1839

Billaras

Πέντε ομάδες με κίνητρο!

Καλημέρες, ξεκινάω με δύο σχόλια για τα μεσοβδόμαδα: Πρώτον, ψιλομετανοιώνω που δεν έπαιξα τα under στο σεντόνι. Παίζει να ήμουν και ο μοναδικός …πανελληνίως που έγραψα στην εφημερίδα τα (περίπου) εξώφθαλμα! Δηλαδή έχουμε τραβηγμένες αποδόσεις σε ματς που “μυρίζουν” under λόγω της κρισιμότητάς τους.

Ολοι οι τεχνικοί έτσι τα προσέγγισαν, είχα 100% δίκιο. Και ο Κλοπ μετά το 2-0, και ο Βαλβέρδε μετά το 0-1 και (φύσει επιθετικός) Γουαρδιόλα. Απορώ ώρες ώρες γιατί οι περισσότεροι (και tipsters) μπλέκουν αυτό που θέλουν ως φανς (κι εγώ θέλω να βλέπω γκολάκια) με αυτά που είναι πιθανότερο να συμβούν (και πληρώνουν και καλύτερα το βασικότερο).


Δευτερον, φάνηκε στην κάβα του live ότι έχασα την Νόριτς,αλλά 60-70 φίλοι που είσαστε στο chat την Τετάρτη ξέρετε ότι κέρδισα. Εκανα cash out στο 90-91′ του αγωνα, πήρα το 90% του κέρδους μου από την ανατροπή. Και εδώ οφείλω να τονίσω κάτι: Ξέρετε ότι σπάνια κάνω cash out.

Ενας λόγος παραπάνω όμως, όταν δηλώνω “κάνω-κάντε κι εσείς” να το ακολουθήσετε. Οπως ακολουθεις την πρόταση ανατροπής, έτσι ακολουθείς και την επόμενη κίνηση, live betting είναι και τα δύο. Γνωρίζοντας πόσο καίγεται η Ρέντινγκ, γνωρίζοντας ότι έδωσε 6′ χασομέρια, γνωρίζοντας ότι έβαλε 2 φορ μαζί γιά το θαύμα, γνωρίζοντας τέλος ότι η Νόριτς…φημίζεται γιά απίθανα (είτε υπέρ-είτε κατά) στα φινάλε της, δήλωσα-πρότεινα cash out σε στιγμή που πλέον έδινα πίσω…ψίχουλα.

Ολα τα παραπάνω γιά το μέλλον, πληρώθηκα την ανατροπή αλλά δεν την χάρηκα και γιατί η κάβα του live “αδικείται” και γιατί πολλοί ακολούθησαν μόνο το μπετ αλλά όχι το cash out.

Πάμε τώρα στα φρέσκα. Ηδη διαβάσατε ένα κείμενο ως Editorial χθες. Οποτε, πάμε στο παρασύνθημα

ΔΕΝ παίζω ομάδες που “καίγονται” λίγο ή πολύ αλλά είναι φαβορί.

Πχ Σαουθάμπτον. Πχ Μπράιτον. Με τις ευχές μου, εγώ μένω αμέτοχος. Θα δείτε στο τέλος ότι από όοοολο το σημερινό πρόγραμμα θα κρατήσω μονάχα ένα σημείο που το κίνητρο είναι (θεωρητικά) αμφίπλευρο και προκύπτει διπλό από την φόρμα κυρίως. Και αναφέρομαι στην Αντβέρπ.

Οοοολο το υπόλοιπο παιχνίδι μου επικεντρώνεται σε ομάδες με μονόπλευρο κίνητρο λοιπόν, αλλά με ΒΑΣΙΚΉ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ να πληρώνουν καλά.

Υπό αυτό το πρίσμα, στο νησί προσπέρασα Πλίμουθ, Μπλάκμπερν, Κόλτσεστερ, Ντόβερ. Καλώς ή κακώς θα δείξει. Πάντως η Πλίμουθ βρίσκει Ντόνκαστερ με απουσίες, η Μπλάκμπερν έπαιξε εξαιρετικά προχθές, η Κόλτσεστερ βρίσκει τη Μπέρι μαστιζώμενη από οικονομικά προβλήματα (που βγήκαν και στο τερέν με απανωτές ήττες).

Κι έτσι, έμεινε μιά τετράδα… Ρεντινγκ, Γουίμπλεντον, Νοτς Κάουντι, Ρόδεραμ.

Δεν προβληματίστηκα πολύ. Εσβησα Γουίμπλεντον γιατί βρίσκει Οξφορντ σε τοπ φόρμα και που δεν κάνει χατήρια και που στον πάγκο έχει άνθρωπο ο οποίος…αφιονίζεται αμα βλέπει Γουίμπλεντον. Κκαι έσβησα και Ρόδεραμ γιατί απλά δεν την πιστεύω αγωνιστικά, εκτιμώ ότι αυτη θα πέσει μαζί με Ιπσουιτς και Μπόλτον. Η Στόουκ υποφέρει, αλλά είναι τρεις κλάσεις καλύτερη.

Κράτησα Ρέντινγκ (πολύ βελτιωμένη ειδικά εντός και με αντίπαλο που χωλαίνει εκτός) και Νοτς Κάουντι (με αντίπαλο που “σβήνει” σταδιακά). Στο 3,20 η Ρέντινγκ, στο 3,50 η Νοτς Κάουντι. Είχα μόνο έναν προβληματισμό εδώ. Μονά και δυάδα και τέλος το νησί ή να πάω σε τρίτο σημείο και να κάνω trixie; Κι αν πήγαινα στη δεύτερη λύση, ποιά να ήταν; Δυο έσβησα, τέσσερις ακομα έσβησα, σκέφτηκα σοβαρά να πάω στην Γουότφορντ της Δευτέρας.

Απίθανοι τύποι οι άγγλοι. Παίζει την Πέμπτη με τη Νάπολι η Αρσεναλ αλλά αυτοί…απαξιούν, την βάζουν να παίξει Δευτέρα! Τηλεόραση κύριε, εσένα είχαμε προγραμματίσει και δεν το αλλάζουμε! Οριακά δεν την έβαλα αυτή σε trixie. Θα το κάνω μάλλον αύριο. Οπότε, στο Νησί, μονά-δυάδα και τέλος.

Πάω εκτός Νησιού.

Εδώ ζορίστηκα παραπάνω. Είχα εννιά σημεία (θυμηθείτε το Editorial, τα επτά από τα εννιά γράφτηκαν πρώτα εκεί). Ποιά δεν γράφτηκαν; Η Αντμίρα και η Αντβερπ. Τα άλλα επτά είναι Ουέσκα, Θέλτα, Αλαβές, Σπαλ, Καέν, Γκινγκάμπ, Βίσλα. Ολες ενδιαφερόμενες με αδιάφορες.

Ποιές έσβησα πρώτες; Την Αντμίρα, δεν μου κάνει το 3,25 σε ματς κολασμένο, έπαιζε στο 4,5 πριν μήνες.

Μετά, τις τρεις της Primera. Αλαβές γιατί…παίζει γκίνια (σέντρα πήγε να κάνει ο αλλος της Λεγκανιές προ εβδομάδες και την έστειλε στο Γ, στο 93ο λεπτό). Ουέσκα γιατί οκ, το…παρακάναμε. Το Νοέμβρη θα έδινε 9,00. Τον Απρίλη άνοιξε στο 5,00 και σήμερα είναι 4,33. Οκ, θα βάλει δεύτερα η Μπάρτσα. Αλλά κι άλλη τελευταία είναι! Αφήστε που δεν με πάει (δύο σερί φορές με έκαψε με Θέλτα και με Λεβάντε).

Θέλτα γιατί…νο Ασπας-νο πάρτι. Τιμωρημένος. Σήμερα βρήκε που θα είναι με μικτή ενδεκάδα και η Ατλέτικο; Και εδώ τρελλή βουτιά από το 9,00 στο 6,50! Εδω ομως θα τονίσω κάτι: Θα είμαι chat, θα έχω οπλίσει γιά το live. Nα δω προθέσεις, να ανέβει κάποια απόδοση και…. καραούλι. Οτι τα αφήνω pre game δεν σημαίνει ότι τα ξεγράφω.

Μετά σβήνω Καέν. Την είδα με τη Νιμ, δεν μπορούν τα παλληκάρια. Και η Ανζέ δεν έχει δώσει δικαιώματα. Οχι τυχαία, το 3,10 σκαρφάλωσε στο 3,40. Η αγορά δεν την πιστεύει.

Τι μου έμεινε; Σπαλ, Βίσλα, Αντβερπ, Γκινγκάμπ. Εδώ…ζορίστηκα. Ποιά να σβήσω; Η Σπαλ μοιάζει να μην λέει “οχι” στον πόντο, η Γιούβε με έναν βγαίνει πρωταθλήτρια και τυπικά, αλλαγές θα κάνει, ιταλοί είναι, μήπως να πάω στο Χ αντί του άσου (και στην εφημερίδα αν δείτε, 1-Χ έχω δώσει, ενώ οι αγορές γέρνουν σαφώς υπέρ του Χ).

Από εκεί και πέρα, η Αντβερπ είναι και καλά, δεν παίζει να..σωθεί, αλλά να βγει Ευρώπη (και η Γάνδη έχει και τελικό κυπελλου την Πρωτομαγιά, δεν παθαίνει και κάτι άμα κάνει 4η ήττα στα πλέι οφ δηλαδή). Βίσλα παίζω γιατί οι μπουκ το μέτρησαν λάθος (η Ζαγκλέμπιε δεν έχει κίνητρο), Γκινγκάμπ…γιατί μου μυρίζει λιγάκι και πρόσφατα στον τελικό είδαμε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια το Στρασβούργο.

Ποιά να αφήσω; Αποφασίζω να αφήσω την Γκινγκάμπ. Θα μπει στην κατηγορία των “τσεκάρισμα για live”. Και στο ιταλικό θα πάω στο χινάρι. Αρα, Σπαλ Χ, Αντβερπ και Βίσλα. Σε trixie.

Στο chat από τις 5, αύριο νέα στήλη με λίγο…πιό πονηρά σημεία (και -αν βοηθήσουν τα ματς- με κάμποσο live όλο το διήμερο).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras