2175

Billaras

Ολο και πιό χαλαρά (Update)!

Λίγα έχω να γράψω γιά την Κυριακή (πάντα μιλώντας στοιχηματικά, γιατί κατά τα άλλα μπορώ να γεμίσω….σελίδες γιά το απίστευτο Σαββατοκύριακο που πέρασα). Στο Νησί…πέσαμε στην περίπτωση. Κυριολεκτικά! Αν δείτε πχ την Κάρντιφ, αφού από νωρίς δεν κινδύνευε να χάσει την άνοδο (έχανε η Φούλαμ), δεν έριξε την Ρέντινγκ (ή γιά να είμαι πιό σωστός, δεν κυνήγησε τη νίκη που ισως ήταν μοιραία γιά τη Ρέντινγκ).

Η Νότιγχαμ από την άλλη, άξαφνα…παρέδωσε πνεύμα και έφαγε 2 γκολ “πακέτο” από την ομάδα μου, η οποία σώθηκε! Χάρηκα, αλλά…μάλλον δεν ήταν τόσο σπαθί η νική της Μπόλτον (βάζω το μάλλον γιατί δεν είδα το ματς). Ε, η Πρέστον δεν είχε διάθεση να κάνει χατήρι. Παρότι η Ντέρμπι προηγήθηκε νωρίς (άρα άντιο πλέι οφ γιά Πρέστον) και προηγήθηκε η Πρέστον και μετά έμεινε με 10 αλλά απλώς ισοφαρίστηκε, δεν έκατσε να φάει 2ο, αντίθετα το…έβαλε στο 92' και έπεσε η Μπέρτον.

Σκεφτείτε ότι γιά κάμποση ώρα το σκηνικό είναι σούπερ (γιά εμάς στοιχηματικά)! Εχανε η Μπόλτον, ήταν στο Χ η Μπέρτον, άρα πιάναμε ένα και…βλέπαμε-περιμέναμε. Οταν έγινε ισοφάριση της Μπόλτον δεν πιάναμε κανένα, αλλά πίστευα ότι η Μπέρτον θα πατήσει γκάζι και θα κάνει το 1-2. Ελα που…δεν πρόλαβε, αφού η ομάδα μου έβαλε κι άλλο (Μπάρτσα γίναμε, δίγκολα βάζαμε στον…Καπίνο).

Συμβαίνει. Μου'χει ξανασυμβεί. Τώρα αν το είχε βάλει πχ στο 92' η Μπέρτον, τι θα λέγαμε; Θα μας…άρεσε περισσότερο επειδή όλες οι αδιάφορες χαρίστηκαν; Απλά επειδή πληρωθήκαμε; Δεν πάει έτσι. Ας φρόντιζε η Μπέρτον με παίκτη παραπάνω να σκοράρει νωρίς το 1-2 και μετά θα βλέπαμε αν θα έβαζε (άχρηστο) δίγκολο η Μπόλτον ή απογοητευμένη θα έχανε κιόλας.

Αλλες ομάδες χαρίστηκαν, άλλες όχι (γιά να πάω σε άλλο ασχετο ματς, η Εβερτον ισοφάρισε την Σαουθάμπτον στο …96' και μπορεί αυτό το γκολ να είναι σκέτη μαχαιριά-υποβιβασμός, σκεφτείτε απόψε να είχε ακόμα 2 πόντους η Σαουθάμπτον! Anyway, πάνε αυτά, παρακάτω…έχει μεν-δεν έχει δε! Εχει δηλαδή ματς, αλλά κουμάρι δεν έχει. Τι να παίξω στα έξι εξ'αναβολής; Απόψε θα γίνει η μάχη του Δράμαλη.

Χαμός, ένα ματς μισή (αν όχι ολόκληρη) κατηγορία στο Σουόνσι-Σαουθάμπτον. Θα το δω 100%, δεν χάνεται αυτό, αλλά από κουμάρι γιοκ. Στα αυριανά τρίχες. Αν μου βάζατε μαχαίρι στο λαιμό, θα έπαιζα…γκολ! Ναι, πολλά γκολ! Over 4,5 ας πούμε σε Τσέλσι και Σίτι. Η δεύτερη γιά να “σκεπάσει” το προχθεσινό 0-0, η πρώτη γιά να εξαντλήσει τις ελάχιστες πιθανότητες 4αδας που έχει.

Αλλά να παίξω γκολ στις 8-9 του Μάη; Δεν πάει το χέρι. Οπότε πάσο, καθαρό πάσο, αμυδρά χθες άρχισα να μελετάω Μουντιάλ, από αύριο μελέτη και γιά το ΣΚ. Σιγουρα πιό χαλαρά πλέον, αφού ζυγώνουμε το φινάλε. Νέα στήλη Σάββατο, αλλά αύριο βράδυ, μιάς και χαλαρά θα είμαστε, ελάτε στο chat γιά…σφαιρική κουβεντούλα και ίσως κανένα live με τα ματς που έχει.

Οπότε, τα λέμε είτε αύριο δια ζώσης-είτε το Σάββατο με νέα στήλη! Αν προκύψει κάτι σε σημείο, θα δείτε update. Υ.Γ: Στη φωτό, το 3-2 της Μπόλτον, το γκολ που μας κράτησε στην κατηγορία. Update: Τελευταία μέρα του Μάρτη, γιά ένα ματς που έγινε στις 2 Απριλίου, έγραφα τα εξής: “Η Λωζάνη -ειδικά αν κερδίσει σήμερα η Σιόν- έχει το κίνητρο. Είναι στο +4 από τη ζώνη, μπορεί να γίνει +1 μόνο, αλλά και να μην γίνει, σταθερά κοιτάει πίσω της.

Δείχνει να “κουνιέται” προ διακοπής, πχ έφερε Χ με τη Βασιλεία. Η Λουγκάνο από την αλλη, προ διακοπής έφαγε…τέσσερα σερί χαστούκια ξεσβουριχτα. Σα να τέλειωσε η σαιζόν κάνει. Ο άσος βγαίνει και αγωνιστικά δηλαδή. Περιμένω από την άλλη να “θυμηθεί” η Λουγκάνο πως βγήκε Ευρώπη πέρυσι. Μάης, ίδιο γήπεδο, 1-0 ημίχρονο, 1-2 τελικό.

Μπορεί να έχουμε εξόφληση γραμματίου…” Οντως, ο άσος της Λωζάνης είχε έρθει. Και στον πάγκο της Λουγκάνο γέλαγαν! Τώρα…να τα πάλι τα παιδιά! Λουγκάνο-Λωζάνη τώρα! Η Σιόν κέρδισε χθες, η Λωζάνη καίγεται. Το ερώτημα είναι διπλό: 1) Η Λουγκάνο έχει άπλα; Γιατί θεωρητικά δεν έχει αν χάσει σήμερα, γιατί ίσως μπλέξει κι αυτή. Μελετώντας λίγο προσεκτικά, ακόμα κι αν χάσει ξανά, έχει άπλα θεωρώ.

Μετά της μένουν δύο αδιάφορα. Με Γιουνγκ Μπόις εκτός, και κυρίως με Ζυρίχη εκτός. Η Ζυρίχη -αφού έχασε χθες η Σεντ Γκάλεν έχει μιά άνεση, έχει ακόμα περισσότερη αφού έχει τελικό κυπέλλου με την Γιουνγκ Μπόις, άρα και η 5η θέση βγάζει Ευρώπη! Αρα αν η Λουγκάνο τα χρειαστεί, έχει να βρει τα 3 ποντάκια που ενδεχομένως να χρειάζεται. Και 2) Θα…ξανακάνει δώρο στη Λωζάνη; Ως πότε θα ξοφλάει εκεινο το γραμμάτιο του Μάη πέρυσι; Πάντως η Λωζάνη κέρδισε εκεί και τον Δεκέμβρη! Εχει.

.2 στα 2 δηλαδή. Είδα Λωζάνη προ ημερών (στο 1-1 με τη Ζυρίχη), προφανώς και δεν ειναι τίποτα …ουάου, τελευταία είναι. Αλλά δεν ήταν και πτώμα. Αν δείξει και η Λουγκάνο καλή διάθεση, δεν αποκλείω τίποτα λοιπόν. Και αφού το διπλό δίνει 5.75 κι όχι τίποτα 2.55 (όπως έδινε χθες η Σιόν), θα το ρισκάρω. Δεν έχω παίξει και κάτι άλλο αυτό το μεσοβδόμαδο.

Υπόλοιπο Απριλίου: -11 μονάδες. Ποντάρισμα 10/4: Λουγκάνο-Λωζάνη 2 (5.75), 2 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: -13 μονάδες.    

Παλαιότερα άρθρα του Billaras