1880

Editorials

Ο …Τειλορίδης και οι μαιμούδες!

Ντέρμπι μίσους, Τοτεναμαϊκός-Αρσεναλιακός. Ο κόραξ Τεϊλορίδης ανακαλύπτει πέναλτι πάνω στον Κεϊνίδη, ενώ δεν υπάρχει τίποτα και είναι και ένα μέτρο οφσάιντ ο Κεινίδης και άλλοι τρεις πριν την φάση της “ανατροπής”. Ετσι γίνεται το 1-1, αφού είχε προηγηθεί ο Αρσεναλιακός. Μετά, ο Τεϊλορίδης “καταπίνει το στραγάλι” σε ξεκάθαρη αποβολή του Ροούζογλου, αλλά έχουμε και συνέχεια! Στα χασομέρια ο Τεϊλορίδης εφευρίσκει κι άλλο πέναλτι σε βουτιά του Ομπαμεγιάνγκογλου! Το έπιασε όμως ο Γιορισιδής και έμεινε το 1-1 στο ντέρμπι τελικά.

Ο πρόεδρος του Τοτεναμακϊκού που ελέγχει τα μισά ΜΜΕ της Αγγλιάδος εκανε ότι δεν είδε το δικό τους άκυρο γκολ-πέναλτι και στάθηκε μόνο σε αυτό των καθυστερήσεων: “Μας έστησε ο Τείλορίδης, η παράγκα του Αρσεναλιακού δεν θα περάσει”. Την ίδια ώρα ο προπονητής του Αρσεναλιακού είχε μπουκάρει μέσα και πλακωνόταν με όλους αφρίζοντας: “Ντροπή, όλοι ξέρουν τι κουμάσι είναι ο Τεϊλορίδης, θα του στείλω κάτι παλληκάρια να τον κανονίσουν”!

Αστραψαν και βρόντηξαν την άλλη μέρα και τα πρωτοσέλιδα, με πιθήκους, μαιμουδάκια, καταγγελίες, βρισιές, ενστάσεις.

Ο κόσμος (και) των δύο αιώνιων εχθρών στα κάγκελα. Ραντεβου για ξύλο, μαχαιρώματα, ενέδρες, εμπόλεμη ζώνη η …Λονδίνα. Ο ΓΓΑ κάνει παρέμβαση, αλλάζει το νόμο, ποτέ ξανά διαιτητής από την …Μαντσεστερίκη δεν θα σφυρίξει ντέρμπι της Λονδίνας, απαγορεύονται και οι μετακινήσεις οπαδών!

Και βέβαια, ο Τεϊλορίδης δεν τιμωρήθηκε ποτέ, τα κονέ του στην Ομοσπονδία έκαναν κι αυτά ότι πέρναγε από το χεράκι τους…

Υ,Γ: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα της ελληνικής φαιδρής πραγματικότητας είναι απολύτως συμπτωματική!

Παλαιότερα Editorials