4079

Billaras

Ούτε σημεία, ούτε διάθεση!

Με μιά λέξη θα καλύψω όλο το χθες: Με αδίκησε. Αυτό και τίποτα άλλο. Ξέρω πότε κάνω τις πατάτες, πότε είμαι τυχερός και πότε άτυχος. Χθες ήμουν άτυχος. Μιά χαρά ματσάκια, ειδικά τα εγγλέζικα. Η διαφορά δυάδας με τετράδα είναι μιά τρίχα. Ενα από τα ελάχιστα λάθη στην άμυνα της Πρέστον, ισοφάριση στο 75'. Τα ίδια και στην Γέοβιλ, ισοφάριση στο χειρότερο σημείο, στις καθυστερήσεις του ά μέρους.

Γιά την ιστορία, είχαμε και δοκάρι στι 91' γιά την Γέοβιλ! Παντού πήραμε κεφάλι, δύο “έγραψαν”, δύο έμειναν στο 1-1 κι εγώ με την ξινή γεύση. Ξέρω ότι άξιζε παραπάνω χθες. Να μην ξεχάσω και το δοκάρι της Βαλένθια και την απίθανη απόκρουση ενός πιτσιρικά γιά να μην γίνει το 2-3 στο παιχνίδι της, γιά να ολοκληρώσω το χθεσινό παζλ. Ενα σημείο ακόμα με έβγαζε με κέρδος, με δύο με σούπερ κέρδος και με τα τρία…πάρτι.

Και ξέρω ότι άξιζαν. Αντί αυτών, μιά μικρή ήττα. Δεν με πειράζει αυτό. Σιγά τα αυγά, οι 240 μονάδες. Πιό πολλά έχασα με παρολί την Πέμπτη. Αλλά όταν “ακροβατώ” θέλω και λίγη ρέντα. Τόση δα. Που φέτος δεν την έχω σταθερά…. Πάω παρακάτω. Οριακά έμεινα πάνω από τις 22.000 μονάδες με τις επιστροφές της δυάδας, αλλά να πω ότι είμαι και ικανοποιημένος; Αφού…δεν είμαι.

Τέλος πάντων…. Στο σήμερα λίγα πράγματα. Το έγραψα και χθες, τζούφια μέρα. Δύο ώρες μελέταγα τώρα το πρωί, μπας και προκύψει κάτι φρέσκο (όπως πχ πριν μιά εβδομάδα που ξεφύτρωσαν Τζένοα-Λανούς και με πλήρωσαν). Τίποτα σήμερα. Τρίχες. Και εν τέλει τι κράτησα; Δυό σωστά φαβορί. Νιουκάστλ και (αύριο) Νάπολι. Δύο πιθανά χινάρια (σε Κάλιαρι και Πλατανιά), δύο καλά g/g στην Αγγλία (και σε Νιουκάστλ και στο ντέρμπι Σίτι-Τσέλσι) και ένα over στο βραδύνο ντέρμπι της Γαλλίας Παρί-Μαρσέιγ.

Να αναλωθώ και σε άλλα στοιχήματα με γκολάκια δεν το κάνω, απλά γιατί δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και γιατί με χάλασαν και κάποιες αποδόσεις… Ψάχτηκα και γιά 1-2 μεγάλα σημεία. Μπράντφορντ, Εσπανιόλ, Γκρασχόπερς. Αυτά τα τρία. Ισως επειδή έχω…ακόμα νεύρα από χθες, σήμερα να μου ξυνίζουν τα δύο. Μπράντφορντ θα παίξω, έστω και τιμής ένεκεν.

Στο 8.50 την έχω. Ούτε DNB, ούτε τίποτα. Τόσες φορές την τίμησα, ας έχει αίσιο τέλος το παραμύθι της. Πιό πολύ συναισθηματικό μπετ αυτό. Οσο γιά τα άλλα δύο; Η Εσπανιόλ θα πάει εντελώς…κλέφτικα, η Ατλέτικο κάπου κάνει νερά, αλλά έχει οκτώ επιστροφές βασικών που δεν έπαιξαν στην Μόσχα. Η δε Γκρασχόπερς έχει αμυντικά κενά και δεν μπορεί να πάει…κλέφτικα.

Εκεί (όπως και αλλού, σε Γκλάντμπαχ πχ) μπορεί να δούμε κάμποσα γκολ, αλλά αναφέρθηκα ήδη σε αυτά. Δεν έχω όρεξη. Οπότε; Οπότε, αφού έχει και μεγάλο κουπόνι μεσοβδόμαδα, κάνω πολύ μαζεμένο παιχνίδι. “Ξερή” δυάδα Νιουκάστλ και Νάπολι. 2.20 Χ 2.40. “Ξερή” δυάδα ισοπαλιών (!), λίγο λόττο. Κάλιαρι 3.10 Χ Πλατανιάς 2.90. Μονό αποδεκτό τη Μπράντφορντ στο 8.

50 (εδώ θα ήθελα σήμερα να έχω ανταλλακτήριο αλλά φευ..) και ένα παρολί χαλαρότατο με g/g σε Νιουκάστλ (1.66), Τσέλσι (1.61) και over στην Παρί (1.90). Και πάπαλα, δεν ξέρω…μήπως είναι και πολλά! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 23/2: 481 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 22.001 μονάδες. Ποντάρισμα 24/2: Μονό αποδεκτό: Μπράντφορντ-Σουόνσι 1 (8.50), με 40 μονάδες. Δυάδα: Νιουκάστλ 1-Νάπολι 2 (5.

28) με 140 μονάδες. Δυαδα: Κάλιαρι Χ-Πλατανιάς Χ (8.99) με 71 μονάδες Παρολί: Νιουκάστλ g/g-Σίτι g/g-Παρί over (5.07) με 130 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 381 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 21.620 μονάδες. Αυτά είναι και τίποτα παραπάνω. Χάσω-κερδίσω δεν με νοιάζει σήμερα, ειλικρινά. Χθες άξιζα νίκης, που σημάδεψα ψηλά, με καλά σημεία και δεν ήρθε. Σήμερα μπορεί να μην δω και τίποτα με τόση δουλειά που θα έχω στο γραφείο μου.

Ραντεβού την Τρίτη με καλύτερο πρόγραμμα και… καλύτερη διάθεση γιά κουμάρι!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras