4549

Billaras

Οχι σαν τα… φρουτάκια

Τα κοίταξα από εδώ, τα κοίταξα από εκεί, ώρες τα….πιλατεύω και δεν μου βγαίνουν. Οπότε, αφού είχα έτσι κι αλλιώς την προδιάθεση, ο κύβος ερρίφθη. Δεν παίζω τίποτα. Ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε την Πέμπτη. Επιφυλλάσομαι γιά την Παρασκεύη, αλλά το σίγουρο είναι ότι γιά τρεις μέρες ξεκουράζω μυαλό και τσέπη. Εγραφα και σήμερα ότι το στοίχημα είναι μαραθώνιος.

Το τέρμα φέτος είναι την 1η Ιουλίου, όταν τελειώσει το Euro 2012. Και ακόμα και τώρα καλύψαμε ας πούμε τα 10 από τα 43 περίπου χιλίομετρα. Ούτε καν στη μέση. Ο μαραθωνοδρόμος δεν έχει την ευκαιρία του…time out, δεν μπορεί να ξαποστάσει. Εμείς έχουμε. Το no bet είναι σημείο. Και όπως εύστοχα σχολίασε ένας φίλος στο betradio πριν μερικές ώρες, είναι και το πιό….

δύσκολο σημείο. Γιά μένα, ατομικά, δεν είναι. Μπορώ εδώ και χρόνια και το δαμάζω. Και μου έχει βγει σε μεγάλο καλό. Ξεκουράζω μυαλό και τσέπη. Δεν κόβω την επαφή μου, απόψε πχ θα δω τι συμπεριφορά θα έχει η Πρέστον και η Σάουθεντ, γιατί το Σάββατο που έχει Κύπελλο, παίζουν μεταξύ τους! Είμαι.. ένα κουπόνι πιό μπροστά. Αλλά ευρώ τσακιστό δεν ρίχνω τις επόμενες μέρες.

Κοίταξα όλα τα ματς, Το έγραψα και στην πρώτη αράδα. Το είπα και στο ράδιο. Να κοντράρω Οξφορντ όταν ήταν εξαιρετική παρά την ήττα και ενώ ακολουθεί Πρέστον-Σάουθεντ; Να κοντράρω Σέφιλντ επείδη είναι (τηλεοπτικό) ντέρμπι, η Μπράντφορντ είναι “βαρύ” όνομα και πληρώνει πολλά; Μα…από που να πιαστώ γιά να την ποντάρω, τραγική είναι ως σήμερα! Να παίξω το πιθανό over στο Ροτσντέιλ-Πρέστον αφού και οι δύο είναι…μπάτε σκύλοι αλέστε πίσω; Να παίξω αύριο το μοναδικό “σοβαρό” φαβορί, την Τρανμίρ στο 2.

50; Και με τι να την συνδυάσω; Ή μηπως να παίξω..μικρά φαβορί και να εγκληματίσω κατά του εαυτού μου; Δεν κάνω τίποτα από αυτά. Αράζω. Μελετάω το μέλλον και το παρελθόν. Τι λάθη έκανα το Σαββατοκύριακο; Γιατί ενώ η αρχική μου μελέτη εκτός Αγγλίας είχε 9 στα 13 εγώ τα μισά και πλέον τελικά δεν τα έπαιξα και έχασα; Γιατί έφαγα τη φόλα της Κορίνθιανς; Η ανάλυση και αυτοκριτική είναι απείρως πίο σημαντικά από ένα μπετ απόψε ή αύριο.

Σημαντικά όσο και η “αποτοξίνωση”. Οποιος νομίζει ότι θα προσπερνάει κάθε μέρα μιά ήττα (ή μιά νίκη) έτσι “σβηστά” και θα χώνεται 365 μέρες, ξέρω που θα καταλήξει. Είναι σαν τα φρουτάκια (φωτό). Ή το ΚΙΝΟ. Χάνεις και μετά από δευτερόλεπτα περιμένεις να…ξαναγυρίσει ο τροχός και οι μπίλιες. Εχεις σε δευτερόλεπτα ξεχάσει την προηγούμενη παιξιά.

Ποντάρεις και ελπίζεις ξανά. Και τα χάνεις όλα στο τέλος… Εν κατακλείδι: Οποιος έχει έμπνευση, ας παίξει. Ειτε Μπράντφορντ, είτε Σάουθεντ, είτε Τρανμίρ άυριο. Αλλά να είναι και κερδισμένος ως τώρα. Και να παίξει χαλαρά. Εγώ επιλέγω άλλο δρόμο, αυτόν που ξέρω ότι σήμερα-αυριο-μεθαύριο επιβάλλεται. Και όποιος θέλει, ενστερνίζεται τα γραφομενά μου και ακολουθεί στο no bet….

. Υ.Γ: Αύριο δεν θα υπάρχει νέο κείμενο και δεν θα υπάρχει και το ραδιοφωνικό betsellers στο www.betradio.com. Αυτό που θα….υπάρχει και σήμερα και όλες τις επόμενες μέρες, θα είναι μπόλικη κουβεντούλα στη μεγάλη παρέα του chat. Οι στροφές ξανανεβαίνουν (και εδώ και στο ράδιο) από την Παρασκεύη.  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras