1198

Billaras

Πάλι με μιά δυάδα!

Καλό μεσημέρι και χρόνια πολλά και γιά σήμερα των Φώτων αλλά και γιά αύριο, του Αη Γιαννιού. Η μισή Ελλάδα γιορτάζει αύριο κι επειδή “σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει”, είπαμε κι εμείς από Σεπτέμβρη να φέρουμε στο σπίτι μας τον Thassio γιατί δεν είχαμε άλλο Γιάννη στο team (γέλια). Εχουμε λοιπόν κι εμείς αύριο τον εορτάζοντά μας, ελπίζω να σας κεράσει από σήμερα κανένα ταμείο, όπως έκατσε και “κέρασα” εγώ μιά μέρα πριν του Αη Βασίλη!

Η αλήθεια είναι ότι έχω κατεβάσει απότομα στροφές με το νέο έτος.

Οι λόγοι δεν είναι ένας, είναι κάμποσοι. Ο πρώτος είναι βασικός. Μεγάλο ταμείο στο φεύγα του 2020, μόλις προ εβδομάδας. Κρατάω λοιπόν τα κέρδη μου στην τσέπη. Ποτέ δεν στήριζα το flat bet, πάντα πίστευα στην αυξομοίωση πονταρίσματος ανάλογα το πρόγραμμα, τα value bets που υπάρχουν, το φεγγάρι μου, το διαθέσιμο ταμείο μου. Οπότε εδώ πάω στον δεύτερο λόγο.

Το πρόγραμμα δεν ήταν καλό. Το περασμένο Σάββατο 19 αναβολές στην Αγγλία. Θα έπαιζα πολύ άνετα ας πούμε Σριούσμπερι και Γουίγκαν, αυτές που με πλήρωσαν παραμονή. Η μια αναβλήθηκε νωρίς, η άλλη πονταρίστηκε μεν, αναβλήθηκε τελικά λόγω καιρού δε. Μετά, την Κυριακή, πάλι ελάχιστα. Θα μπορούσε τη Δευτέρα η Κάντιθ, αυτό άξιζε. Μετά χθες, εντελώς μάπα.

Κι έτσι, παίζοντας χαλαρά, σχεδόν σβηστά, φτάσαμε στο σήμερα…

Ενας ακόμα λόγος είναι προσωπικός. Τυραννιέμαι εδώ και κάποιες μέρες με ένα πρόβλημα υγείας. Δικό μου. Και αυτό το λέω πάντα, ο αναγνώστης πρέπει να γνωρίζει σε τι κατάσταση ειναι ο tipster. Με τυραννάει λοιπόν το στομάχι μου άσχημα, έφτασα ως το νοσοκομείο με κρίση.

Τώρα είμαι οκ, αλλά πολλές εξετάσεις, δυσφορία, αύριο πάλι έχω (τις τελευταίες) εξετάσεις, γενικά το μυαλό μου δεν είναι συγκεντρωμένο στο στοίχημα και απολύτως λογικό είναι.

Μ’αυτά και μ’αυτά, έπαιξα λοιπόν ψίχουλα, ήμουνα ελάχιστα στο chat, ελπίζω ότι από αύριο θα ξεμπερδέψω με όλα και θα ισιώσω γενικώς. Οχι τίποτα άλλο, αλλά έχει 3ο γύρο FA CUP το Σάββατο και θέλω να παίξω εκεί, ήδη τον μελετάω.

Σήμερα λοιπόν. Δεν ξέρω αν είναι η διάθεσή μου, αλλά πάλι κακό μου μοιάζει το πρόγραμμα. Ναι, θα δούμε και ωραία ντέρμπι (στο Μάντσεστερ και στο Μιλάνο), αλλά στοιχηματικά το ένα μου βρώμαγε το άλλο ξύνιζε. Τα είδα όλα. Και Γαλλία και Ιταλία και τα πάντα. Να θυμίσω έχουμε τρεις νέους προπονητές σήμερα (Μαρθελίνο στο Μπιλμπάο, Ποσετίνο στην Παρί, Ντομενέκ στη Ναντ).

Και όσα μου άρεσαν, οι μπουκ μας είχανε πάρει χαμπάρι νωρίς. Οπως τα έγραψε από χθες βράδυ το Τζίνι. Ναι, έχει ματς, αλλά άμα τα έχουνε βουλιάξει, τι να παίξεις; Κάθησε στα αυγά του το Τζίνι, κάπως έτσι θα κάτσω κι εγώ.

Και απλά θα παίξω το κατιτίς μου. Δύο σημεία το Σάββατο, δύο Κυριακή-Δεύτερα, τίποτα Τρίτη, ακόμα δύο σήμερα.

Και τέλος. Το γκάζι θα το πατήσω όταν μου αρέσει το πρόγραμμα και νοιώσω καλά.

Τι θα παίξω; Το ένα είναι ένα τεράστιο g/g. ΑΕΚ-Παναιτωλικός. Ξέρετε από πότε έχει η ΑΕΚ να μην δεχθεί γκολ; Από τις 25/10 στο ματς στα Γιάννενα. Εκτότε σε 13 αγώνες Ελλάδα-Ευρώπη, τρώει γκολ πάντα με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους, ας ήρθε και ο Χιμένεθ, στο Φάληρο τα είδατε.

Σόρυ, αλλά στο 3,00 αυτό το g/g δεν γίνεται να μην το παίξω κι ας το χάσω. Τόσο απλά.

Το άλλο είναι το διπλό της Μονπελιέ στο 3,75. Ούτε εδώ χρειάζεται σούπερ ανάλυση. Ναι, είχαμε διακοπή, ναι έχει απουσιούλες η Μονπελιέ, αλλά μπάστα. Την έχουμε δει την Μαρσέιγ. Κάτι κουρασμένα παλληκάρια. Κακή ομάδα με δύο λέξεις. Η χειρότερη επίθεση της πρώτης δεκάδας είναι.

Νομίζω έχει αξία δεξιά. Και θα το ποντάρω (υπάρχει και πρώιμη πληρωμή).

Και τίποτα άλλο.

Χαλαρά, σβηστά σχεδόν, πάω γιά Σάββατο. Και πάλι χρόνια πολλά σε Φώτηδες σήμερα-Γιάννηδες αύριο, τα λέμε απόψς στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras