124

Billaras

Πάλι μέτρια, πάλι τέσσερα σημεία!

Πως πήγα εγώ ανήμερα Χριστουγέννων βόλτα στο δάσος για μανιτάρια; Ετσι πήγε βόλτα στο παραλιακό Μπράιτον η Τότεναμ. Μην σας πω ότι εγώ που ανέβαινα κάτι ρεματιές και είχα και το νου μου στα εγγόνια και έσκυβα κι έσκαβα, κουράστηκα και περισσότερο. Εύγε της Τότεναμ, τελικά το χούι δεν αλλάζει ποτέ. Οποτε αυτή η ομάδα πάει να κάνει κάτι, δίνει μια και την χύνει την καρδάρα.

Δεν είναι ότι έχασε. Σιγά. Είναι ότι δεν κατέβηκε καν στον αγωνιστικό χώρο, μόνο Μπράιτον βλέπαμε. Λίγο θίχτηκε ο εγωισμός τους μετά τα ντόρτια και άμεσα είδατε, σε λίγα λεπτά, έβαλαν δύο και αν έβαζαν κι ένα τρίτο ως το 90′ δεν αποκλείω να είχαμε ροντέο. Anyway, το μεγάλο μπαμ έγινε αλλού, στο Emirates, άλλο ασανσέρ η Γουέστ Χαμ! Στις 10/12 τρώει…πέντε στη Φούλαμ.

Στις 20/12 τρώει άλλα πέντε στην Λίβερπουλ. Μετά κερδίζει την Γιουνάιτεντ με 2-0 και μετά (τώρα) την Αρσεναλ με 2-0 εκτός. Βγάζετε άκρη; Εγώ όχι. Οταν έφαγε τα πέντε στη Φούλαμ, είχα ποντάρει (Χ-2+g/g). Αμα θέλετε να πάμε και πιό πίσω -εντός Δεκέμβρη πάντα-ακριβώς πριν το τάληρο στη Φούλαμ είχε κερδίσει μέσα στην Τότεναμ, αλλά…είχε φέρει και 1-1 εντός με Πάλας.

Δεν περιγράφω άλλο που λένε…

Αυτά με το χθες, πάμε στις “μικρές” του σήμερα. Ιταλία δεν έχω κάτι (σήμερα), οπότε μόνο οι “μικρές”. Που ξαναπαίζουν φυσικά Δευτέρα. Αύριο (και κυριακή) οι “μεγάλοι”. Non stop, όχι αστεία.

Το κακό είναι ότι σήμερα (όπως και στην Boxing Day) δεν έχει καλό μενού. Μου άρεσαν στις 23 (και πληρωθήκαμε), δεν μου άρεσαν στις 26, δεν με πολυψήνουν και σήμερα.

Οριακά είναι.

Υπάρχουν κανένα δύο που τα λέω ύπουλα. Ομάδες που έχασαν προ ημερών, αλλά έχουν “κάτι”. Οπως πχ η Φόρεστ Γκριν στο 3,40. Με τον γνωστό μας πρώην παιχταρά Τρόι Ντίνι στον πάγκο πλέον, αν δεν έτρωγε κόκκινη με τη Νιούπορτ δεν νομίζω να κατέρρεε και την ίδια ώρα η Σουίντον είναι σε δίνη.

Οπως πχ η Σάτον. Με υπηρεσιακό είναι και έκανε νίκη-μπαμ, διπλό μετά απο δέκα μήνες! Μπορεί να ξανακάνει; Και η Τζίλιγχαμ σε δίνη (βασικά σε αφλογιστία).

Φόρεστ Γκριν και Σάτον είναι οι δύο τελευταίες της κατηγορίας. Στην 1η, ύπουλο είναι το Πιτέρμπορο-Μπάρνλεϊ. Δείτε πόσο καλή είναι εντός η Μπόρο (7-3-1). Δείτε και την φόρμα της. Ομως, τα ίδια μπορούμε να πούμε και για την Μπάρνσλεϊ. Τρομερή εκτός, με 7-3-1! Πως προκύπτουν τα 5αρια;;

Στην Championship, είχαμε προχθές δύο αποτελέσματα. Γουότφορντ-Μπριστολ Σίτι 1-4 και Μπέρμιγχαμ-Στοουκ 1-3.

Στην Μπρίστολ ένα μήνα πλέον ο Μάνινγκ (φωτό) αρχίζει και δείχνει πραγματάκια καλά (3 σερί νίκες), στην Στόουκ δυο ματς είναι εκεί ο Σουμάχερ που παράτησε την Πλίμουθ. Και στο 2ο 90λεπτο έφερε νίκη. Τους εκτιμώ και τους δύο.

Τώρα παίζουνε…χιαστί. Γουότφορντ-Στόουκ και Μπέρμιγχαμ-Μπρίστολ. Το δεύτερο το…μυριστηκαν και εχουμε 2,55 (από 2,75).

Το άλλο είναι στο 3,60.

Και τέλος, προχθές ποντάραμε Νόριτς. Εχασε στο ζόρικο Χόθορνς με 1-0 απο την Μπρομ, με παίκτη λιγότερο απ’το 30′. Η νίκη της Μίλγουολ (πρώτη μετά απο επτά) δεν μου λέει τίποτα, εκτιμώ ότι η Νόριτς αν είναι καλά και χωρίς απρόοπτα, μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Εδώ είμαστε στο 2,87.

Αυτά είναι. Πουθενά η σούπερ ευκαιρία.

Και μιά πτώση απόδοσης (Μπρίστολ Σίτι) και 3-4 “υπόπτα”.

Εδώ πλέον ο καθένας αποφασίζει. Τα δεδομένα τα ανέφερα, αποδόσεις βλέπετε. Αν θα έκανα μιά ντρίπλα (σεβόμενος και την Πιτέρμπορο) θα έλεγα “Μπάρνσλι Χ-2+g/g στο 3,10”. Κι αν τα κάνω σούμα, έξι είναι όλα κι όλα.

Τι να κρατήσω-τι να αφήσω; Σάτον αρχικά (γιατί η Τζιλι δεν παίζει άσχημα, το γκολ της λείπει και δεν ξέρω αν το διπλό της Σάτον ήταν απλά πυροτέχνημα).

Και Στόουκ μετά. Γιατί σέβομαι την δυναμική της Γουότφορντ, μπορεί προχθες να έφαγε 4, αλλά λίγα 24ωρα πριν μας είχε πληρώσει με ανατροπή-δύο γκολ μετά το 80′.

Καταλήγω: Ενα…τζογαδόρικο, 2+g/g η Μπάρνσλεϊ. Μιά χαρά το 5,00 του διπλού, το 8,50 του combo ακόμα καλύτερο. Να χάσω αν έρθει 0-1 ή 0-2; So be it. Θα το ρισκάρω, περιμένω ματς ανοιχτό.

Το ποντάρω στο bet builder για να έχω πρώιμη.

Και τα άλλα τρία σε trixie. Φόρεστ Γκριν-Μπρίστολ Σίτι-Νόριτς. Ολα έχουν πρώιμη φυσικά. Στην Μπρίστολ κάνω τα στραβά μάτια…ελαφρώς. Νέα στήλη ξανά αύριο, έχουμε συνέχεια! Σήμερα δεν θα είμαι στο chat, έχω υποχρεώσεις μέρες που είναι. Οπότε…βγάλτε εσείς τα ματσάκια και αύριο πάλι εδώ!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras