1370

Billaras

Οριακά μιά δυάδα-UPDATE!!!

Μην λέμε τα ίδια, δεν έχει νόημα. Η σαιζόν τελειώνει και το…ίδιο βιολάκι. Οχι οτι θα γινόμουν πλούσιος είτε με το διπλό της Λέτσε (που η μπάλα μουλάρωσε), είτε με το διπλό της Τσάρλτον (που η μπάλα ήθελε να μπει σαδιστικά στο 93′) αλλά πάντα θέλω να παίρνω ότι μου αξίζει. Και εδω, δύο σερί trixie τα χτυπήματα ήταν καλά, άξιζα δυάδες και στα δύο (που σημαίνει 50+ μοναδούλες).

Πάω παρακάτω, χαλαρά σήμερα, ως πολύ χαλαρά. Μιά το γεγονός ότι το πρόγραμμα έχει “σπάσει” σε κομματάκια, μιά το γεγονός ότι φτάνουμε στο φινάλε, ελάχιστα σημεία παίζονται. Ντάξει, το λέω συνέχεια, αμα θέλουμε πετσοκομμένα φαβοράκια θα βρούμε, αλλά να παίξω πχ Μπρέντφορντ σήμερα ή Θέλτα αύριο; Ξεφτίλα.

Στο Νησί, κεντρικό θέμα από χθες είναι η επάνοδος της Λιντς στα σαλόνια.

Αλλά παράλληλα και η ήττα-γκέλα της Γουέστ Μπρομ που κινδυνεύει να πάθει ότι έπαθε πέρυσι η Λιντς! Οκ, πέρυσί ήταν χειρότερο χουνέρι (με παίκτη παραπάνω, εντός, με αδιάφορη Γουίγκαν η Λιντς), αλλά και τώρα αυτό της Γουέστ Μπρομ ήταν τρελλή φάπα. Πλέον δεν εξαρτάται από αυτήν. Αν κάνει δύο νίκες η Μπρέντφορντ, ανέβηκε απ’ ευθείας αυτή.

Η πλάκα είναι ότι η Μπρέντφορντ αν δεν απατώμαι δεν έχει κερδίσει…ποτέ στο Στόουκ!

Οπως και να έχει, είναι μεγάλο θέμα η επιστροφή της Λιντς. Ο el loco, o Μαρσέλο Μπιέλσα θα είναι στο προσκήνιο του χρόνου, έχει να κάνει “κηδείες” πολλές. Ας τον αφήσουν εκεί, ίσαμε Champions League τους βλέπω σε 3-4 χρόνια, μιλάμε για κλαμπ με τεράστια δυναμική.

Και ο Μπιέλσα είναι ο καλύτερος καπετάνιος ίσως και του κόσμου.

Επιστρέφοντας στα στοιχηματικά, τι παίζουμε ρε παλληκάρια; Το 9αρι της Αρσεναλ στο κύπελλο; Οκ, τραβηγμένο, αλλά δεν την πιστεύω αυτή την ρουφιάνα. Εκτός νησιού; Τρίχες. Ιταλία τίποτα, Ισπανία είναι αύριο, Πορτογαλία τίποτα, Τουρκία τίποτα, Ελλάδα μπλιάξ. Να το κάνω πενηνταράκια; Μόνο η αγγλική Championship έμεινε! Αύριο θα κάνω update, αλλά σήμερα;

Θα παιξω Κάρντιφ.

Σε ένα απλώς “τίμιο” 2,62. Καλύτερη ομάδα, μεγάλο κίνητρο. Η Μίντλεσμπρο έχει σωθεί κατά 99,9%. Με 50 ποντάκια, με κάμποσες απο κάτω της (αν υπολογίσουμε και την Γουίγκαν), με ματς φωτία αναμεταξύ τους οι άλλοι (σήμερα Τσάρλτον-Γουίγκαν και Χαλ-Λούτον) και στο φινάλε της Τετάρτης με τις Χαλ και Τσάρλτον να πηγαίνουν μέσα σε Κάρντιφ και Λιντς αντίστοιχα, πρέπει να συμβούν…τέρατα γιά να πέσει η Μίντλεσμπρο.

Η Κάρντιφ λοιπόν με κινητρο και καλύτερη ομάδα, ενώ ο γερο-Γουόρνοκ την…αγαπάει και τον αγαπάνε κι εκείνοι. Τρία χρονάκια στην Ουαλία ήταν, μιά άνοδος στην Premier, γιά τα καλύτερά του χρόνια έκανε λόγο ο “μπαρμπα Νιλ”.

Και μετά; Τι άλλο; Να πάω σε γκολ; Σε Σουόνσι και Μπλάκμπερν ίσως έχουμε γκολάκια, το ένα δίνει 2,20 με g/g+over, το άλλο δίνει 2,40 σε παρόμοιο κόμπο.

Πιθανά είναι. Να πάω σε σημείο; Σε ποιό; Λίγο Λούτον σκέφτηκα μονάχα, η Χαλ υπό διάλυση, η Λούτον ελπίζει βάσιμα αν κερδίσει σήμερα. Τρίχες….

Μην το παιδεύω, δεν έχει και νόημα. Μιά ξερή δυάδα με διπλό Κάρντιφ και g/g+over σε Μπλάκμπερν (αδιάφορο, μπορεί να ανοίξει εύκολα και να βρέξει γκολ αρκεί να μην βαριούνται.

Πάπαλα. Πιό χαλαρό Σάββατο δεν γίνεται! Θα γίνει δηλαδή, από το επόμενο. Καθότι πλέον σιγά σιγά μπαίνουμε στο “κενό” διάστημα. Κάπου 7/8 θα ζεσταθούμε λίγο με Champions League γιά 15 μέρες, αλλά εκτιμώ ότι τα διαστήματα 27/7-7/8 και 24/8-12/9 θα είναι τα δύο ιδανικά 15θημερα γιά διακοπές (στοιχηματικές και όχι μόνο). Τα λέμε αύριο με update πάλι χαλαρά απ’ όσο βλέπω το πρόγραμμα.

Update: Είδαμε χθες ένα κραυγαλέο παράδειγμα αυτού που πάντα λέω! Οταν θέλει, όλα γίνονται τόσο απλά. Και…όταν δεν θέλει, θα σε μουρλάνει. Με τη Λέτσε δεν ήθελε. Με την Τσάρλτον δεν ήθελε. Χθες όχι απλά ήθελε αλλά σαν να μου είπε “ντάξει, σε βασάνισα αρκετά, σήμερα θα πληρωθείς με τη σέντρα”. Απ’ το 15′ είχε γίνει g/g και over το ένα, από το 3′ είχε σκοραρει η Κάρντιφ, σβηστά κέρδισε.

Ούτε κιχ δεν έκαναν, ούτε…πρώιμη πληρωμή να είχανε (γέλια).

Και ταυτόχρονα, είδαμε και τη Λούτον, είδαμε και την Αρσεναλ, ότι και να σκέφτηκα ή να έπαιζα, θα κέρδιζα. Και κλείνοντας, είδαμε και την Μπρέντφορντ. Η Αγγλία που όλοι αγαπήσαμε! Να’χεις να παίξεις Premier League κάτι αιώνες, να έχεις το απόλυτο 8 στα 8 μετά την διακοπή (καμιά άλλη δεν το κατάφερε αυτό), να παίζεις με παντελώς αδιάφορη, να έχει χάσει η Γουέστ Μπρομ 24 ώρες πριν και εσυ να ανοίγεις το δωράκι και να έχει μέσα μούτζες (να μην πω άλλη χειρονομία).

Τραγική εμφάνιση, τους έπνιξε το άγχος, ήττα στα ίσα, στη Γουέστ Μπρομ έτρεχαν να παίξουν λόττο με το δώρο που κέρδισαν απρόσμενα. Και στην Μπρέντφορντ θα κλαίνε κανά χρόνο…

Πάμε στο σήμερα; Πάμε, αλλά θα επιμείνω χαλαρά. Φινάλε στην Primera ας πούμε, εγώ θα απέχω. Να παίξω Βαλένθια; Να παίξω μήπως Χ την Σοσιεδάδ; Να παίξω Λεγκανιές; Ή μήπως να παίξω…Θέλτα (εδώ γελάνε)! Δεν ψήθηκα.

Με τίποτα.

Τα είδα όλα. Εγγλέζικα και μη. Να σας πω τι θα παίξω μην το παιδεύουμε; Ξερό Χ την Πάρμα με την Σαμπντόρια, κολλητές είναι, τους κάνει, πέρυσι το έφεραν 3-3, ας το ξαναφέρουν. Και ξερό διπλό την Σαουθάμπτον. Καίγεται η Μπόρνεμουθ; Ε και; Ας καίγεται. Κάποιες δεν πρέπει να πέσουν; Στα μάτια μου αξίζει να πέσει.

Λείπει και ο Ακε πίσω, ενώ είδαμε ότι η Σαουθάμπτον δεν χαρίστηκε ούτε στην Γουότφορντ (1-3), ουτε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (σκεφτείτε να χάσει την 4αδα η Γιουνάιτεντ από αυτή την προ ημερών ισοφάριση σε 2-2 στο 90′). Είναι και “ψιλοντερμπάκι”. Αν η Σαουθάμπτον δεν το χαρίσει, θα κερδίσει. Απλά.

Και θα παίξω από σημερα και κάτι ακόμα μεσοβδόμαδο! Βασικά το έπαιξα από χθες, αλλά ήδη έπεσε από τόσο νωρίς.

Την Τσάρλτον το βράδυ της Τετάρτης μέσα στη Λιντς. Το έπαιξα στο 7,00 αλλά μιάς και τώρα το διαβάζετε, μπαίνει στο πινακάκι στο 5,25 που υπάρχει τώρα.

Προφανώς μπορεί να το χάσω. Προφανώς μπορεί η Λιντς να μην το αφήσει. Μπορεί να κάνει “φιέστα” με τρίμπαλο. Μπορεί να μην το χρειάζεται η Τσάρλτον κατά την διάρκεια του ματς αν δεν κερδίζουν και οι άλλες (βασικά η Λούτον).

Αλλά λέω να το ρισκάρω. Ο Λι Μπόιερ έγινε γνωστός παντού μέσω της Λιντς. Μαζί της έπαιξε Ευρώπη, Champions League, τα πάντα. Μεγάλη μορφή. Και τώρα στον πάγκο της Τσάρλτον, μάλλον γιά τελευταίο ματς. Ας την σώσει και να πανηγυρίσει διπλά μετά. Μιά άνοδο (με την αγάπη του) και μιά σωτηρία (με τον έρωτά του).

Αυτά.

Μονά-δυάδα τα σημερινα, ξερό διπλό (χωρίς καν dnb) η Τσάρλτον. Και νέα στήλη την Τρίτη (ίσως δείτε κι άλλο update αύριο μιάς και έχει ματς).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras