2194

Billaras

Οριακά μιά τριπλέτα

Μπράβο μου, όχι μπράβο μου, να τα λέμε αυτά (γέλια). Πως κατάφερα να αφήσω Οξφορντ-Γκρισμπι-Γιουνάιτεντ-Χοφενχάιμ και να παίξω ΚΠΡ-Μπράντφορντ-Αουστρια, είναι δύσκολο, δεν είναι απλό πράγμα! Οκ, γελάω τώρα και καλά κάνω, αλλά έναν εκνευρισμό τον είχα χθες. Πάω παρακάτω, μέσα στο πρόγραμμα αυτά, εξάλλου είμαι βέβαιος ότι κάποιοι τα εκμεταλεύτηκαν, γι αυτό ακριβώς φτάνουν ως το παρά πέντε κάποια ματς και κατόπιν δικής σας “απαίτησης” μπαίνει η προτελευταια διαλογή, ακριβώς γιά να αποφεύγεται ο τυφλοσούρτης! Κατά τα άλλα, δεν έχω να σχολιάσω πολλά, αν θα θυμάμαι κάτι αγωνιστικό, δεν κάνω πλάκα, θα είναι που χθες βράδυ χάζευα Μίλαν-Μπενεβέντο και απορούσα με τα χάλια αυτής της τεράστιας ομάδας που λέγεται Μίλαν.

Μιλάμε γιά τραγωδία, αμφιβάλλω αν πάνω από τρεις παίκτες της στεκόντουσαν σε Μίλαν αλλης εποχής, οι άλλοι είναι για καμιά Πιστογιέζε (που την θυμηθηκα αυτή;). Παω στα φρέσκα. Λίγα πράγματα. Μπέρνλι-Μπέτις-Σαμπντόρια-Κροτόνε-Μάιντζ η πεντάδα που έφτασε ως εδώ. Και (σήμερα με λιγότερους ενδοιασμούς) αφήνω τάχιστα έξω Σαμπντόρια (κακή στο τελευταίο της ματς) και Μπέρνλι (σαν να μου έβγαλε ξεφούσκωμα την Πέμπτη, ίσως και να κουράστηκε, αντίθετα η Στόουκ “κάπως” κουνιέται απ' όσο την είδα με την Γουέστ Χαμ).

Εμειναν τα άλλα τρία. Εδώ έχω βάση. Και λέω να τα ποντάρω, σε γενικό κείμενο σήμερα! Η Μπέτις σε τοπ φόρμα. Εξι στη σειρά τα τρίποντα, στα πέντε δεν έφαγε γκολ καν, επτά διπλά σε εννιά ματς εκτός, χτυπάει Ευρώπη, γενικώς μιά χαρά. Την ίδια ώρα η Ατλετικο κάνει νερά. Ή μαλλον το μυαλό των παικτών κάνει νερά. Ξέρουν ότι στο πρωτάθλημα δεν έχουν κανέναν κινητρο, φάνηκε με τη Σοσιεδάδ, τρίμπαλο δεν τρώει έυκολα ο Σιμεόνε.

Και κυρίως κάνει νερά γιατί έχει το “καρότο” της Αρσεναλ σε λίγα 24ωρα, εκεί είναι το μυαλό. Θα παίξω Μπέτις, με draw no bet, στο 4.33, σεβόμενος την έδρα-κάστρο. Η Κροτόνε, την είδα με την Γιούβε, δεν το παρατάει. Ας παίξει ετσι ψυχωμένα πάλι. Στο κάτω κάτω, αν στην Μπέτις ποντάρω στην πλέον φορμαρισμένη, εδώ κοντράρω την πλέον ντεφορμέ (της Ευρώπης).

Δέκα σερί ήττες δεν έχει καμιά ομάδα στις πέντε μεγάλες Λίγκες. Η Ουντινέζε είναι χάλια και παράλληλα, δεν πιστεύω ότι θα κινδυνέψει, και τις ακρες της έχει και εύκολο πρόγραμμα έχει. Εδω θα πάω με το “ξερό” διπλό. Και τέλος, η Μάιντζ. Βρίσκει μιά Αουγκμπουργκ που αγώνα με αγώνα “σβήνει”. Δεν έχει είτε κουράγια, είτε κίνητρο.

Με μιά νίκη σε εννιά ματς είναι. Η Μάιντζ έχει και παράδοση καλή και κίνητρο και είναι και τρία ματς αήττητη, ξέρει ότι “καθαρίζει την μπουγάδα” με διπλό σήμερα. Οριακά αποδεκτή η απόδοση του διπλού, γύρω στο 3.00-3.20 το υπολόγιζα. Αυτα τα τρία λοιπόν. Και πάμε γιά Τρίτη, στόχος σήμερα να πάρω “κάτι πίσω”. Και θεωρώ ότι μπορώ να το πάρω.

ΥΠΟΛΟΙΠΟ Απριλίου: -14 μονάδες. Ποντάρισμα 22/4: Ατλέτικο-Μπέτις 2 draw no bet (4.33), 1 μονάδα. Ουντινέζε-Κροτόνε 2 (4.50), 1 μονάδα. Αουγκσμπουργκ-Μάιντζ 2 (3.40), 2 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: -18 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras