1045

Skotostrious

Ο θείος από την Αμερική…

Καλημέρα σε όλες και όλους ! Δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ στο βασιλικό ιπποδρόμιο του Ascot με πολλές και σημαντικές ιπποδρομίες να διεξάγονται σήμερα και ξεχωρίζουν για μια φορά ακόμα οι εκπρόσωποι του σπουδαίου αμερικάνου εκπαιδευτή Wesley Ward, ο οποίος είναι ο πλέον τακτικός επισκέπτης του φεστιβάλ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και έχει και τις περισσότερες επιτυχίες στο Ascot από όλους τους εκπαιδευτές εκτός νησιού (συνολικά 11).

Εχει εξειδίκευση στα σπριντ τα οποία είναι και οι πλέον δημοφιλείς κούρσες στις Ηνωμένες Πολιτείες και εκεί ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του.

Πάμε λοιπόν στην μοναδική σημερινή επιλογή που έρχεται στην πρώτη κούρσα του προγράμματος, ενα σπριντ για διετείς φοράδες, μια κούρσα στην οποία ο Ward έχει πολλές και σημαντικές επιτυχίες (4 νίκες τα τελευταία 6 χρόνια), εκπροσωπείται από την TWILIGHT GLEAMING.

Πρόκειται για μια φοραδίτσα με εξαιρετικά συναρπαστικές προοπτικές στην καριέρα της και το έχει δείξει μέχρι τώρα στις δύο εξόδους της καθώς μετά από μια πολύ καλή δεύτερη θέση στο ντεμπούτο της στο οποίο άργησε να βγει από το βατήρα εκκίνησης, ακολούθησε μια εντυπωσιακή νίκη σε πολύ ανταγωνιστική ιπποδρομία, στην οποία μετά από μια εκρηκτική εκκίνηση, ο αναβάτης δε χρειάστηκε να την πιέσει καθόλου για να κερδίσει τελικά σχεδόν περπατώντας.

Σε πολύ καλή κατάσταση ο τζόκεϋ έχει να επιδείξει το εντυπωσιακό 32% νικών στις φετινές του κούρσες. Σίγουρα σήμερα έχει να αντιμετωπίσει τον ισχυρότερο ανταγωνισμό της καριέρας της μέχρι τώρα άλλα καθώς ο εκπαιδευτής έχει αποδείξει πως ξέρει τι χρειάζεται για να νικήσει στις συγκεκριμένες κούρσες δείχνει έχει όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να εκτοξεύτει η καριέρα της στο κορυφαίο επίπεδο.

Από τις υπόλοιπες ιπποδρομίες είχα σημαδέψει από την μελέτη της προηγούμενης εβδομάδας την σπουδαία φοράδα Love που θα αγωνιστεί στην κορωνίδα της ημερίδας Prince of Wales’s Stake άλλα η βουτιά που έκανε στις αποδόσεις της ( από 3,00 έχει φτάσει 2,10) έχει κάνει απαγορευτική κάθε σκέψη να πονταριστεί.

Συνοπτικά

Τρίτη 16/06 16:30 Royal Ascot Queen Mary Stakes : TWILIGHT GLEAMING (3,50)

Η ώρα είναι Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

H κούρσα βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 022 , αρ : 19)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious