1309

Μάκης Μηνδρινός

Οσο δεν κερδίζει…

Χαιρετώ! Στην ισοπαλία κόλλησαν τα ματσάκια μου το Σάββατο, όμως αν έπρεπε να ξαναγίνει η προηγούμενη αγωνιστική, τα ίδια θα διάλεγα. Και μόνο ότι το διπλό της Γουόλσολ παίχτηκε την Παρασκευή στο 3,40 και το Σάββατο παραλίγο να γυρίσει φαβορί, επιβεβαιώνει ότι ήταν μια ξεκάθαρα λάθος απόδοση.

Από ‘κει και πέρα, το αποτέλεσμα άλλες φορές θα έρθει άλλες όχι.

Αν μπορούσαμε να ξέρουμε και τα αποτελέσματα, προφανώς δεν θα μιλούσαμε τώρα, ούτε εγώ θα ήμουν εδώ, ούτε εσείς! Οσο για το Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Γουότφορντ, η Σέφιλντ ήταν καλύτερη στο πρώτο και μπορούσε να προηγηθεί, η Γουότφορντ ανώτερη στο β’ και επίσης θα μπορούσε να πάρει το ματς.

Λιγκ Καπ

Οπως βλέπετε η ώρα έχει περάσει, χρόνος πολύς δεν υπάρχει, οπότε πάμε στα φρέσκα.

Το Λιγκ Καπ Αγγλίας έχει πάει πολύ καλά έως τώρα, ελπίζω να συνεχιστεί έτσι. Πολύ γρήγορα αναφέρω ότι αρχικές μου σκέψεις ήταν η Νιούπορτ, (5,40), η Μπρέντφορντ (3,00), η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (4,00), η Λέιτον (η Τότεναμ παίζει σήμερα και ξανά την Πέμπτη Ευρώπη, άρα θα κατέβει με φουλ αλλαγές) και ένα φαντασματάκι, της Λούτον (12,85).

Εντάξει, προφανώς αν κάποιος θέλει να παίξει Λούτον, δεν ήταν καλό ότι έχασε η Γιουνάιτεντ από την Πάλας τις προάλλες.

Η απόδοση της Μπρέντφορντ έπεσε πολύ, εμένα στο 3,00 δεν μου κάνει. Αν ήταν στο 3,50 το συζητούσα πολύ σοβαρά. Αφήνω και Σέφιλντ γιατί ίσως δεν δώσει τόσο μεγάλο βάρος στα Κύπελλα φέτος (έχει να καλύψει και την αφαίρεση βαθμών στο πρωτάθλημα). Η δε Λέιτον είναι εξαφανισμένη από το πρόγραμμα γιατί έχουν προκύψει κρούσματα και κανείς δεν ξέρει αν το ματς θα γίνει.

Οπότε μένει η Νιούπορτ.

Την οποία την είχαμε αναφέρει και στον πρώτο γύρο του Λιγκ Καπ, στο ντέρμπι της Ουαλίας με τη Σουόνσι. Την έκανε τη μαγκιά τότε, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ομάδα που κυνηγάει πολύ προκρίσεις στα Κύπελλα και πως εντός έδρας είναι πολύ δυνατή. Για τη Γουότφορντ μη τα ξαναλέμε, θα καταντήσουμε γραφικοί στο τέλος.

Κάποιος μπορεί να πει «ξεκόλλα ρε παιδί μου με τη Γουότφορντ πια». Ναι, ΟΚ, το δέχομαι, είναι κι αυτό μια λογική άποψη. Οτι δηλαδή είναι μια ομάδα που ήδη έχω κοντράρει αρκετές φορές και δεν με έχει πληρώσει. Από την άλλη, δεν κερδίζει κιόλας! Στο όριο είναι όλα της τα ματς, τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τόσο άσχημα, όμως από την άλλη ούτε η εικόνα της είναι για να την εμπιστεύεσαι.

Οπότε με ένα μονό αποδεκτό, στο draw no bet, τη Νιούπορτ. Νέα στήλη εκτός απροόπτου την Παρασκευή!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος