4095

Billaras

Ο,τι πρέπει γιά ρεπό….

Την Κυριακή (και λίγο την Δευτέρα) είδατε όλοι τι είναι η μπάλα και το κουμάρι. Χάνεις το θεωρητικά πιό εύκολο ασόδιο και…κάθεται το σκορ. Και μάλιστα, ζόρικο σκορ (μόλις τρία 2-2 είχε το κουπόνι την Κυριακή) και μάλιστα…γιά δεύτερη σερί φορά και με την ίδια ομάδα!! Τα σκορ θέλουν πάνω από όλα τύχη. Να σου κάτσει που λένε. Βέβαια, το συγκεκριμένο 2-2 της Λίβερπουλ δεν βγήκε μόνο από τύχη, η απόδειξη είναι ότι το είχα αναφέρει και την Τετάρτη (που είχε ξανάρθει).

Τα'χα μελετήσει και τις δύο φορές, όπως και το g/g πχ στο Γουίγκαν-Σαουθάμπτον που είχα επίσης αναφέρει (και ήρθε κι αυτό 2-2). Αλλά πάνω από όλα, είναι τύχη, ότι και να λέμε. Αυτή που δεν έχω κάπου αλλού φέτος, την είχα στο σκορ. Λίγο…ειρωνικό είναι αυτό, όπως κι αυτό που έγινε την Δευτέρα! Προσέξτε: Την περασμένη Τρίτη πίανω τα δύο από τα τρία, χάνω το Τζίλιγχαμ-Νορθάμπτον γιά να "γράψει" ένα trixie.

Εκεί το είχα βάλει τυπικά στις επιλογές. Τη Δευτέρα χθες, είχε Τζίλιγχαμ-Γουίκομ. Γράφω στην στήλη της Κυριακής: “Δεν μου έμεινε τίποτα, παρά μιά Γουίκομ άυριο βράδυ (αν έχω κέφια και δεν …ξεχαστώ στο γραφείο ίσως της βάλω κάτι ψιλά)”. Και οντως το έπαιξα χθες. Αλλά… δεν ήταν κι “επίσημα” στη στήλη, στις προτάσεις! Και ήρθε, στο φινάλε! Γι αυτό ξεκίνησα έτσι σήμερα, γράφοντας (γιά πολλοστή φορά) ότι είδατε όλοι τι είναι η μπάλα και το κουμάρι….

Πάμε στα φρέσκα. Εχω αποφασίσει οριστικά, ΔΕΝ παίζω τίποτα. Μα τίποτα. Οκ, ένα “κλικ” κάνουν και η Γέοβιλ (σε τοπ φόρμα και παραιτήθηκε ο Ντίκοφ στην Ολνταμ), ένα κλικ η Μπρίστολ Ρόβερς (επίσης σε πολύ καλό φεγγάρι), αλλά από αυτό μέχρι να βάλω λεφτά έχει μιά απόσταση. Γιατί οκ, δεν ξέρω τι αντίδραση θα έχει η Ολνταμ, ενώ και στο άλλο ματς έχω μιά Τσέλτεναμ που σαφώς είναι καλή (και ενισχυμένη) ομάδα.

Οπότε…θα μείνουν σκέψεις όλα αυτά, αναβλήθηκε και η Σέφιλντ (που ψιλοσήκωνε κόντρα κι αυτή), στο Τρόφι δεν παίζω από την στιγμή που θα έχουμε ρεβάνς, οπότε…τζίφος. Και τζίφος θα είναι και αύριο, που δεν υπάρχουν καν σκέψεις! Φιλικά; Εθνικές; Οκ, να παίξουν τα παιδιά, να κάνουν κι από 6 αλλαγές οι προπονητές, να δοκιμάσουν και σχήματα, να “βρεθούν” εν' όψει Μαρτίου, να κερδίσει και η Εθνική μας, αλλά… κουμάρι γιόκ.

Τίποτα. ΔΕΝ ασχολούμαι καθόλου. Εν κατακλείδι: Ρεπό. Το μόνο που θα κάνω, είναι από απόψε να ξεκινήσω τη μελέτη του Σαββατοκύριακου. Και τότε (την Παρασκεύη στην Kingbet και στο betradio και το Σάββατο εδώ και στην Ελευθεροτυπία) θα τα ξαναπούμε. Να περνάτε καλά και σας συνιστώ κάτι αντίστοιχο. Πάρτε ρεπό. Ακολουθούν δύο καλά, γεμάτα κουπόνια, έρχεται και το Champions League! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.

000 μονάδες. Κέρδη από 3/2: 420 μονάδες. Νέο υπόλοιπο:20.890 μονάδες. Υ.Γ: Δεν θα μπορούσα να μην σχολιάσω την πιό….γρήγορη δικαίωσή μου (και του Μάκη Μηνδρινού): Απολύθηκε πριν μερικές ώρες ο Αλεξ ΜακΛις από την Νότιγχαμ!!!! Μιά νίκη μόνο σε επτά ματς, 40 μέρες πρόλαβε να κάτσει (27 Δεκέμβρη προσελήφθη, θα θυμάστε τι γράφαμε και τι λέγαμε στο ράδιο), τον…πήραν χαμπάρι νωρίς οι κουβετιανοί ιδιοκτήτες!  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras