1801

Κώστας Ζαφείρης

Ο “κίλερ” Μίντλετον

Γεια χαρά… Τα ξημερώματα στο Μιλγουόκι θα γίνει το τζάμπολ στον πρώτο τελικό της ανατολικής περιφέρειας, με τους ξεκούραστους Μπακς (απέκλεισαν με 4-1 τους Μπόστον Σέλτικς) να περιμένουν με άγριες διαθέσεις τους Ράπτορς, οι οποίοι με ένα τρελό buzzer beater στο Game 7 του παιχταρά Καουάι Λέοναρντ πέταξαν εκτός συνέχειας τους Σίξερς (4-3).

Τα «ελάφια» επιστρέφουν στους τελικούς της Ανατολής έπειτα από 18 χρόνια, ενώ οι Καναδοί φτάνουν σ’ αυτό το σημείο για δεύτερη φορά στην ιστορία τους!

Η έδρα, οι περισσότερες ημέρες ξεκούρασης και ο πιο γεμάτος πάγκος, δίνουν το προβάδισμα για το 1-0 στην παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ωστόσο δεν θα ασχοληθώ με το 1,40 που πληρώνει ο άσος.

Στο παιχνίδι μου μπήκε το under στα τρίποντα του Αντετοκούνμπο, το over στα τρίποντα του «κίλερ» των «ελαφιών» Κρις Μίντλετον και το under στα τρίποντα του ηγέτη του Τορόντο Λέοναρντ.

 

Αυτά για σήμερα. Αύριο στο Οκλαντ έχουμε το Game 2 στους τελικούς της Δύσης (οι Γουόριορς προηγούνται με 1-0 των Μπλέιζερς – θα ψαχτώ για κάποια ειδικά, αν βγει κάτι θα κάνω update στη στήλη), ενώ έρχεται την Παρασκευή το Final Four της Ευρωλίγκας.

Θα τα πούμε αναλυτικά για τις μάχες που θα γίνουν στη Βιτόρια…

 

Καλό βράδυ σε όλους!

 

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης