1070

Tzini

Ο Pitso και η κόντρα με την πρώην! (UPDATE)

Eid Mubarak ευχήθηκαν οι φίλοι μας οι αραβόφωνοι της Αφρικής και όχι μόνο και το ραμαζάνι έλαβε τέλος! Μια «νεκρή» στοιχηματικά περίοδος έφτασε στο τέλος και πλέον ετοιμαζόμαστε για αγωνιστικές ανα τρεις μέρες, για τις τελικές φάσεις των CAF διοργανώσεων και για μια τελευταία αγωνιστική Τυνησίας (μεσοβδόμαδα αυτό) όπου γίνεται ο κακός χαμός.

Ελπίζω μόνο να μας ανοίξουν τα ματς οι στοιχηματικές γιατί τον τελευταίο καιρό μας κάνουν νερά.

Αυτό το ΣΚ κυριαρχούν οι αγώνες για το CAF Champions League και Confederations Cup. Χθες είχαμε τον πρώτο αγώνα μεταξύ MC Alger και Wydad Casablanca με τη δική μας Wydad να είναι πολύ καλύτερη αλλά να ισοφαρίζεται στο τέλος. Στο Μαρόκο θα περάσουμε άνετα, ελπίζω να τον βρούμε σε καλές τιμές τον άσσο αυτόν την επόμενη βδομάδα.

Η Αλγερία μπορεί να περηφανεύεται μεταξύ των βορίων Αφρικανικών χωρών, καθώς είναι η μόνη με δύο εκπροσώπους στους 8 του Champions League. Αρκετά σπάνιο αν αναλογιστούμε ότι είναι η πιο «αδύναμη» χώρα μεταξύ του Μαρόκου, Τυνησίας και Αιγύπτου. Η Belouizdad λοιπόν θα φιλοξενήσει την Esperance από την Τυνησία, σε μια παραδοσιακή κόντρα μεταξύ των δύο χωρών.

Οι τιμές του διπλού (2,40) είναι σωστές προς το παρόν. Γενικά περιμένω και εδώ μια σχετικά εύκολη πρόκριση για τους Τυνήσιους.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς τα αγαπημένα μας λιοντάρια της Simba θα διεκδικήσουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης κόντρα στους Kaizer Chiefs. Οι Τανζανοί φίλοι μας έχουν τραβήξει τα βλέμματα στη φετινή διοργάνωση πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις με δυσκολότερους αντιπάλους από τον τωρινό.

Οι Chiefs διανύουν μια προβληματική χρόνια, όπως περιμέναμε, και βρίσκονται εδώ περισσότερο τυχαία θα πει κανείς. Ο άσσος των Chiefs στο 2,00 μας δίνει ένα εξαιρετικά αδιάφορο σετ αποδόσεων με τη ρεβάνς και εδώ να έχει περισσότερο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Το μεγάλο ματς της προημιτελικής φάσεις δεν είναι άλλο από το Al Ahly-Mamelodi. O πολυαγαπημένος Pitso Mosiname, τωρινός προπονητής της Al Ahly, καλείται να αντιμετωπίσει το δημιούργημά του, αυτό που είχε χτίσει πριν αποχωρήσει για τους αετούς της Αιγύπτου.

Η θέση του είναι υπό τεράστια πίεση και ένας αποκλεισμός θα φέρει αυτόματα και την απόλυσή του καθώς οι άνθρωποι της Al Ahly δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας. Η φετινή Mamelodi από την άλλη είναι ακόμα καλύτερη από την εποχή Pitso. Έχει σχεδόν καθαρίσει με το πρωτάθλημα και όλη η προσοχή της είναι στα παιχνίδια με την Al Ahly.

Θα έχουμε μια ντερμπάρα όπως καταλαβαίνεται παρόλο που οι τιμές δείχνουν σχετικά εύκολη νίκη των Αιγύπτιων. Ο άσσος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 1,57 και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθρεπτίζει τη δυσκολία του αγώνα. Υπάρχει ξεκάθαρη αξία στις τιμές του διπλού στο 5,00 ακόμα και στο Χ του 3,60. Κάτι σε 2,00-2,90-3,75 περίμενα να έχουμε και το Χ2 στο 2,25 θα μπει στις επιλογές μου.

Οι αποδόσεις για το Confederations Cup δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους στις εταιρίες που μπορούμε να παίξουμε ακόμα, οπότε το αφήνουμε στην άκρη προς το παρόν μιας και τα παιχνίδια είναι την Κυριακή. Ότι προκύψει θα σκάσει στο τουιτερ και όπως πάντα σας θέλω τάχιστους!

UPDATE

Καλημέρες! Δυστυχώς το διπλό της Bizertin έπεσε πολύ γρήγορα και το DNB σε τιμές του 2,50 και κάτω δεν αξίζει.

Η προηγούμενη πρόταση του 2 DNB ακυρώνεται και πάμε στο ξερό διπλό στο 3,25 με τις ίδιες μονάδες. Όπως σας είχα προϊδεάσει, αύριο έχουμε την τελευταία αγωνιστική στην Τυνησία και το ματς αυτό θα γίνει στην έδρα της Bizertin η οποία θέλει μόνο νίκη για να σωθεί καθώς υστερεί σε όλες τις ισοβαθμίες. Συμπεριλαμβανομένου του κινήτρου και την αλλαγή της έδρας οι τιμές του “διπλού” θα έπρεπε να είναι φαβορί και όχι αουτσάιντερ.

Η Guerdane θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση πράγμα που μπορεί να συμβεί και με ήττα αν δεν κερδίσουν Sfaxien και Slimane.

UPDATE 2

Καλησπέρα σε όλους! Το διπλό της Bizertin έφτασε στο 1,65 και υπάρχει ήδη καλό κέρδος από το σημείο. Αν θέλετε τη γνώμη μου δεν συνιστώ κας άουτ καθώς θα έχουμε τα παιχνίδια για λάιβ στις 16:00.

Γενικά είναι μια πάρα πολύ αμφίρροπη τελευταία αγωνιστική και εκτός απροόπτου θα τα πούμε στο τσατ σε μια ωρίτσα.

Δυο σημεία στο DNB έχω κρατήσει σήμερα στο Μαρόκο, όπου οι δύο νεοφώτιστες FES και Mohamedia θα έχουν νέους προπονητές στους πάγκους τους. Η αλήθεια είναι ότι δεν πάνε άσχημα για νεοφώτιστες, αλλά οι ακόμα πιο υψηλές προσδοκίες που είχαν από την αρχή της σεζόν φαίνεται να μην πιάνονται και υπάρχει μια μικρή γκρίνια.

Και τα δύο ματς έχουν πολύ Χ μέσα και αν δεν είχαμε τη θετική αύρα των αφίξεων των νέων προπονητών θα τα προσπερνούσα, τώρα όμως υπάρχει μια μικρή αξία.

Τα λέμε στο τσατ!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini