1818

Μάκης Μηνδρινός

«Ο κόσμος θέλει να τους ρίξετε!»

Καλό μήνα! Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά, να επιστρέψατε στη βάση σας ανανεωμένοι και… χορτάτοι. Οσοι δεν γυρίσατε ακόμα, σας ζηλεύουμε!

Μεσοβδόμαδα περισσότερο είδαμε πράγματα παρά παίξαμε στοίχημα. Η Τρανμίρ έμεινε στο 1-1 με την Μπέρι, ένα δίκαιο αποτέλεσμα με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα. Με την ισοπαλία η Μπέρι εξασφάλισε την άνοδο στη Λιγκ 1 και η Τρανμίρ θα παίξει στα πλέι οφ για την άνοδο.

Το τι γίνεται και τι θα γίνει στην τελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, της Λιγκ 1 και της Λιγκ 2 θα τα δούμε παρακάτω.

Μεσοβδόμαδα, λοιπόν, είδαμε τους ημιτελικούς σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ οι δύο από τις τέσσερις πήραν καθαρό προβάδισμα πρόκρισης. Τόσο ο Αγιαξ με τη νίκη του στο Λονδίνο επί της Τότεναμ όσο και η Μπαρτσελόνα με το 3-0 επί της Λίβερπουλ.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν κλειδώσει την πρόκριση, αλλά όπως και να το κάνουμε έχουν πλέον προβάδισμα.

Στο ματς του Λονδίνου, αποδείχθηκε πόσο σημαντικές απουσίες ήταν για τους γηπεδούχους αυτές των Σον και Κέιν. Και μπορεί να λέμε και να ξαναλέμε ότι «μαγκιά της Τότεναμ που φτάνει τόσο ψηλά χωρίς να κάνει ούτε μία μεταγραφή» και ότι «δείχνει το δρόμο για τις άλλες ομάδες που σπαταλούν τόσα εκατομμύρια σε μεταγραφές», αλλά να δούμε και την άλλη όψη του νομίσματος; Ισως αυτό να το πληρώσει τελικά με αποκλεισμό! Εμ, όταν έχεις δεύτερο σέντερ φορ τον Γιορέντε και τρίτο τον Γιάνσεν που έχει να παίξει μπάλα τρία χρόνια, sorry κιόλας, αλλά τα ‘θελες και τα ‘παθες.

Γιατί και ο Σον δεν είναι σέντερ φορ, πλάγιος επιθετικός είναι.

Ηρθε η ώρα λοιπόν που οι δύο καλύτεροί σου επιθετικοί είναι νοκ άουτ στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι την Τρίτη κάθε προσπάθεια της Τότεναμ να φτιάξει κάτι επιθετικά σταματούσε μόλις η μπάλα πήγαινε στον Γιορέντε! Από την άλλη, νιάτα, τρεξίματα, ωραία μπάλα για ένα ημίχρονο, τον Αγιαξ χαίρεσαι να τον βλέπεις.

Στη ρεβάνς η Τότεναμ θα έχει τον Σον και πιστεύω ότι θα σκοράρει. Εκεί είναι το κλειδί, να μπορέσουν οι Ολλανδοί να κάνουν το παιχνίδι τους και να μην κλειστούν στο καβούκι τους.

Στον άλλο ημιτελικό, η Λίβερπουλ πήγε το ματς όπως το είχε σχεδιάσει. Είχαν προσπαθήσει κι άλλες ομάδες στο παρελθόν να πιέσουν ψηλά την Μπαρτσελόνα και να μην της αφήσουν γήπεδο να κάνει το αγαπημένο της passing game.

Ελάχιστες τα κατάφεραν, είτε επειδή… έσκασαν από την πολύ πίεση ψηλά, είτε επειδή δεν είχαν το υλικό για να το κάνουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Λίβερπουλ το έκανε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θεωρώ κομβικό το γεγονός ότι δεν μπορούσε να παίξει ο Φιρμίνο από την αρχή. Ο Βαϊνάλντουμ ήταν ένας παίκτης μείον όταν η Λίβερπουλ έκανε επίθεση, ενώ οι «ρεντς» δεν μπορούσαν να καρπωθούν από τον Ολλανδό και όλα τα πλεονεκτήματα που έχει όταν αγωνίζεται στον άξονα.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα βρήκε το γκολ νωρίς στην πρώτη της πραγματικά καλή στιγμή και εν συνεχεία είδαμε ό,τι έχουμε δει σε πάρα πολλά ματς επί Βαλβέρδε. Ασυνήθιστο για Μπαρτσελόνα, αλλά ειδικά φέτος το έχουμε δει πολλές φορές. Μια ομάδα να μην «τρελαίνεται» να έχει τη μπάλα στα πόδια της, να δουλεύει σωστά ανασταλτικά (Πικέ, Λενγκλέ και Αλμπα έκαναν μεγάλο ματς) και με υπομονή να ψάχνει το δεύτερο γκολ στην κόντρα.

Θεωρώ ότι ήταν καθοριστική η αλλαγή του Σουάρες με τον Σεμέδο, τον οποίο περίμενα ότι θα ξεκινούσε ο Βαλβέρδε, επειδή είναι πιο γρήγορος από τον Ρομπέρτο.

Από ‘κει και πέρα, βγήκε στον Βαλβέρδε και η συμμετοχή του Βιδάλ στο αρχικό σχήμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Μπουσκέτς εξαιρετικός, στο β’ ήταν ο Χιλιανός. Νόμιζες ότι ήταν παντού μέσα στο γήπεδο, θύμισε τον Βιδάλ της Γιουβέντους.

Και, βέβαια, σε τέτοιου είδους ματς μετρούν πολύ οι λεπτομέρειες, μια καλή ατομική προσπάθεια, η ποιότητα κάποιων παικτών. Ε, σε λίγα χρόνια, όταν ο Μέσι θα έχει σταματήσει τη μπάλα, θα λέμε ότι ζήσαμε στην εποχή του Μέσι. Ο παίκτης που με το που αγγίζει τη μπάλα μπορεί να δώσει το κάτι «εκτός πλάνου». Είτε είναι μια ασίστ, είτε μια ντρίπλα που θα φέρει ανισορροπία, είτε μια κερδισμένη κάρτα, είτε γκολ από το πουθενά.

Και, βέβαια, από εκεί που η Λίβερπουλ ένιωθε αδικημένη από το σκορ με βάση την προσπάθεια που έκανε (έχασε και το… άχαστο ο Σαλάχ για το 3-1 – θα ήταν άλλα τα δεδομένα ενόψει της ρεβάνς), σφύριξε η λήξη και τα «αχ» ακούγονταν από την πλευρά των «μπλαουγκράνα», που με τη σειρά τους έχασαν δύο «άχαστα» στις καθυστερήσεις για να το τελειώσουν οριστικά.

Το «Ανφιλντ» έχει πολλές φορές γυρίσει μόνο του ματς, η Λίβερπουλ εννοείται ότι θα το παλέψει, αν βάλει και ένα γρήγορο γκολ η πίεση θα είναι πολύ μεγάλη για την Μπαρτσελόνα, αλλά μιλάμε για την Μπαρτσελόνα. Δεν είναι τίποτα… χθεσινοί οι «μπλαουγκράνα», ούτε δίχως εμπειρίες από τέτοιες συνθήκες. Οπότε πιστεύω πως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, πολύ δύσκολα θα γίνει η έκπληξη.

Μπάλα είναι, βέβαια. Αν, για παράδειγμα, ξεκινήσει το ματς και γίνει κάνα πέναλτι με αποβολή, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν!

Στο Γιουρόπα Λιγκ, για να είμαι ειλικρινής το Αρσεναλ – Βαλένθια δεν το είδα ολόκληρο, προτίμησα το Αϊντραχτ – Τσέλσι. Και νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο της Τσέλσι ήταν το καλύτερο φετινό.

Ή, τελοσπάντων, ένα από τα καλύτερα φετινά. Προφανώς απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης με το 1-1 που απέσπασε, όμως νομίζω έχασε χρυσή ευκαιρία να πάρει και τη νίκη. Στη ρεβάνς θεωρώ πολύ δύσκολο να κρατήσει το μηδέν, αλλά αυτά θα τα δούμε αναλυτικά την επόμενη εβδομάδα.

Αυτά με τα όσα έγιναν. Στα του κουπονιού, μπροστά μας έχουμε την τελευταία αγωνιστική σε Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1 και Λιγκ 2 και όπως σχεδόν πάντα γίνεται τις τελευταίες αγωνιστικές, το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι πολύ μικρό.

Οι αδιάφορες δεν έχουμε ιδέα πως θα εμφανιστούν, ενώ αυτές που έχουν ανάγκη τους βαθμούς παίρνουν την απαραίτητη… πριμοδότηση από τους μπουκ και πληρώνουν πολύ λιγότερο από αυτό που θα έπρεπε. Στην Πρέμιερ Λιγκ έχουμε την προτελευταία αγωνιστική. Πάμε να τα πάρουμε με τη σειρά.

Πρέμιερ Λιγκ

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η Σίτι θα κάνει το δύο στα δύο απέναντι σε Λέστερ (εντός) και Μπράιτον (εκτός) και θα στεφθεί για δεύτερη σερί χρονιά πρωταθλήτρια.

Ή αν θα γκελάρει και η Λίβερπουλ θα πάρει τον τίτλο για πρώτη φορά από το 1990. Θα πρέπει, βέβαια, και αυτή να κάνει το δύο στα δύο, απέναντι στη Νιουκάστλ εκτός έδρας (του Ράφα Μπενίτεθ) και τη Γουλβς εντός. Προσωπική μου άποψη είναι ότι εδώ που φτάσαμε η Σίτι θα βρει τον τρόπο να κάνει το δύο στα δύο.

Από ‘κει και πέρα, ο ένας «χαρίζει» στον άλλο την είσοδο στην τετράδα, αλλά κανείς δεν την «δέχεται»! Τσέλσι, Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν τρεις αγωνιστικές να κερδίσουν! Γκελάρει ο ένας, γκελάρουν και οι άλλοι.

Καλά, η Αρσεναλ είναι λες και το κάνει επίτηδες να βγει πάλι 5η. Από ‘κει και πέρα, δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση στην ουρά, με την Κάρντιφ να είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ακολουθήσει τις Φούλαμ και Χάντερσφιλντ στην Τσάμπιονσιπ.

Στοίχημα; Τίποτα ιδιαίτερο, καλά ζυγισμένα σχεδόν όλα. Ισως αν αποφάσιζα να μπλέξω με ματς μεταξύ αδιάφορων βαθμολογικά ομάδων να ήταν το αποψινό Εβερτον – Μπέρνλι.

Αν και στην προκειμένη, η Εβερτον δεν είναι εντελώς αδιάφορη, θεωρητικά έχει ακόμα ελπίδες για την 7η θέση, η οποία όμως θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μόνο αν η Σίτι πάρει το Κύπελλο (παίζει τελικό με τη Γουότφορντ). Αλλα για να είναι 7η η Εβερτον πρέπει να προσπεράσει σε δύο αγωνιστικές και τη Γουλβς και τη Λέστερ. Η Μπέρνλι είναι χαλαρή, σώθηκε, και κάνει εξαιρετικό φίνις.

Πολύ ζημιάρα, δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν τσιμπήσει κάτι στο «Γκούντισον Παρκ». Όπως και να έχει ξεφεύγουν τα 6άρια+ του διπλού.

Τσάμπιονσιπ

Νόριτς και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κέρδισαν την άνοδο. Λιντς, Γουέστ Μπρομ, Αστον Βίλα θα παίξουν στα πλέι οφ μαζί με μία εκ των Ντέρμπι, Μίντλεσμπρο, Μπρίστολ Σίτι. Ρόδεραμ, Μπόλτον και Ιπσουιτς υποβιβάστηκαν.

Η Ντέρμπι με νίκη επί της Γουέστ Μπρομ θα είναι σίγουρα στα πλέι οφ. Δεν θα έχει εύκολο έργο όμως. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν γκελάρει η Ντέρμπι, αλλά την ίδια ώρα γκελάρει και η Μίντλεσμπρο στην έδρα της Ρόδεραμ και η Μπρίστολ Σίτι στο Χαλ! Τραβηγμένο; Τραβηγμένο! Αλλά Τσάμπιονσιπ είναι. Όλα αυτά, βέβαια, είναι προσωπικές εικασίες.

Στοιχηματικά τίποτα, κανένα απολύτως ενδιαφέρον.

Λιγκ 1

Λούτον και Μπάρνσλεϊ του χρόνου θα παίζουν στην Τσάμπιονσιπ. Πόρτσμουθ, Σάντερλαντ και Τσάρλτον θα είναι στα πλέι οφ, μαζί με μία εκ των Ντόνκαστερ ή Πίτερμπορο. Η Μπράντφορντ υποβιβάστηκε και οι Γουίμπλεντον, Σάουθεντ, Πλίμουθ, Γουόλσολ και Σκάνθορπ θα παλέψουν να αποφύγουν τις άλλες τρεις θέσεις που οδηγούν στη Λιγκ 2.

Ματς-φωτιά το Πλίμουθ – Σκάνθορπ. Το οποίο δεν πιάνεται. Ετσι όπως τα έκανε η Πλίμουθ (5 σερί ήττες), ας πρόσεχε. Τώρα ακόμα και να κερδίσει δεν είναι σίγουρο ότι θα σωθεί.

Τα Ντόνκαστερ – Κόβεντρι και Πίτερμπορο – Μπέρτον είναι επίσης πολύ επίφοβα. Το ότι οι γηπεδούχοι καίγονται και οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά δεν μου λέει τίποτα! Ισα ίσα που τόσο η Κόβεντρι όσο και η Μπέρτον είναι πολύ επικίνδυνες ομάδες.

Από την άλλη, δεν μπορώ να βάλω και το χέρι μου στη φωτιά ότι θα παίξουν στα ίσια. Ότι δηλαδή δεν θα έχουν το μυαλό τους και στις διακοπές που θα ξεκινήσουμε σε λίγες ώρες. Ματς υπό παρακολούθηση για live.

Επίσης, ύπουλο είναι και το Τσάρλτον – Ρότσντεϊλ, οι φιλοξενούμενοι κάνουν πολύ δυνατό φίνις στη σεζόν, με διαδοχικές νίκες.

Η Τσάρλτον θα είναι σίγουρα στα πλέι οφ, ίσως έχει ήδη το μυαλό της εκεί. Ισως. Μπορεί όμως και όχι. Βλέπετε ότι όλα είναι ναι μεν αλλά. Κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού δεν έχουμε ιδέα τη συμπεριφορά των ομάδων που δεν «καίγονται».

Τέλος, λίγο πιο σοβαρή κουβέντα μπορεί να γίνει για το Σριούσμπερι – Γουόλσολ. Οι μπουκ προφανώς παίζουν με το κίνητρο και άνοιξαν το διπλό σε απόδοση φαβορί.

Η Γουόλσολ θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της παραμονής, η Σριούσμπερι έχει σωθεί και θεωρητικά είναι αδιάφορη. Κρατούμενο ένα: η Γουόλσολ ακόμα και να νικήσει δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα σωθεί. Θα πρέπει την ίδια ώρα να γκελάρουν Πλίμουθ (με Σκάνθορπ εντός) και Σάουθεντ (με Σάντερλαντ εντός). Ή, αν κερδίσει μία εκ των δύο, να χάσει η Γουίμπλεντον (που παίζει στην έδρα της υποβιβασμένης Μπράντφορντ).

Για να μη το κουράζουμε με τα σενάρια, η Γουόλσολ είναι πολύ δύσκολο να σωθεί. Δίνω ελάχιστες πιθανότητες. Και γιατί δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι η ίδια μπορεί να κερδίσει στο Σριούσμπερι και γιατί είναι πολύ δύσκολο να έρθουν τα άλλα αποτελέσματα όπως τα θέλει. Δεν κοιτάει σε ένα ματς, κοιτάει σε τρία!

Κρατούμενο δύο: το ματς είναι τοπικό ντέρμπι, οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν έχουν καλές σχέσεις και ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» (κάτι λιγότερο από 500 εισιτήρια έχουν περισσέψει για να γίνει το sold out!).

Και έχουμε φρέσκιες δηλώσεις του προπονητής της Σριούσμπερι, Σαμ Ρίκετς: «Ακούστε. Είναι τοπικό ντέρμπι. Δεν κλείνεις συχνά τη σεζόν με ένα τοπικό ντέρμπι. Είναι φυσιολογικό να παίζεις τοπικά ντέρμπι μέσα στη σεζόν, αλλά τελευταία αγωνιστική είναι ασυνήθιστο. Οι οπαδοί μας θα λάτρευαν να δουν τη Γουόλσολ να υποβιβάζεται.

Εμείς θα πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να τους ευχαριστήσουμε, να κερδίσουμε το ματς. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες μας με μικροπροβλήματα τραυματισμών και ενοχλήσεις, αλλά όλοι μου ζήτησαν να παίξουν! Οι παίκτες έχουν καταλάβει τη σημασία του ματς, πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο μας να κερδίσουμε ένα τοπικό ντέρμπι. Ειδικά υπό αυτές τις συνθήκες».

Ενας από αυτούς είναι αρχηγός, Ολι Νόρμπερν, μέσος με 40 συμμετοχές και 9 γκολ. Δεν ξέρω αν όντως θα παίξει, αλλά και μόνο η επιθυμία του κάτι δείχνει. Όπως και οι δηλώσεις κάτι δείχνουν. Αν ήθελε, ο Ρίκετς μπορούσε να κάνει απλές τυπικές δηλώσεις τελευταίας αγωνιστικής. Αλλά λέγοντας αυτά δημόσια είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να δημιουργήσει κίνητρο σε παίκτες και κόσμο.

Εξάλλου και ο ίδιος θα ήθελε να κάνει αυτό το «δώρο» στον κόσμο, η σεζόν που πέρασε δεν ήταν εύκολη και ο ίδιος βρέθηκε στο στόχαστρο.

Ο άσος ήταν στο 3,00, τώρα είναι στο 2,87. ΟΚ, υπάρχει η πιθανότητα να πηγαίνουν όλα τα αποτελέσματα καλά για τη Γουόλσολ. Μπορεί όμως και όχι. Κάποιοι πρέπει να πέσουν και η γενικότερη εικόνα της Γουόλσολ φέτος ήταν για να πέφτει.

Όπως είδατε δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με φόρμες, αριθμούς, κ.λπ. Τελευταία αγωνιστική είναι, άλλα μετρούν τώρα!

Λιγκ 2

Λίνκολν και Μπέρι έχουν εξασφαλίσει την άνοδο. Η 3η θέση που οδηγεί στη Λιγκ 1 παίζεται μεταξύ Μάνσφιλντ και Μίλτον Κέινς Ντονς που παίζουν μαζί! Η ομάδα που δεν θα τα καταφέρει θα παίξει πλέι οφ, μαζί με Φόρεστ Γκριν, Τρανμίρ και μία εκ των Νιούπορτ, Εξετερ, Κόλτσεστερ, Καρλάιλ και Στίβενεϊτζ.

Τις περισσότερες πιθανότητες τις έχει η Εξετερ, καθώς αν κερδίσει δεν τη νοιάζουν τα άλλα αποτελέσματα. Η Γέοβιλ υποβιβάστηκε και θα την ακολουθήσει στη Νάσιοναλ Λιγκ μια εκ των Νοτς Κάουντι ή Μάκλσφιλντ.

Και, όπως, γράφω και στην εφημερίδα σήμερα, εδώ που έφτασε το πράγμα, θεωρώ ότι η Μάκλσφιλντ θα σωθεί. Θα παίξει για δύο αποτελέσματα στο εντός έδρας ματς με την αδιάφορη Κέμπριτζ, καθώς έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Νοτς Κάουντι και σε περίπτωση ισοβαθμίας ευνοείται.

Για τη Μάκλσφιλντ έχουμε μιλήσει πολύ από τότε που την ανέλαβε ο Σολ Κάμπελ, όταν δηλαδή ξεκίνησε η… αναγέννησή της. Η Κέμπριτζ είναι ντεφορμέ αλλά ειδικά εκτός έδρας δεν άφησε κανένα ματς. Πάλεψε όσο μπορούσε. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανή ισοπαλία το Μάκλσφιλντ – Κέμπριτζ. Εξάλλου, τα 10 από τα 22 εντός έδρας ματς της Μάκλσφιλντ ήταν Χ.

Κοίταξα και λίγο Εξετερ, η οποία θέλει μόνο νίκη και παράλληλα γκέλα της Νιούπορτ για να χωθεί στα πλέι οφ. Παίζει στην έδρα της Φόρεστ Γκριν, η οποία θα είναι σίγουρα στα πλέι οφ. Και εκτός έδρας είναι περισσότερο αποτελεσματική απ’ ό,τι εντός. Αλλά και εδώ υπάρχει αστερίσκος: αν η Νιούπορτ κερδίζει, η Εξετερ γίνεται αδιάφορη.

Και εδώ για live είναι.

Νάσιοναλ Λιγκ – Πλέι οφ

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Φάιλντ δεν έπεσε θύμα έκπληξης κόντρα στη Χάρογκεϊτ (3-1), έπεσε όμως η Ρέξαμ, η οποία έχασε στην παράταση από την Ιστλι (0-1) και έμεινε εκτός. Δεν το περίμενα, έδινα στη Ρέξαμ καλές πιθανότητες για να ανέβει στη Λιγκ 2. Πλέον έχουμε ημιτελικά: Σόλιχαλ – Φάιλντ και Σάλφορντ – Ιστλι.

Η Φάιλντ εκτός έδρας αποδυναμώνεται αλλιώς μπορεί να έπαιρνα το ρίσκο. Στο άλλο, όσο επικίνδυνη κι αν είναι η Ιστλι, είναι ένα ματς που θα εξαρτηθεί από τη Σάλφορντ. Αν αντέξει την πίεση θα περάσει στον τελικό. Αν είναι αγχωμένη όπως στα περισσότερα ματς το τελευταίο διάστημα, η Ιστλι είναι ύπουλη ομάδα. Δεν μπλέκω, έτσι κι αλλιώς δεν έχουν βγει ακόμα και αποδόσεις.

Στο Βορρά, η Μπλάιθ Σπάρτανς που λέγαμε την Τρίτη «αυτοκτόνησε» στην έδρα της Ολτριγχαμ. Προηγήθηκε 2-0 και ισοφαρίστηκε στο 93’! Αποκλείστηκε στα πέναλτι. Την Κυριακή έχουμε Μπρέικλι – Σπένιμουρ και Τσόρλι – Ολτριγχαμ. Καλά διαβασμένα και τα δύο (σωστά φαβορί οι άσοι, χαμηλά τα διπλά, στον… Θεό η γκανιότα!).

Στο Νότο, είχαμε έναν προημιτελικό για τους γνωστούς λόγους (Κόνκορντ).

Η Γουίλντστοουν, που μπήκε τελευταία στιγμή στα πλέι οφ εκμεταλλευόμενη γκέλες άλλων, πέρασε… αέρας από το Μπαθ (1-3) και στα ημιτελικά θα παίξει εκτός έδρας με την Γουόκινγκ. Πάλι την υποτιμούν οι μπουκ, με το διπλό να αγγίζει το 5,00. Η Γουόκινγκ δεν έκλεισε καθόλου καλά τη σεζόν και αν εμφανιστεί όπως τις τελευταίες αγωνιστικές θα έχει πρόβλημα.

Ο άλλος ημιτελικός είναι το Γέλινγκ – Τσέλμσφορντ και συμφωνώ με τους μπουκ, ότι δηλαδή η Γέλινγκ είναι φαβορί (δεν κοντράρεται εύκολα εντός έδρας).

Στη σούμα. Ενας άσος αουτσάιντερ για τους λόγους που αναφέραμε (Σριούσμπερι), ένα Χ (Μάκλσφιλντ – Κέμπριτζ) με ό,τι συνεπάγεται όταν παίζουμε Χ και δύο πιθανές εκπλήξεις: Μπέρνλι στην Πρέμιερ Λιγκ και Γουίλντστοουν στο Νότο.

Θα παίξω μόνο Σριούσμπερι, τίποτα άλλο. Οι τελευταίες αγωνιστικές το έχουμε πει πολλές φορές, είναι κυρίως για live. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ντε και καλά θα προκύψει κάτι στο live. Μπορεί να προκύψει μπορεί και όχι. Θα προσπαθήσω να είμαι στο chat, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα γιατί έχουμε Final4 στο Δημοσιογραφικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ και δεν έχω ιδέα πως θα πάει και τι ώρα θα είμαι σπίτι! Αν προκύψει οτιδήποτε θα γίνει update, διαφορετικά τα λέμε την Τρίτη με τις ρεβάνς σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ.

 

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος