1157

Billaras

Πέντε βρετανικές επιλογές!

Πολλά μπορούμε να σχολιάσουμε γιά τα μεσοβδόμαδα αποτελέσματα, οι γκέλες “μεγάλων” ήταν πάμπολες, στοιχηματικά όμως μόνο δύο θα μας πλήρωναν (PSV και Ρεάλ έχασαν στο 90λεπτο). Τότεναμ, Αρσεναλ, Μίλαν, Γιούβε, Ιντερ, Μπάρτσα, φυσικά Μπάγερν (που αποκλείστηκε) όλες ήρθαν ισόπαλες στην κανονική διάρκεια.

Ασχολήθηκα ελάχιστα και καλά έκανα, νομίζω ότι πανευρωπαϊκά το μεγάλο γεγονός ήταν εξωαγωνιστικό και αναφέρομαι φυσικά στους τίτλους τέλους που έβαλε ο μεγάλος Γουέιν Ρούνεϊ.

Πλέον, μόνο θα είναι μόνο προπονητής στην Ντέρμπι, στα 35 του έκλεισε το κεφάλαιο ποδοσφαιριστής, του αξίζει η σημερινή φωτό της στήλης, μιλάμε γιά τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (253 γκολ), τον δεύτερο όλων των εποχών στην Premier League (208, 2ος πίσω απ΄τον Αλαν Σίρερ), τον τρίτο σε ασίστ (103), τον πρώτο σκόρερ της Εθνικής Αγγλίας με 53 τέρματα, τον 2ο σε συμμετοχές με τα “λιοντάρια” (πίσω από τον Σίλτον) τον μοναδικό άγγλο που τα έχει πάρει όλα μα όλα (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ, Champions League, Europa League, παγκόσμιο συλλόγων).

Σε ευχαριστούμε Γουέιν Ρούνεϊ.

Και πάμε στα φρέσκα, στο κουμάρι. Χαλάστηκα αρκετά με αρκετές πτώσεις αποδόσεων, χαλάστηκα λιγότερο και με κάποιες ειδήσεις. Τελικά, πάλι μονάχα με Αγγλία θα την βγάλω σήμερα (γέλια). Ετσι κι αλλιώς εκτός νησιού μιά Μαλίν μου άρεσε (που βούλιαξε στο 2,75 και σβήστηκε), λίγο η Βαγιεκάνο ως φαβορί (που βούλιαξε επίσης στο 1,95 ενώ έχει και κρούσματα covid-19 και επίσης σβήστηκε), ενώ βάλτε στο μόνιτορ λιγάκι το Πάσος-Μπράγκα, όχι γιά κάτι pre game αλλά στο live ίσως έχουμε καμιά ανατροπούλα ή loss/lead.

Είναι φιλενάδες.

Τα άλλα μη εγγλέζικα που κοιτάω είναι αύριο, θα τα δούμε σε ένα 24ωρο, οπότε μας έμεινε το Νησί…

Εδώ αρχικά χαλάστηκα με τις πτώσεις τιμών σε δύο καλά over. Στη Μπρίστολ Ρόβερς και στην Ροτσντέιλ. Ως χθες έπαιζαν στο 2,00 και στο 2,05. Τώρα είναι 1,80 κα 1,90 αντίστοιχα. Θα τα έκανα δυάδα, τώρα πλέον δεν θα τα κάνω.

Γιά το 90% των ελληνικών sites ειναι μιά χαρά, γιά μένα είναι μικρά. Χαλάστηκα και με την πτώση στην Γουέστ Μπρομ που ομολογώ ότι κοίταγα. Ηταν στο 7,00 και πήγε 5,25. Τώρα, στο ντέρμπι (και βαρβάτο ντέρμπι, της Black Country) με την Γουλβς πλέον δεν το αγγίζω.

Και τέλος, χαλάστηκα από την είδηση που προέκυψε χθες απόγευμα, οτι ο Ινγκς της Σαουθάμπτον, ο αρχισκόρερ της, είχε κορωνοϊό.

Εκατσε 10 μέρες καραντίνα, πλέον βγηκε απ’ αυτήν και είναι καλά, αλλά θεωρώ απίθανο να παίξει σήμερα. Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έχει κακοκαιρία και χιόνια και στην Αγγλία, ειδικά βόρεία. Το νου σας.

Να τα κάνω σούμα: Το αρχικό μου πλάνο είχε μέσα Γουεστ Μπρομ Χ-2, Σαουθάμπτον, Μπέρτον, Μπρίστολ Ρόβερς (και άσο και over), Γουίγκαν (και διπλό και over) και λίγη Σάουθεντ.

Αυτά ήταν.

Πρόσθεσα σήμερα την Λίβινγκστον από Σκωτία. Why not; Καλά είναι, 6 στα 6 έχει, την ώρα που η Σέλτικ δεν της έφταναν τα χάλια της, έχει και -13 παίκτες έξω λόγω κορωνοϊού. Ηθελαν Ντουμπάι βλέπετε (τους κράζει ολη η Σκωτία που πήγαν Ντουμπάι γιά μίνι-προετοιμασία).

Εχω καταλήξει πλέον τι θα παίξω. Σε μονά αποδεκτά με draw no bet όμως, τις Σαουθάμπτον (3,25) και Λίβινγκστον (3,75).

Και μιά “ψιλή” στη δυάδα τους.

Και μετά, ένα trixie με Μπρίστολ-Γουίγκαν-Μπέρτον. Σκέφτηκα λίγο ακόμα δύο μονά από combo, Μπρίστολ 1+over (4,5) και Γουίγκαν 2+over (5,00). Θα τα αφήσω όμως, απλά σας δίνω ιδέες.

Αρα, δύο μονά με κάλυψη draw no bet κι ένα trixie. Και έκλεισε η μέρα. Νέα στήλη αύριο, φυσικά στο chat γιά…όσο αντέξουμε σήμερα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras