1877

Billaras

Οριακά με σκορ και combo…

Το (χωρίς γκολ) Χ στο ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ ήρθε εύκολα σχετικά και πλήρωσε, πήραμε κατιτίς και από τα χαμένα του Σαββάτου, end of story. Και η ιστορία τέλειωσε εκεί την Κυριακή γιατί στο άλλο ματς η Μπιλμπάο κράτησε εύκολα ένα ημίχρονο, όλα έδειχναν ότι θα κριθεί στη λεπτομέρεια, όμως μόλις έφαγε το γκολ-παρότι πολύ νωρίς- “εξαφανίστηκε” από το γήπεδο.

Και αυτό είναι το χειρότερό μου, να μην παλεύει καν η ομάδα που έχω ποντάρει…

Πάμε στο σήμερα. Ημουν στο…τσακ να μην γράψω και τίποτα. Τι να παίξω δηλαδή, γιά πείτε μου! Ντόρμουντ; Ρεάλ; Κάποιο αστείο over ή g/g; Κάκιστο μενού και στα σκόρπια εγγλέζικα.

Στο Champions League, μόλις 7 ομάδες σε σύνολο 130 αναμετρήσεων σε όλα τα ευρωπαικά κύπελλα έχουν ανατρέψει σκορ 3-0 πρώτου αγώνα.

Το έγραψα από χθες στην σημερινή Kingbet. Εκανα και έναν…κουλό συνειρμό, μιά από τις μόλις επτά ήταν το Μάρτιο του 1977, η ΑΕΚ (3-0 την ΚΠΡ ενώ είχε χάσει 0-3 στο Λονδίνο και μετά πρόκριση στα πέναλτι, προημιτελικά UEFA, το πρώτο μου παιχνιδι στο γήπεδο). Μάρτης και τώρα. Κιτρινόμαυρα και τώρα η Ντόρτμουντ. Και με αγγλίδα-λονδρέζα αντίπαλο! Αλλά αυτά είναι…επιστημονική φαντασία, όχι στοίχημα (γέλια).

Είναι και ντεφορμέ η Ντόρτμουντ, πάσο καθαρό. Στο άλλο, στο Μπερναμπέου, πάλευα να βρω κάτι που να με ικανοποιεί με γνώμονα ότι ο Αγιαξ μπορεί να μην χάσει! Θα την κοιτάξει στα μάτια την (προβληματική και χωρίς Ράμος) Ρεάλ. Να προκριθεί ζόρικο, αλλά να μην χάσει μπορεί κάλλιστα. Κάτι σε…2-2 ας πούμε; Πήγα (και θα παίξω) το πιό ασφαλές combo-φτιάχνωντας αγορά- Αγιαξ Χ-2 (δ,ε) μαζί με over 2 γκολ στο ματς.

Πληρώνει 3,75. Αυτό κάτι λέει. Εναλλακτικό το 2-2 σκορ απλά γιά να περάσει η βραδιά.

Και μετά; Το….χάος. Λίγο Μπλάκπουλ κοίταξα, αλλά μετά το ντόρτι που’φαγε δεν μου πάει το χέρι. Ούτε θέλω να παίξω Τσέστερφιλντ ως φαβορί. Οπότε, πάσο στο Νησί και σίγουρα πάσο και στα αυριανά του σεντονιού (μοναδική σκέψη το under στο Παρίσι που κακώς πληρώνει στο 2,30 ως αουτσάιντερ).

Οπως και να έχει, αν δω κάτι αύριο θα κάνω Update, αλλιώς την Πέμπτη update με άλλα ευρωπαικά. Προς το παρόν κλείνω χαλαρά, παίζω μόνο το combo που ανέφερα και άντε, και μιά μονάδα στο 2-2 του Μπερναμπέου και καθάρισα. Δεν είναι γιά πολλά-πολλά, μόνο γιά να δούμε μπαλίτσα είναι απόψε (και αύριο). Τα λέμε στο chat λίγο πριν τη σέντρα, νέα στήλη Σάββατο, το νου σας όμως γιά update!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras