1560

Κώστας Ζαφείρης

Οφείλει να το παλέψει

Γεια χαρά σε όλους… Ελλάδα και Τουρκία περιλαμβάνει σήμερα η στήλη και το… πάω στα γρήγορα γιατί το πρώτο τζάμπολ είναι στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ξεκινώ με τον άσο στο χάντικαπ του Ηφαιστου. Ανετα στην οχτάδα η ομάδα της Λήμνου (θα κάνει μία προσπάθεια να πιέσει το Περιστέρι για την 4η θέση), ήρεμος για την ώρα ο Πανιώνιος (δύο νίκες μακριά από τον προτελευταίο ΠΑΟΚ).

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήγε στη Λήμνο με δύο καλές απουσίες, ανώτερος σε όλα ο Ηφαιστος του Μανωλόπουλου, μπορεί να καλύψει το (υψηλό είναι η αλήθεια) χάντικαπ.

Πάμε στη Ρόδο. Ο Κολοσσός φιλοξενεί την ΑΕΚ, με τους Ροδίτες να καίγονται, πλέον, για αποτελέσματα. Ο Λυκογιάννης έχει στη διάθεσή του ρόστερ για οχτάδα και όχι για να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Παπαθεοδώρου έχασε την ραχοκοκαλιά της (τον Σαντ Ρος που μετακόμισε στην ΤΣΣΚΑ), ενώ κουβαλά και κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια για πρωτάθλημα και BCL.

Ο Κολοσσός οφείλει να το παλέψει. Σε διαφορετική περίπτωση θα ζορίσει πολύ το πράγμα για τον Λυκογιάννη.

Στο Περιστέρι, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται το Ρέθυμνο που πετάει στην Κρήτη (ρεκόρ 6-1), αλλά δεν το… έχει εκτός έδρας (0-7).

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ένα ξέσπασμα μετά την βαριά ήττα από την Τενερίφη. Ασος από ημίχρονο.

Στην Τουρκία, η Μπεσίκτας προσπαθεί να σταθεί όρθια παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μετά τον κόουτς Ιβάνοβιτς (πήγε στην Μπασκόνια), χαιρέτησαν και οι πολύτιμοι Θίοντορ (πόιντ γκαρντ – Ούνικς Καζάν), ΜακΑντου (σέντερ, ανακοινώθηκε χθες βράδυ από την Παρτιζάν).

Περιμένω από την Μπαχτσεσεχίρ (1-6 εκτός έδρας) να ζορίσει τους λαβωμένους, από όλες τις απόψεις, «μαύρους αετούς».

 

 

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης