3846

Billaras

Οχι και πολλές επιλογές…

Πρώτα από όλα, ευχές. Να χαίρεστε την γιορτή σας Δημήτρηδες και Δημητρούλες. Και η Θεσσαλονική την γιορτή της βεβαίως. Μετά, ελάχιστα πράγματα γιά όσα έγιναν. Οταν γίνονται… καλά πράγματα, δεν χρειάζεται να λες πολλά, μιλάνε μόνα τους. Ο Μάκης πυροβολεί αδιακρίτως, εδώ εγώ πέρασα την “βαριά” δυάδα, κέρδη ήρθαν μεσοβδόμαδα, ανεξάρτητα από τις στήλες μας νομίζω ότι κέρδη κατέγραψαν και οι περισσότεροι παίκτες, τις μέρες που πέρασαν.

Αρα, όλα καλά, πάμε παρακάτω, στο σήμερα! Το πρόγραμμα δεν με “ψήνει” πολύ. Εκτός Αγγλίας ειδικά, είχα σημειώσει μόνο δύο ματς, Εργοτέλη και Ρεάλ! Οκ, προέκυψαν και οι δύο μεξικάνες Τολούκα και Πουέμπλα, σκέφτηκα σοβαρά και την Βερόνα μέσα στην Ιντερ, that's all. Λίγα σημεία. “Πασπάλισα” λίγο τις επιλογές μου και είπα να παίξω και μιά δυάδα over, καλοπληρωμένων over, αφού έχω αυτό του Εργοτέλη στο 2.

50 (!) και αυτό της Λοριάν στο 2.05. Μιά καλή δυάδα απόδοσης 5.12, σε δύο over που οι μπουκ δεν τα έχουν μετρήσει σωστά. Γιατί και στα over, αξία ψάχνουμε. Να βρούμε από Ολλανδίες και Νορβηγίες κάτι 1.35-1.40, είναι εύκολο, αλλά δεν φτουράει. Επιστρέφοντας στα ασόδια, δεν ξέρω γιατί η Βερόνα (καλά έκανε και μου βάρεσε το καμπανάκι ο φίλος Μαρκο στα σχόλια) πληρώνει τόσο πολύ.

Ισως επειδή ο Μαντορλίνι (έχει μεγάλη και λαμπρή ιστορία με την Ιντερ ως παίκτης) την “πονάει την ομάδα” και η άνετη Βερόνα πει ¨ε, ας χάσω κι ένα ματς;”. Μπορεί. Πάντως, είναι προκλητικό και θα το αφήσω με βαριά καρδιά. Στο Μεξικό τα νέα τα ξέρετε, οι Κλαμπ Αμέρικα και Λεόν έχουν πληγεί από απουσίες και…εθνική. Σκαλώνω πάντως στην Πουέμπλα.

Γιατί αν παίξω διπλό, θα είναι καθαρά λόγω ειδήσεων και ελλείψεων της πρωτοπόρου. Η Πουέμπλα εκτός χάνεται. Μέσα στο Αζτέκα (τι γηπεδάρα) ακόμα και με 2η ομάδα η Αμέρικα (του 6-0-0 εντός) είναι η… Αμέρικα! Τουλάχιστον αν ποντάρω Τολούκα, ξέρω τι ψάρια πιάνει εκτός (αήττητη). Ο Εργοτέλης μετά, θα μείνει έξω γιατί το ήθελα λίιιγο παραπάνω.

Πάντως σίγουρα είναι λάθος ως αουτσάιντερ. Αφου κρατάω το over του, ας μην ασχοληθω και με κάτι άλλο. Και τέλος, το Μπάρτσα-Ρεάλ. Η εκτίμηση μου ήταν “Ρεάλ ως το 3.40”. Εχω 4.20. Και εδώ “πατάω”. Στην απόδοση. Στο Καμπ Νου έχει καλές αναμνήσεις εδώ και μιά διετία, ο Ρονάλντο σκοράρει πάντα. Και το δεύτερο που “πατάω” είναι η Μπάρτσα.

Δεν ξέρω, δεν με πείθει. Τυχαία έμεινε στο “μηδεν” μετά από κάτι χρόνια με την Οσασούνα; Τυχαία 1-1 με την Μίλαν; Δεν με τρομάζει όπως παλιά. Οκ, μπορεί να απόψε να πει “έλα δω να δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος”. Ματσάρα είναι, το ξέρουμε. Ομως η απόδοση τα κρίνει όλα. Θα πάρω την Ρεάλ, έχει λάθος ο μπουκ. Στη σούμα εκτός νησιού; Μιά δυάδα over, η Τολούκα στο 4.

00 και η Ρεάλ στο 4.20. Οσο γιά το νησί; Η αρχική εκτίμηση έλεγε “Γουέστ Μπρομ, Νόριτς, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Ρόδεραμ, Καρλάιλ, Στιβενέιτζ, Οξφορντ, Ροτσντέιλ”. Δεν μου προέκυψε κάτι σήμερα, τα ίδια ξανακοίταξα. Θέμα χημείας πλέον. Είδα τον Μάκη, πήρε Γουέντσντεί-Ρόδεραμ-Καρλάιλ σε τρίξι. Θα το…αλλάξω λίγο εγώ. Δεν θα παίξω Σέφιλντ (και γιατί είναι νωρίς και αυτό μου τη σπάει-έκαστος με τα κολλήματά του- και γιατί το 2.

80 είναι οριακά αποδεκτό, μιλάμε γιά ομάδα που είναι έτοιμη να “στρίψει” αλλά μην ξεχνάμε ότι…δεν έχει νίκη), δεν θα παίξω και Καρλάιλ γιατί φοβάμαι την ισοπαλία. Πάντως σαφώς το σετ την αδικεί. Θα κρατήσω Ρόδεραμ. Σκύλα είναι, το ξέρω. Η Λέιτον έκανε ήττα, οι αποδόσεις με καλύπτουν. Από τα υπόλοιπα; Εξω τα δύο της Premier, έξω και η Ροτσντέιλ (εδώ μάλλον θα δούμε κάτι σς 2-2, 2-3, 2-4), αλλά κρατάω Οξφορντ και Στιβενέιτζ.

Η πρώτη στο 2.87, η δεύτερη στο 3.00. Γιά την Οξφορντ τα έχουμε ξαναπεί, όσο εύκολα την κοντράρω εντός (το έκανα και την Τρίτη), τόσο εύκολα την ποντάρω εκτός. Η Γουίμπλεντον δεν πατάει καλά τελευταία, μου κάνει μιά χαρά με απόδοση αουτσάιντερ το σημείο. Και η Στιβενέιτζ, έρχεται απο πειστική νίκη, ανεβάζει στροφές και δέχομαι να παίξω αουτσάιντερ μιά γηπεδούχο που θα ρίξει…ξύλο και των γονέων.

Ας πάει η ντελικάτη Κρόουλι να επικρατήσει με τσίκι-τσίκι. Στο νησί αυτά δεν περνάνε πάντα. Αν τα καταφέρει, μαγκιά της. Εγώ θα πάω με το…τάκλιν στην καρωτιδα, τα τζαρτζαρίσματα, τις γιόμες και την έδρα! Αρα, έχω ένα trixie με Ρόδεραμ-ΟΞφορντ-Στιβενέιτζ. Εκεί είμαι, τίποτα παραπάνω. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Κέρδη από 22/10: 666 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.

316 μονάδες. Ποντάρισμα 26/10: Trixie: Ρόδεραμ 2 (3.75)-Οξφορντ 2 (2.87)-Στιβενέιτζ 1 (3.00), με 60 μονάδες κάθε δυάδα και 26 η τριάδα, σύνολο 206 μονάδες. Δυάδα με over: Εργοτέλης over-Λοριάν over (5.12) με 120 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Τολούκα 2 (4.00) με 65 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ρεάλ 2 (4.20) με 60 μονάδες. Δυάδα Ρεάλ-Τολούκα (16.8) με 15 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 466 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.

850 μονάδες. Αυτά ήταν. Σαφώς η δυάδα με τα 4αρια είναι με τη σκέψη “μπας και”. Είναι το τελευταίο σε…υπόληψη μπετ. Βάρος στο trixie και την δυάδα των over, μαζεμένο παιχνίδι, λίγα πράγματα, το έγραψα εξ' αρχής ότι η μέρα δεν με…ψήνει. Και αφού δεν με ψήνει, δεν έχω λόγο να “χωθώ”. Μιά δυάδα στο trixie ή η δυάδα των over με βγάζει και με κέρδος.

Επίσης, ένα μονό να έρθει, μου δίνει πάνω από τα μισά πίσω. ** Σας ενημερώνω από τώρα, αύριο η στήλη θα ανέβει λίιιγο πιό αργά, στις 14.30 με 15.00 (δεν υπάρχει κάτι που να με ενδιαφέρει νωρίς αύριο, λίγο Οσασούνα κοίταξα αλλά τελικά το άφησα).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras