1069

Billaras

Πάλι τριπλέτα και καραούλι!

H Σουόνσι θα μου έκανε τη διαφορά, αλλά οκ, σε ματς-τελικό έπαιζε, της έκανε και το Χ, δεν μπορώ να την κακίσω. Απ’ την άλλη, πως να τα βάλω με αυτή τη…Βαλένθια; Βγήκαν πέντε με έναν, χωρις τερματοφύλακα ήταν η Ουέσκα και δεν ήξεραν τι να κάνουν, βγήκαν οφ σάιντ. Εδώ σαν να χάθηκαν λεφτά μέσα απ’ τα χέρια μας στο 92′. Οκ, απ’ την άλλη, κάτι ήξερα και την έβαλα dnb, αφού και το Χ κατέστρεφε την Ουέσκα, όπως κι έγινε.

Εν ολίγοις, καλά τα είδα, μιά χαρά τα είδα τα ματσάκια, αλλά λεπτομέρειες άλλαξαν το αποτέλεσμα και η μέρα έγινε ως μη γενόμενη (με νίκη είτε Βαλένθια είτε Σουόνσι ήταν +28 μονάδες καθαρό κέρδος, τώρα απλώς πάτσισα).

Οτι έγραψα και χθες ισχύει και σήμερα. Βάρος στο live, όχι στο pre game. Αρκεί να αξίζει κιόλας το live. Εχει σημασία αυτό και μάλιστα τεράστια.

Θα είμαστε chat γιά ώρες, θα δούμε τι θα προκύψει (ειδικά στη Γαλλία).

Pre game, είχα πέντε-έξι, τα έκανα τρία και καθαρίζω. Εσβησα Τότεναμ (δεν ξέρω τι στο καλό θα δούμε, το κλίμα είναι χάλια με όσα έχουν γίνει), έσβησα το Χ της Ρεμς με τη Μπορντό (δεν το αποκλείω, αλλά είναι 100 άλλα αποτελέσματα που πρέπει να έρθουν, βασικά η Μπορντό θα θέλει Χ μονάχα με συνδυασμό οπότε ας το αφήσω γιά live), έσβησα Εβερτον (κι αυτό γιά live) και φυσικά δεν ασχολούμαι με τα “εποχιακά”.

Γουλβς λέει 2,37. Ωπα ρε παλληκάρια! Γιά να μην σταθώ σε κάτι Ναντ, Σασουόλο, Οσναμπρικ, Xολστάιν και δεν συμμαζεύεται. Ας είναι φινάλε, οι εκπτώσεις έχουν όρια. Και στο Betsellers τις αρχές μας δεν τις διαλύουμε ντε και καλά γιά να παίξουμε. Αμα σήμερα ας πούμε έβαζα παρολί (τυχαία βάζω ομάδες) με Λιλ-Λιβερπουλ-Μπρόντμπι με 10 μονάδες max bet ναι πιθανότατα θα ανέβαζα την κάβα, αλλά θα ήθελα φτύσιμο.

Οτι λέμε 20+ χρόνια δεν αλλάζουν σε ένα απόγευμα.

Οπότε τρία και πάω σαν χθες. Το ξερό Χ της Γουέστ Χαμ. Το ξερό Χ της Ρέγκενσμπουργκ (θα θέλει νίκη μόνο αν η Οσναμπρικ κερδίζει με 6-0, σενάριο επιστημονικής φαντασίας δηλαδή). Και το διπλό της Μίλαν. Αυτά είναι. Γιά τα χινάρια (που…με πάνε κιόλας), είναι απλά τα πράγματα. Προφανώς μπορεί να σπάσουν ανάλογα την εξέλιξη των άλλων.

Ομως είναι δεδομένο ότι Γουέστ Χαμ και Ρέγκενσμπουργκ με Χ πετυχαίνουν αυτό που θέλουν, δεν ασχολούνται με τα άλλα. Και η απόδοση μου κάνει εδώ. Δεν είναι σαν το…Στρασβούργο-Λοριάν, που γελάει ο κόσμος (και που προσωπικά δεν το “βλέπω” κιόλας, δείτε τις διαφορές τερμάτων και θα καταλάβετε ότι μάλλον η Λοριάν το θέλει περισσοτερο αν σκάσουν διάφορα αποτελέσματα.

ΟΛΑ αυτά στο live. Aπο πάνω θα είμαστε.

Οσο γιά τη Μίλαν; Και το αξίζει, και το μπορεί. Και το 2,50 το δέχομαι. Η Αταλάντα έχασε το κύπελλο από τη Γιούβε, δεν την γουστάρει, η ιστορία με το European Super League πήγε να γίνει από τους Ανιέληδες αυτού του κόσμου γιά να πετάξουν έξω απ΄το χρήμα κάτι Αταλάντες. Διπλό λοιπόν και ας βάλει 25 γκολ η Γιούβε στη Μπολόνια.

Θα μπουν σε trixie, θα παιξω και κατιτις παραπάνω σε μονό τη Μίλαν (έχουμε και πρώιμη), και τέλος το pre game. Και σε Β’ Γερμανίας και σε Γαλλία και σε Premier League θα είμαστε καραούλι. Θα…το ξενυχτήσουμε (γέλια). Είναι φινάλε, από αύριο χαλαρώνουμε αρκετά. Νέα στήλη πάντος θα έχω την Τρίτη ή την Τετάρτη (θα δείξει). Καλά περάσαμε όλη τη σαιζόν, καλά περάσαμε και χθες, καλά θα περάσουμε και σήμερα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras