3912

Billaras

Οριακά μιά δυαδούλα…

Τι σου κάνει τελικά ένα…σεντόνι. Τα λεφτά είναι πολλά και άμα το μυαλό είναι εκεί, οι αγώνες πρωταθλήματος μοιάζουν αγγαρεία! Πάρε ΠΑΟΚ, πάρε Σάλκε, πάρε Λυών, πάρε Σοσιεδάδ, πάρε PSV, πάρε Μίλαν, πάρε Βασιλεία, πάρε Σέλτικ, ανάσκελα όλες, κάποιες απλά γλύτωσαν τον βαθμό στο τέλος. Βέβαια, λίγο που ψάχτηκα, μόνο εδώ είχαμε γκρίνια (ΠΑΟΚ), αλλά είπαμε, εδώ είναι Ελλάδα! Κλασική ελληνική αντίδραση φιλάθλου που δεν βλέπει πέρα από τη μύτη του.

Τέλος πάντων… Στα δικά μας, σόρρυ ρε παιδία, αλλά δεν μπορώ να μαντέψω ότι θα…ρίξει καρέκλες χθες στην Τσάρλτον ενώ έχουμε ακόμα καλοκαίρι. Ουσιαστικά την δυάδα την είχα στο χέρι, η Ντονκάστερ μας πλήρωνε το 4αρακι, δυστυχώς διεκόπη, έμεινα με ένα (ΚΠΡ) και την αναβολή και πήρα κατιτίς πίσω. Ομως, αν εξαιρέσω ένα ματς, το μάτι καλά βλέπει.

Και εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Και στα εκτός Αγγλίας καλά βλέπει (εκεί..παραείδε καλά, αλλά δεν το τόλμησα) και στο νησί. Μικρολεπτομέρειες αρκούσαν γιά να κάνει πχ διπλό η Γουέστ Χαμ (μην μας ακυρώνεις το παστέλι στο 90' κύριε επόπτα!). Και η Σέλτικ τα είδατε. Ουσιαστικά σε ένα δεν περίμενα αυτό που είδα. Και δεν αναφέρομαι στην Αρσεναλ.

Στην Λίβερπουλ αναφέρομαι. Οτι θα πάει στο Βίλα Παρκ να παίξει…ταμπούρι, με 3ο μπακ τον Τζέραρντ να φωνάζει-εμψυχώνει γιά να κρατήσουνε το 0-1, δεν το περίμενα. Κάτι σαν περσινή Στόουκ μου έκανε. Οκ, νίκη, τρίποντο, δεκτόν. Αλλά…Λίβερπουλ είσαι, παίξε και μπαλίτσα, όχι μιά φάση σε όλο το ματς, διπλή ζώνη άμυνας με την Βίλα και ήρωας πάλι ο Μινιολέ! Δεν το περίμενα.

Ανάποδα το είχα υπολογίσει. Να πάει να “κλέψει” το ματς η Βίλα, όχι η Λίβερπουλ. Αν το φανταζόμουν έτσι, δεν θα το έπαιζα… Anyway, να΄χαμε να λέγαμε. Πειράματα κάνω, όπως θα κάνω και την Τρίτη. Τα πράγματα θα σοβαρέψουν σε μιά εβδομάδα (και ουσιαστικά, ακόμα πιό αργά, σε 20 μέρες από τώρα). Γιατί έγραψα σήμερα; Γιατί μου'χει σφηνωθεί ένα ματς σημερινό κι ένα αυριανό.

Το αυριανό το ξέρετε. Τσέλσι. Οσο το έχω στο 3.00, μου κάνει. Θα το ποντάρω. Γιά μένα φέτος, είναι κούρσα γιά δύο. Τσέλσι και Σίτι. Τώρα αν η Γιουνάιτεντ ενισχυθεί, το ξαναβλέπουμε. Εγώ αναφέρομαι στο σήμερα. Νομίζω λοιπόν ότι το 3.00 είναι οκ. Μου μοιάζει λίγο με το περσινό Σίτι-Γιουνάιτεντ, που αν θυμάστε πόνταρα διπλό στο 2.90 και ήρθε στο 90' με το φάουλ του Φαν Πέρσι.

Εγώ πάνω από 2.70 δεν θα έδινα στην Τσέλσι τώρα, οπότε το 3.00 είναι οκ. Καθαρά θέμα αποδόσεων δηλαδή. Το άλλο είναι ένα δανέζικο. Δεν τις έχω δει τις ομάδες. Αλλά βλέπω μιά Μπρόντμπι τελευταία, να χάνει από τον καθένα. Οκ, βλέπω μιά καλή μεταγραφή προχθές, αλλά πόσο μπορεί να την αλλάξει ένας παίκτης; Και βλέπω Ράντερς ψυχωμένη, με νίκες, με ανατροπές, γενικώς μιά χαρά.

Ο μπουκ “πριμοδοτεί” φανέλα. Και εκτοξεύει το διπλό στο 3.15. Οκ, ας το κάνει. Εγώ θα πάω με την Ράντερς…. Τρίτο δεν έχω. Ψάχτηκα γιά Σεντ Ετιέν (αλλά λείπει ο Μπραντάο), γιά Φλουμινένσε (αλλά λείπει ο Φρέντ), γιά…Καλλονή, γιά κάμποσα ακόμα, αλλά τα απέρριψα όλα. Κρατάω Ράντερς (3.15) και Τσέλσι (3.00) γιά μονά και δυάδα. ΠΑΝΤΑ στο χαλαρό, όπως και χθες, όπως και πριν μιά εβδομάδα.

Τα ξαναλέμε την Τρίτη, που εκτός από Ευρώπη έχει και Λιγκ Καπ (αν δεν είχε, μάλλον δεν θα έγραφα).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras