2667

Billaras

Οτι έδωσε το οκτάρι!

Ωραίο δεν είναι το κουμάρι; Ενα σημείο με πλήρωσε (η Κάρντιφ πήγε στα χαμένα η απίθανη ανατροπή της) και ήταν το…μεγαλύτερο, σημείο του 8.00 παρακαλώ, με…ανατροπή κι αυτό! Οχι να το παινευτώ, αλλά την ομάδα μου (Μπόλτον) την ξέρω όσο λίγες (χεχεχεχε). Ας σοβαρευτούμε: Ηθελα κάτι παραπάνω. Την Μόρκαμ ίσως; Μας έφαγε η αποβολή εκεί.

Την Μπορντό; Εκαναν διαγωνισμό ατυχίας-αστοχίας εκεί. Αλλά αυτά ήθελε η μπάλα, συνολικά παράπονο δεν έχω, να χάνω ή να κερδίζω λίγα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οταν περνάει σημείο του 8.00 με ανατροπή στο φινάλε, δεν μπορώ να παραπονιέμαι. Πάω άμεσα στο σήμερα. Λίγα πράγματα. Η Εσπανιόλ έχει ξεκινήσει, την άφησα. Και κοίταξα τα υπόλοιπα.

Θα σας το πω όπως τα έχω σημειώσει στα χαρτιά μου. Εχω δύο στο χέρι και ώρα έψαχνα το τρίτο. Ποιά είναι τα δύο; Η Αλαβές στο 5.25 και ο ΠΑΣ Γιάννινα στο 4.60. Εδώ έχουμε καθαρά λάθη και παράλληλα καθαρές αξίες. Η Αλαβές έχει 4-5-0 σερί στα τελευταία συνολικά της ματς. Εχει περάσει αλώβητη από πανίσχυρες έδρες (πρόσφατα την είδα στο Μπιλμπάο, άξιζε και της νίκης).

Γκολ δεν τρώει (καθαρά δίχτυα τέσσερα σερί εκτός). Οκ, η Θέλτα είναι καλή ομάδα, αλλά από που κι ως που τέτοιο άνοιγμα στις αποδόσεις; Στο ελληνικό ματς κάτι ανάλογο. Καλή ομάδα η Ξάνθη, δεν το συζητώ. Αλλά και απουσίες σοβαρές έχει μεσοαμυντικά σήμερα (Λισγάρας-Καμαρά) και στο φινάλε, κοιτάω τον ΠΑΣ και τα 4.60 δεν κολλάνε με…τίποτα.

Σκόραρε απέναντι σε όλους πλην Ολυμπιακού, έχει τρομερό σερί στην Ξάνθη (4-4-0 από το 1991), δεν έχασε με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, παίζει εξαιρετικά την κόντρα… Δέχομαι ότι και στα δύο ματς αυτά “κρύβεται” και ισοπαλία. Αλλά θα το ρισκάρω εντελώς δεξιά. Οποιος θέλει ας καλυφθεί, εγώ κάνω αυτό που πρέπει να κάνω αφού έχω αξία στις αποδόσεις. Εχω λοιπόν αυτά.

Κοίταγα ώρα γιά τρίτο. Τσέκαρα Εβερτον (θυμίζω, μιά ήττα εντός κι αυτή στο 94' από την Λίβερπουλ), τσέκαρα Οσμανλί αύριο, τσέκαρα Αταλάντα που την έχω σε μεγάλη εκτίμηση, τσέκαρα Ρίο Αβε, γενικώς…είδα ότι παίζει. Δεν ψήθηκα κάπου οριστικά. Οπότε, γιατί να το παιδεύω; Μονά και δυάδα με Αλαβές και ΠΑΣ Γιάννινα. Και γιά να κλείσω και χαλαρά τη μέρα μου, ας πάω και σε δύο over καλοπληρωμένα.

Στα δύο μεγάλα ματς. Μάντσεστερ-Λίβερπουλ και Φιορεντίνα-Γιούβε. Στο Ολντ Τράφορντ δεν έχουν ισοπαλία εδώ και 16 χρόνια! Και έχουν σερί εννιά over. Δεν περιμένω ματς σαν του Οκτώβρη. Τότε η Γιουνάιτεντ δεν ήταν καλά, πρέσσαρε ψηλά, δεν έγιναν φάσεις. Τώρα είναι καλά, θα δούμε πιστεύω σπουδαίο παιχνίδι. Και το over στο 2.05. Στο ιταλικό, αν δείτε τα over τα φέρνουν γιά πλάκα εδώ και καιρό.

Ας το…συνεχίσουν. Και εδώ έχω 2.07. Οπότε, ας κάνω και μιά δυάδα ξερή με τα ψηλά over και τέλος. Με αυτές τις επιλογές θα παίξω και λίγα. Οτι πρέπει… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες Επιστροφές από 14/1: 208 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 3.998 μονάδες. Ποντάρισμα 15/1: Μονό αποδεκτό: Ξάνθη-ΠΑΣ 2 (4.60) με 60 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Θέλτα-Αλαβές 2 (5.25) με 55 μονάδες.

Δυάδα Αλαβές-ΠΑΣ (24,15) με 15 μονάδες. Δυάδα over: Μαν.Γιουνάιτεντ over/Φιορεντίνα over (4.24) με 78 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 208 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 3.790 μονάδες. Επαιξα…ακριβώς ότι μου έδωσε πίσω η Σουίντον. Και συνολικά λίγα μέσα στο διήμερο. Νέα στήλη την Τρίτη, τα λέμε στο chat το απόγευμα. Α, να μην ξεχάσω. Εκτάκτως η στήλη Βlogger of the week θα ανανεωθεί σήμερα, σε μερικές ώρες.

Ο λόγος; Το τέννις! Δεν έχουμε μόνο ποδόσφαιρο στο Betsellers.  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras