1831

Billaras

Ουκ εν το πολλώ το ευ-UPDATE!!

Same old story χθες. Νισάφι με αυτό το 94′ (και 96′ πολλές φορές). Σημάδι με έχει βάλει (γέλια). Η Πιτέρμπορο έχει δύο δοκάρια, χάνει πέναλτι, είναι καλύτερη, το τρώει στην τελευταία φάση του ματς. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, το αφήνω πίσω μου, τέλη Απριλίου το..συνήθισα πλέον και μετά από ένα λεπτό τσαντίλας γελάω ειρωνικά και τέλος.

Απλά όταν πάω στη Μυτιλήνη, θα πάω ως τον Ταξιαρχή να κάνω κανένα τάμα, ίσως και ευχέλαιο…

Σήμερα είναι περίεργη μέρα. Ενω έχει πάρα πολλά ματς, είναι κάκιστη. Τζούφια. Ουκ εν το πολλώ το ευ. Γερμανία τίποτα. Ιταλία μιά Μπολόνια με βαριά καρδιά καθότι φαβορί (Φροζινόνε δεν παίζω, κάποια πρέπει και να πέσει).

Ισπανία έσβησα Θέλτα όσο είναι στο 1,90, το μόνο που έχει μιά …τιμιότητα είναι ο άσος της Αλμπαθέτε (την Λας Πάλμας την είδατε όλοι κόντρα στην Κάντιθ). Αντε και το διπλό της Χιχόν με την Ταραγόνα που κουνάει το μαντήλι! Premier League, το Χ στο Νιουκάστλ πήγε στο 3,00, τα άλλα τίποτα, στο τεράστιο Σίτι-Τότεναμ ειλικρινά δεν μπορώ να τις ψυχολογήσω μετά από όσα έγιναν, προτιμώ να το δω live και να αποφασίσω.

Στη Γαλλία μόνο το καλούτσικο over στο Στρασβούργο αξίζει (μην μπατάρει και προς το διπλό ελέω κινήτρου της Μονπελιέ), σίγα μην παίξω ας πούμε Μαρσέιγ…

Στα δε “περιφερειακά” πρωταθλήματα, κοίταξα λίγο την Τσάβες, προσπέρασα την Ακισάρ (γελάει ο κόσμος με αυτό το 1,70, μόνο αν δεν κατέβει η αντίπαλός της στέκει), εμεινα να κοιτάω μονάχα την Σεντ Τρούιντεν που είναι σε φόρμα και η Εουπεν το παρατάει.

Να καταλήξω; Πέντε…φαβορί. Δηλαδή το χειρότερό μου (γέλια).

Μπολόνια, Χιχον, Αλμπαθέτε, Σεντ Τρούιντεν και το over στο Στρασβούργο. Οκ, όλα άνω του 2,00, ας τα πούμε τίμια, δεν μας κλέβουν. Αλλά…φαβόρι.

Τι να παίξω τώρα; Φέτος δεν έχω παίξει πάνω από 6-7 φαβορί, αλλά πλέον τέλη Απρίλη είναι κάτι σαν αναπόφευκτο.

Θα παίξω κάτι που’χω να το κάνω νομίζω ενα χρόνο και βάλε.

Δύο δυάδες και (γιά το “μπας και”) μιά ψιλούλα και στην τετράδα. Να’χαμε να λέγαμε είναι αυτό το παιχνίδι. Θα αφήσω έξω την Αλμπαθέτε, τώρα τι…ανακάτεμα θα γίνει, ο Θεός και η ψυχή του (γέλια). Αν ακολουθήσετε, κάντε το δικό σας.

Εγώ θα βάλω το over μαζι με Σεντ Τρούιντεν και τη Μπολόνια με την Χιχόν.

Μικρή στήλη, ανάλογική του προγράμματος. Αύριο όμως, είτε νέα στήλη είτε μεγάλο update γιατί κάτι αξιοσημείωτο έχει. Και φυσικά ακολουθεί και η Δευτέρα με νέα στήλη εκτάκτως ελέω “μικρών” Αγγλίας. Αρα, από μιά άποψη, καλώς πήγαμε χαλαρά και χθες και πάμε και σήμερα. Τα λέμε αργότερα (κατά τις 5 και όσο πάει) και στο chat.

Ισως σήμερα αφού το μενού pre game είναι χαλαρό, να ρίξουμε βάρος στο live.

Update: Οταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα συνήθως σε τρώνε οι κότες, αυτό έγινε και χθες, σε μέρα πολύ “χαμηλών λιπαρών” αναμενόμενα. Ναι, θα μπορούσε να “γράψει” μιά από τις δύο δυάδες, πέντε επέλεξα αρχικά, πέρασαν τα τρία, πέταξα το ένα και τα άλλα δύο πήγαν…χωριστά.

Κλασικό όταν παίζεις έτσι. Λίγο με ένοιαξε, διαφορά θα μου έκανε στο μάτι και στην τσέπη αν περνούσαν και τα τέσσερα. Η Χιχόν δεν άξιζε (κακιστη στο 2ο ημίχρονο), η Σεντ Τρούιντεν μπορούσε αλλά μας έφαγε μιά κόκκινη. Τα έχω ξεχάσει ήδη.

Σήμερα δεν βρήκα κάτι σοβαρό. Πάλι φαβορί να παίξω; Μπα, με τίποτα. Μόνο Εβερτον θα παίξω, παρότι είναι ασανσέρ (πρώτα τρεις καλές νίκες- μετά ήττα στη Φούλαμ).

Εντός όμως, δεν χαρίζει κάστανα και δεν τρώει και γκολ με τις “μεγάλες” (1-0 την Αρσεναλ, 2-0 την Τσέλσι, 0-0 με Λίβερπουλ, όλα αυτά από Μάρτιο και μετά). Η Γιουνάιτεντ όπως την βλέπω, “έσβησε”. Πέρασε ένα-έναμισι μήνα καλό ελέω έλευσης Σόλσκιερ, πλέον γύρισε στα παλιά (κακά) στάνταρ της. Στα τελευταία επτά ματς εχει πέντε ήττες. Δυό από την Μπάρτσα που ούτε καν την κοίταξε στα μάτια, αλλά και απο Αρσεναλ, Γουλβς (δύο φορές).

Και θα ήταν έξι, γιατί με την Γουέστ Χαμ εντελώς άδικα κέρδισε, χάλια ήταν, ο Ντε Χέα και η διαιτησία “καθάρισαν”.

Το δεύτερο που θα παίξω είναι αυριανό και είναι η Αταλάντα. Ξεκινάω ανάποδα, από την Νάπολι. Οπως ακριβώς και η Μάντσεστερ, έκανε κοιλιά εδώ και ένα μήνα. Ηττα με Εμπολί, ισοπαλία με Τζένοα, δύο ήττες από Αρσεναλ, μόνο την πεσμένη Κιέβο κέρδισε.

Δεν είναι καλά και φαίνεται. Και δεν έχει και κίνητρο, δεύτερη θα μείνει. Αντίθετα η Αταλάντα (και μετά και την χθεσινή νίκη της Τορίνο) παλεύει γιά Ευρώπη. Στο τελευταίο της ματς έσπασε ρεκόρ ατυχίας, 47 τελικές αλλά 0-0! Επτά ματς αήττητη, καλή φρέσκια παράδοση στο Σαν Πάολο (διπλό σε κύπελλο και πρωτάθλημα στις δύο τελευταίες επισκέψεις της), οπότε μου κάνει.

Μονά-δυάδα Εβερτον και Αταλάντα και έκλεισα, αλλά φυσικά και αύριο νέα στήλη με τα εγγλέζικα. Οπότε γιά αύριο έχουμε από τώρα Αταλάντα και ότι φρέσκο μας δώσουν οι εγγλεζούλες. Για σήμερα μιά Εβερτον και τέλος. Αύριο νωρίς η νέα στήλη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras