4444

Billaras

Οπως ακριβώς και χθες!

Δεν μου (μας) έκανε το χατήρι χθες η Ρόδεραμ, να κερδίσει και να “γράψει” ένα καλό ταμείο σχεδόν… από το πουθενά. Μπορούσε να το πάρει, είχε ευκαιρίες, πίεσε στο 2ο ημίχρονο, της ακυρώθηκε και γκολ ως χέρι του σκόρερ πριν ευστοχήσει (δικαίως), με λίγα λόγια θα κρινόταν σε λεπτομέρειες και απλώς δεν μπήκε το ένα γκολ. Δεν πειράζει, αυτό θα έλειπε, “προπόνηση” έπαιξα, δεν είχα κανένα άγχος.

Και αν μη τι άλλο, βγήκαν και τα…τσιγάρα μου, αφού η δυάδα πέρασε και με έβγαλε και από πάνω. Νάπολι 3-1, Νορθάμπτον 3-2, όλα καλά. Την Νάπολι θα την είδατε κιόλας, μιά πανάξια νίκη επί του πτώματος που λέγεται Τσέλσι (η άμυνα της θυμίζει έντονα κάτι από παιδική χαρά). Πάμε παρακάτω. Γιά το 1-1 της Ρεάλ ουδέν σχόλιο, ας πρόσεχαν όσοι παίζουν τέτοιες αηδίες.

Χλιαρή μέρα λοιπόν η χθεσινή (αν θα κράταγα κάτι επί του αγωνιστικού θα ήταν ο θρίαμβος της Γουέστ Χαμ που έκανε επίδειξη δύναμης με παίκτη λιγότερο και έναν… μέσο ως γκολκίπερ), χλιαρή και η σημερινή. Ισως και…πιό χλιαρή. Στο σεντόνι, αποχή. Πήρα χθες την Νάπολι, φτάνει. Σήμερα ούτε Μπάγερν (δεν είναι καθόλου καλά, απανωτές στραβές εκτός έδρας, τρομακτική η απουσία του Σβαϊνστάιγκερ, δεν γίνεται να υποτιμήσω την Βασιλεία που σακάτεψε στους ομίλους την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ούτε Μαρσέιγ.

Εδώ ξέρω ότι θα “ακουμπήσουν” πολλοι. Εγώ όχι. Γιατί ναι, η Ιντερ είναι εξίσου άρρωστη με την Τσέλσι. Προβληματική και ντεφορμέ. Αλλά υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις! Η Ιντερ ως κλασική ιταλική ομάδα, μπορεί άξαφνα να “βγάλει χαρακτήρα”. Το χουμε δει πολλές φορές στα ευρωπαικά ματς. Και πάνω από όλα, άλλο χθες η Νάπολι, άλλο απόψε η Μαρσέιγ.

Η οποία θυμίζω πέρασε με …βίσμα στα νοκ άουτ (μην τα ξεχνάμε, έτσι;), έχασε στη Μασαλία κατά κράτος από τον Ολυμπιακό, ήταν τον Σεπτέμβριο…τελευταία και με οκτώ ματς χωρίς νίκη, δεν έχει το μέταλλο αυτό που θέλω γιά να την εμπιστευτώ και ήταν και μέτρια όλες τις φορές που την έχω δει (θυμίζω, πρόσφατα την κόντραρα με την Λυών, ενώ και στο τελευταίο της ματς, δεν κέρδισε).

Λείπει και ο Ρεμί που είναι μεγάλη απώλεια. Γιά όλους αυτούς τους λόγους, δεν ακουμπάω κάτι στο σεντόνι. Που μπορώ να σταθώ απόψε; Στο πιθανό over της Σίτι, στην Λιλ, στην Σεντ Ετιέν, στην Σιένα, στην Στιβενέιτζ. Πάπαλα. Κοίταξα και λίγο την Μπράιτον, το αφήνω ήσυχο, ένα γκολ θα μπει και όποιος το βάλει, με φόβισε η εξάρα της Κυριακής. Αυτά είναι, δεν βλέπω κάτι άλλο.

Και βασικά, δεν βλέπω λάθος του μπουκ. Κουπόνι που δεν έχει λάθη, που δεν έχει παικτικές αξίες, είναι εξ' ορισμού… χλιαρό. Γιά το πιθανό over δεν έχω να πω πολλά, λίγο να ανοιχτεί η Πόρτο (που δεν βλέπω γιατί να μην το κάνει, χαμένη γιά χαμένη, ας ψάξει το θαύμα), θα έρθει άνετα. Γιά την Λιλ επίσης δεν έχω να πω πολλά, είναι…απείρως καλύτερη της Σοσό, που απλά δεν βλέπεται.

Μιλάμε γιά ομάδα που έχει να κερδίσει από τις 6 Νοέμβρη, και που στα δέκα ματς που ακολούθησαν, έχει το τραγικό 0-3-7 και γκολ 2-12!! Αν σε 10 ματς βάζεις δύο γκολ και δεν κερδίζεις και κανένα, βράσε όρυζα… Δίκαιο φαβορί η Λιλ, πόσο να στο δώσουν οι μπουκ; Γιά την Σεντ Ετιέν, επίσης λίγα λόγια, ξέσπασε πάνω στη Ρεν, μιά παραδοσιακά καλή έδρα, που.

.φάνηκε μόλις επέστρεψαν οι επιθετικοί της ομάδας από το Κόπα Αφρικα. Η Λοριάν δείχνει να θέλει μεν, αλλά να μην μπορεί δε. Εκτός έχει 1-4-6, με γκολ 9-20! Ούτε ένα γκολ αν ματς εκτός δεν σκοράρει. Και η πρόσφατη φόρμα (0-4-4 έχει η Λοριάν), άσο δείχνει. Τελος, η Στιβενέιτζ. Πάει και κρατάει στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ, μεγάλο διπλό. Πάει και κρατάει εντός την Τότεναμ στο μηδέν, πάει σε ρεβάνς στο κύπελλο.

Είναι καλά. Ξεκάθαρα είναι καλά. Ας την άφησε ο προπονητής της πριν ενάμισι μήνα, βλέπω κάτι σαν …απελευθέρωση από τα δεσμά του. Και η Νοτς Κάουντι; Αξαφνα απολύθηκε ο Μάρτιν Αλεν, παράξενο πολύ. Ο κόσμος διχάσθηκε. Χοντρή μεν η σφαλιάρα του Σαββάτου, αλλά όχι και γιά απόλυση! Και ήρθε ο Κερλ. Δείγματα σαφή γιά τον πρώην βοηθό του Γουόρνοκ στην ΚΠΡ δεν έχουμε.

Εχουμε όμως… παρελθόν. Ο Κερλ δεν θα κάνει “γκελ” στον κόσμο. Τον θεωρώ κακή επιλογή. Εχει προπονήσει και έχει παίξει (ως το 2005) την Μάνσφιλντ. Κι αυτό είναι….κακό διαπιστευτήριο γιά τους οπαδούς της Νοτς Κάουντι. Η Μάνσφιλντ εδρεύει κι αυτη στην περιοχή του Νότιγχαμ, είναι μισητή στην Νοτς Κάουντι. Σαν να έβαλαν στον πάγκο τους έναν…εχθρό δηλαδή.

Αφησα εκτός ανάλυσης την Σιένα. Εδώ, αν θέλουμε να μιλήσουμε αγωνιστικά, έχω μιά Σιένα που καίγεται και που εντός τουλάχιστον τα πάει καλά (πρόσφατα τέσσερα τελευταία έχει νίκες με Ρόμα και Λάτσιο και ισοπαλίες με Φιορεντίνα και Νάπολι, καλό δείγμα δηλαδή). Αντίθετα, η Κατάνια (που είναι καλύτερη ομάδα), εκτός έχει σερί ηττών (και συνολικά έχει 1-5-5, άρα…πάσχει εκτός).

Το ζουμί βέβαια εδώ, είναι στο γεγονός ότι η Κατάνια είναι πιό άνετη. Εχει ένα +6 από τη ζώνη και με δύο ματς λιγότερα από τη Λέτσε (το αποψινό κι άλλο ένα). Από το 2003 η Σιένα εντός-εκτός δεν χάνει από την Κατάνια. Πρώτος γύρος 0-0. Απόψε λοιπόν, εξωαγωνιστικά, το ερώτημα είναι.. απλό. Θέλει η Κατάνια να…χαλαρώσει λίγο; Στα ίσα το ματς, θα είναι ζόρικο, μάλλον προς το Χ.

Αν όμως δεν είναι στα ίσα (κι εγώ πιστεύω ότι λίιιιγο πιό χαλαρή θα είναι η Κατάνια, έχοντας και την Κυριακή εντός την Νοβάρα γιά να πάρει τρίποντο), ο άσος θα έρθει. Προσέξτε τώρα. Το ότι ανέλυσα όλα τα σημεία, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι…ορμάμε. Το αντίθετο! Το γεγονός ότι δεν θέλω να παίζετε στα τυφλά δεν αναιρεί ότι θα είμαι πολύ μαζεμένος και ότι θα συνεχίσω χωρίς άγχος την …προπόνηση! Θέλω να είναι απόλυτα καταννοητό αυτό!! Πως θα παίξω; Θα πάρω Σιένα, Στιβενέιτζ και Σεντ Ετιέν σε ένα χαλαρό 2-3 σύστημα σαν το χθεσινό (trixie δηλαδή με φόρτωμα στις δυάδες) και την Λιλ, μαζί με το over θα τα προσθέσω στο αυριανό καλό over της Μπιλμπάο και θα κάνω ένα παρολί! Παιχνίδι…ακριβώς ίδιο με χθες! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 27.300 μονάδες. Κέρδη από 21/2: 336 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 27.636 μονάδες. Ποντάρισμα 22/2: Trixie (2-3 ζητούμενα): Σιένα 1 (2.10)-Σεντ Ετιέν 1 (1.90)-Στιβενέιτζ 2 (2.55). Από 65 μονάδες σε κάθε δυάδα (195 μονάδες) και 20 στην τριάδα. Σύνολο 215 μονάδες. Παρολί: Λιλ 2-Μάντσεστερ Σίτι over-Μπιλμπάο over (5.05), 81 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 296 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 27.340 μονάδες. Κλείσαμε. Παίζω… λιγότερα και απο χθες, παρότι μικρότερα τα σημεία. Το γιατί, το ανέλυσα. Χαλαρός, δεν χώνομαι και προτείνω το ίδιο. Γιά όσους τυχόν βλέπουν παρολί και το αισθάνονται…οικείο, απλά να πω ότι ένα παρολί με 2 over μέσα έχει πιθανότητες επαλήθευσης 1/12 ενώ αν είχε τρία ασόδια μέσα, θα είχε 1/27.

Αυτά ΔΕΝ είναι ψιλά γράμματα, στην τριάδα με τα ασόδια, δεν είναι τυχαίο ότι έβαλα ζητούμενα!! Οι “ξερές” τριάδες με ασόδια, είναι…σίγουρος θάνατος. Τίποτα άλλο, ραντεβού στο www.betradio.com την Παρασκεύη 6-8 (μη την χάσετε αυτή την εκπομπή), ενω με νέα στήλη…. το Σάββατο πιά! Ακούγεται παράξενο σε πολλούς αλλά σημερα δεν μου αρέσει.

.σχεδόν τίποτα, "τρέχει" γιά ταμείο το over της Μπιλμπάο, μένω με αυτό. Χαλαρά προχθές, χαλαρά χθες, ξανά κουμάρι το Σάββατο. Ουτε αυτό είναι ψιλά γράμματα. Η διάρκεια, το συνεχόμενο παιχνίδι είναι επίσης…σίγουρος θάνατος.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras