425

Billaras

Πάσο και καλό μήνα-UPDATE!

Μπορούσε να γίνει καλό ταμείο την Κυριακή,να γράψει όλο το trixie. Κι έτσι καλά ήταν όμως, δεν έχω παράπονο. Οταν λέω πάντα “θέλω αυτα που αξίζω”, δεν το λέω μόνο όπως με συμφέρει. Το Στρασβούργο λοιπόν δεν άξιζε διπλού, σωστά ήρθε 1-1, οπότε καλά ήταν και το δέχομαι. Πήρα ότι άξιζα, μιά πλούσια δυάδα (και καμαρώνω γιά την Χιρόνα, ήταν καλό μπετ ακόμα και στα γκολ).

Ξέρω ότι η μπάλα άμα ήθελε μου έκανε τα κέφια, πλήρωνε το trixie όλο (περίπου ακόμα 60 μονάδες), αλλά δεν μπορώ να περιμένω την τύχη. Αμα είναι το φεγγάρι, τα δίνει αυτά. Αμα δεν είναι, δεν δίνει ούτε αυτά που “πρέπει” και αξίζω. Οπότε μένω σε όσα μου αναλογούν και είναι και το πιο δίκαιο.

Το σημαντικότερο όμως, δεν είναι αυτό. Είναι κάτι άλλο, που περνάει λίγο “ντουκου” ενώ είναι στα…basics που λέγαμε παλιά.

Ποσα σημεία έπαιξα το Σαββατο; Πέντε. Trixie και δυάδα. Πόσα έπιασα; Μηδέν! Πόσα έπαιξα την Κυριακή; Τέσσερα. Ενα μονό-ένα trixie. Σύνολο 9 παιχνίδια. Σε πόσα ευστόχησα; Σε δυο. Τότεναμ και Χιρόνα. Τι λέει το ταμπλό; Ισοπαλία! Με δύο εύστοχα σημεία στα εννιά, δεν έχασα! Κέρδισα προχθές και πήρα πίσω και τα χαμένα του Σαββάτου. Αυτό είναι το ζουμί.

Με τις μεγάλες αποδόσεις και με σωστό παιχνίδι δεν θες πολλά. Με 50% μπορείς να τους τσακίσεις. Σκεφτείτε ότι θα μπορούσα να έχω απλώς τρία στα εννια (με Στρασβούργο) και να βγω και σούπερ κερδισμένος! Αφήστε τα ψειράκια και το “άπλωμα τραχανά” γιά άλλους λοιπόν…

Αυτά με όσα έγιναν, μιάς και αύριο μπαίνει Μάρτης (καλό μήνα λέμε από τώρα), να καταλήξω σε μιά διαπίστωση: Μετά το Μουντιάλ, σε τρεις γεμάτους μήνες, η σαιζόν μου έχει γίνει λίγο…flat.

Ούτε πάνω, ούτε κάτω. Εχω κέρδη, αλλά είναι όσα…είχα. Δεν τα έχω αυξήσει, δεν τα έχω χάσει. Παίζω σταθερά από 70 μινιμουμ ως 120 μονάδες μαξιμουμ. Μιά πάνω-μιά κάτω. Φυσικά και είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν ξεχνάω ότι το πρώτο τρίμηνο ήταν κάκιστο (Αύγουστος-Σεπτέμβρης-Οκτώβρης) και έφτασα να χάνω και -220! Απαξ λοιπόν και πήγα σε ένα +300 το δίμηνο Νοέμβρη-Δεκέμβρη και έχω μείνει εκει, όλα καλά.

Γιά να δούμε τι θα γίνει στο τελευταίο τρίμηνο της σαιζόν. Θυμίζω ότι πέρυσι τέλειωσα τη σαιζόν με +180 και πρόπερσι με +247.

Αυτά τα απολογιστικά, περισσότερο γι αυτά έγραψα. Γιατί σήμερα δεν θα παίξω. Είχα τσεκάρει κάποια σημεία, τελικά θα πω πάσο. Το ένα ήταν η Σάλφορντ στο 3,10 (που κακώς άφησα και το Σάββατο, ακόμα το σκέφτομαι).

Πήγε στο 2,80 και πλέον καμιά αξία. Αν ως το βράδυ ξαναπέρασει το 3,00 θα αξίζει (αν και την βλέπω να πέφτει κι άλλο). Το άλλο ήταν η Τζίλιγχαμ. Ηταν στο 2,90. Πλέον στο 2,70 (και ελαφρύ φαβορί) δεν αξίζει επίσης.

Το τρίτο ήταν για μιά στεκιά η Μπλάκμπερν. Εδω δεν με αποτρέπουν οι αποδόσεις αλλά οι ειδήσεις. Μπλάκμπερν χωρίς Μπρέρετον=φαγητό χωρίς αλάτι.

Γιά να κάνεις το μπαμ θες τον αρχισκόρερ σου και θα είναι τιμωρημένος (φωτό).

Οπότε πάσο! Θα έρθω chat γιά κανένα τυχόν live αλλά δεν παίζω. Επιφυλλάσομαι για αύριο να κάνω update (μάλλον θα κάνω αύριο το πρωί, “κάτι” υπάρχει).

UPDATE: Τέτοιες ώρες δεν παίζουμε στοίχημα. Τέτοιες ώρες πενθούμε. No bet και νέα στήλη το Σάββατο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras