1235

Billaras

Πάλι με χαμηλή μίζα!

Νομίζω ότι ο τίτλος χθες τα έλεγε όλα. “Μαζεμένο ποντάρισμα”. Και εντός κειμένου “παίζω άμυνα με 8 μόλις μονάδες”. Τα αποτελέσματα ήταν ακριβώς έτσι. Το πάλεψα μεν, έχασα δε. Οχι τυχαία, και Αϊντραχτ και Γουέστ Χαμ και Λιντς προηγήθηκαν. Καμιά όμως δεν κέρδισε. Η Φράιμπουργκ επίσης το πάλεψε, γενικώς όλες στάθηκαν καλά, αλλά δεν αρκούσε.

Και το βράδυ η Λιντς είχε χάσει…από το 8′. Μόλις έχασε τον Κοχ. Παίκτης-κολώνα. Οταν απέναντί σου έχεις τον Ζιρού σε τοπ φόρμα και εσύ παίζεις αναγκαστικά με στόπερ που έκανε ντεμπούτο (Γιορέντε), είναι περίπου end of story…

Ηταν λοιπόν από τις μέρες που ορθώς έμεινα μακριά από κάτι δυνατό. Και αυτές οι μέρες είναι άκρως σημαντικές σε μιά διαχείριση σαιζόν.

Καθότι -νομοτελειακά- είναι οι περισσότερες. Αν σε 10 στοιχηματικές μέρες θεωρούμε ότι χάνεις στις 6-έρχεσαι πάτσι στις 2- κερδίζεις στις 2, το ζουμί είναι να έχεις χάσει λίγα στις 6 και να έχεις κερδίσει πολλά στις 2. Αριθμητική είναι το στοίχημα πάνω από όλα..

Πάμε στα φρέσκα λίγο γρήγορα. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα έχει και μερικά “τίμια” που τα λέω εγώ φαβορί.

Η Τότεναμ στο 2,15 που ανέβηκε. Η Οσασούνα με την άθλια (ειδικά αμυντικά) Μπέτις, στο 2,55. Η Ανζέ στο 1,80. Η Γκενκ στο 2,10 με την κουρασμένη Αντβερπ. Το ψηλό g/g (2,05) στο ΑΕΚ-ΠΑΟ. Και ενα σουηδικό, η Φάλκενμπεργκ στο 2,10.

Γενικά με φινάλε Σουηδίας όμως δεν θέλω να ασχοληθώ γιά ένα φαβορί. Εκανα δύο μπετ στην Καλμάρ, ευστόχησε το δεύτερο, κέρδος, κλείσαμε.

Πάω στα μεγάλα. Ο Μάκης έχει (ξανά) Γουλβς. Εγώ την είχα αφήσει με την Αρσεναλ, πέρασε όμως μαγκιόρικα. Τώρα ξανά με Λίβερπουλ. Οριακά θα πω όχι, ας…πάει γούρι να την ξαναπιάσει ο Μάκης (γέλια). Τι μου αρέσει εμένα;

Η Γκρόνιγκεν στην Ολλανδία. Η ΑΖ τα δωσε όλα με την Νάπολι, θα βγάλει κούραση, ενω έχει και άλλο “τελικό” μπροστά της.

Και χθες πρωί απέλυσε τον προπονητή της στο…άκυρο, γιατί είχε-λένε- συμφωνήσει με την Φέγενορντ! Η Γκρόνιγκεν είναι οκ, το έχει το ύψος, τα μεγάλα μπαμ χθες βράδυ στην Ολλανδία έσκασαν (ήττες Φίτεσε και Αγιαξ), ας συνεχιστούν!

Η Αλαβές στην Ισπανία. Μεγάλη νίκη με τη Ρεάλ, γενικώς είναι καλά. Και η Σοσιεδάδ (την οποία εκτιμώ πολύ) άρχισε να ρετάρει.

Λογικό, καμιά δεν ξεφεύγει από αυτό. Την είδα και με Βιγιαρεάλ και με Ριέκα. Γκέλες. Και οριακά αποδεκτές εμφανίσεις. Και έχει επίσης τελικό στην Νάπολι μπροστά της.

Αυτά τα δύο είναι. Plus αύριο η Σαουθάμπτον, με ένα όρο: Να γυρίσει 11αδα ο Ινγκς. Θα το περιμένω, προς το παρόν δεν το παίζω, αν χρειαστεί αύριο ένα μικρό update.

Κάτι άλλο δεν έχω.

Από ειδικά, εκτιμώ στο 4,00 ότι παίζεται η κόκκινη στο Τότεναμ-Αρσεναλ, αλλά αυτά τα έχει αναλάβει ο Thassios.

Οπότε τι παίζω; Μονά-δυάδα “ξερά” τα δυο μεγάλα. Οποιος θέλει τα καλύπτει κιόλας. Και από εκεί και πέρα, Ανακατεύω τέσσερα “μικρά” και κάνω δύο δυάδες ακόμα. Οσασούνα με g/g ΑΕΚ και και Τότεναμ με Γκενκ. Και εδώ, κάντε τη δική σας χημεία.

Πάλι με χαμηλά συνολικά πονταρίσματα. Οκτώ χθες, έντεκα σήμερα, 19 μονάδες σύνολο το διήμερο. Οταν “κανονικά” φτάνω τις 30 (15 ανά ημέρα) και τώρα συνολικά δεν φτάνω ούτε τις 20, πιάνετε το νόημα.

Νέα στήλη την Τρίτη, τα λέμε φυσικά στο chat! Και φυσικά, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορτάζοντες Νικολήδες!!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras