2753

Billaras

“Πέτρα που θέλει να κυλάει…”

Χαιρετώ τους συμπαίκτες της καλύτερης στοιχηματικής κοινότητας που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Ονομάζομαι Ιωσήφ κατάγομαι από την Αμμόχωστο όπου και ζω (στην ελεύθερη περιοχή). Στο site είμαι γνωστός ως… Katazitoymenos! Τον τελευταίο καιρό εργάζομαι ως προπονητής στις ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας ενώ ταυτόχρονα εργάζομαι και σε πρακτορείο στοιχημάτων (στην Κύπρο έχουμε ακόμα κλασικά πρακτορεία μιας και δεν υπάρχει μονοπώλιο όπως στην μητέρα πατρίδα).

Αν συνδυάσουμε τις δύο μου δουλειές θα δούμε πως η καθημερινότητα μου είναι φουλ από ποδόσφαιρο και στοίχημα. Η προπονητική με βοήθησε να καταλάβω το ποδόσφαιρο σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό ενώ το Betsellers μου έμαθε το στοίχημα και έτσι νιώθω πλέον ολοκληρωμένος στο να «διαβάζω» αγώνες. Όλα όσα προσπαθεί ο Βασίλης αλλά και ο Μάκης να μας μάθουν εδώ μέσα είναι εξαιρετικά.

Στο πρακτορείο που εργάζομαι μπόρεσα πλέον να αντιληφθώ σε πολύ μεγάλο βαθμό τον λάθος τρόπο στοιχηματισμού από το 99% των ανθρώπων που έρχονται εκεί για να ποντάρουν. Εκατοστάευρα φεύγουν σε αγώνες που ούτε και ξέρουν τις ομάδες ή το πιο τραγικό δεν ξέρουν ούτε από ποια χώρα είναι η ομάδα που ποντάρουν υπέρ της. Τεράστια παρολί με τεράστια ποσά, φαβορί του 1,05 του 1,10 στις προτιμήσεις αρκετών και το βράδυ… κλάμα για το χαμένο όβερ της Άρσεναλ στα 1,60 σε ένα ματς που τέλειωσε 2-0.

Απεριόριστα χρήματα σε τένις, μπάσκετ και ότι άλλο κινείται και μετά… κλάμα! Νέο δελτίο το βράδυ για να καλύψουμε αυτά που χάσαμε το απόγευμα και μετά… κλάμα! Τρελά λεφτά σε λάιβ για επόμενα γκολ, όβερ και μετά… κλάμα! Δυο δυο ευρώ σε λάιβ για άσχετα πράγματα που στο τέλος ξεπερνάνε το εικοσάρικο χωρίς να το καταλάβουν και μετά αν τους πεις και κάτι σου λένε «ε σιγά 2 ευρώ παίζω όλα κι όλα».

Προχθές με ρωτάει ένας πελάτης «πως βλέπεις την Λυών απόψε;» και απαντάω «έχω ήδη ποντάρει σε μονό την Νίς μιας και η Λυών φέτος δεν αξίζει ενώ την ίδια ώρα η Νις είναι πρώτη». Μετά από λίγο έρχεται εκεί με 3 δελτία που ήθελε να του ποντάρω και βλέπω στο ένα Λυών διπλό ημίχρονο, στο άλλο Λυών 2/2 ημίχρονο/τελικό και στο άλλο Λυών διπλό.

Εννοείτε πως και τα 3 δελτία ήταν παρολί μα άλλα 3-4 σημεία. Στο τέλος… πληρώθηκα τον άσσο της Νις. Άλλα παραδείγματα άπειρα. Προτείνω λοιπόν στον οποιονδήποτε δεν έχει αλλάξει ακόμα μυαλά να το κάνει τώρα γιατί οι μπουκ γέμισαν με εκατομμύρια ευρώ. Ειδικά όσοι διαβάζουμε Βασίλη και Μάκη έχουμε την τεράστια τύχη να φοιτούμε στο καλύτερο σχολείο του στοιχήματος άρα πρέπει να παίρνουμε καλύτερο βαθμό από τους… άλλους! Το μόνο καλό είναι όσο χάνουν οι πολλοί κερδίζουμε εμείς και μιας και ο πολλοί δεν το καταλαβαίνουν τότε κακό του κεφαλιού τους.

Οι παλιοί έλεγαν «Πέτρα που θέλει να κυλάει ποτέ δεν χορταριάζει» και εμείς βλέπουμε… κατολίσθηση. Δεν φαντάζεστε πόσα παραπάνω παίρνει η εταιρεία σε σχέση με αυτά που επιστρέφει. Αν όμως αλλάξετε μυαλά και τρόπο προσέγγισης θα είστε μέσα σε αυτά που επιστρέφονται! Ελπίζω τα παραπάνω να μην σας κούρασαν αλλά να σας προβλημάτισαν.

Στοιχηματικά για το επόμενο τριήμερο έχουμε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ, Τσάμπιονσιπ και Λιγκ 1 Αγγλίας. Θα ξεκινήσω με τους αγαπητούς εγγλέζους. Από την Τσάμπιοσιπ δεν έχω να ποντάρω κάτι γι’ αυτό πάω κατευθείαν στην Λιγκ1. Πρώτη στάση στο «The Den» της Μίλγουολ. Είναι ξεκάθαρο ότι η απόδοση του διπλού αδικεί την Μπόλτον.

Δεν με ξεγαλάει η επικράτηση της Μίλγουολ απέναντι στην Νόρθαμπτον γιατί αν οι γηπεδούχοι δεν έμεναν με 10 παίκτες τότε τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά. Στην Μπόλτον τελείωσε η περίοδος ξηρασίας μετά από ένα κακό Σεπτέμβρη. Δύο σερί νίκες για το πρωτάθλημα και μία για το Λιγκ Τρόφι και το θετικό είναι ότι δεν δέχτηκε κανένα γκολ στα τρία αυτά ματς.

Οι πιθανότητες κατ’ εμέ να εμφανιστεί απόψε το διπλό στο «Den» είναι μεγαλύτερες απ’ όσες μας λένε οι μπουκ. Διπλό λοιπόν στα 3,75. Στάση νούμερο 2 στο «MK Stadium». Και εδώ έχω ένα διπλό στα 3,75 το οποίο θα τιμήσω. Οι «Πειρατές» μετράνε δύο σερί νίκες και πάνε στην χειρότερη έδρα της κατηγορίας για να τις κάνουν τρεις.

Οι Ντονς δεν είναι στα καλά τους, δεν έχουν ακόμα νίκη εντός και θα έχουν και δύο βασικούς απών (Joe Walsh, Darren Potter) πράγμα που θα επηρεάσει την μεσοαμυντική τους λειτουργία. Διπλό στα 3,75. Τρίτη και τελευταία στάση το «Priestfield» της Τζίλινγχαμ. Εδώ θα στηρίξω Γουόλσολ για το πρώτο διπλό της σεζόν. Η Τζίλιγχαμ μετράει τρεις σερί ήττες, έχει αμφίβολο και τον MacDonald στην επίθεση, έτσι το έργο δυσκολεύει.

Η Γουόλσολ μπήκε σε καλό δρόμο και αν προσέξει λίγο την αμυντική της λειτουργία θα φύγει με το τρίποντο. Διπλό στα 3,25. Στο Τσου Λου θα ξεκινήσω με το διπλό της Τότεναμ. Για μένα η ομάδα του Ποκετίνο είναι δυο σκαλιά πιο πάνω από την Λεβερκούζεν και γι΄ αυτό θεωρώ πως το διπλό στα 3,60 κρύβει κάποια αξία. Τέλος θα κλείσω με ένα «δύσκολο» διπλό που όμως μου αρέσει πολύ.

Θα παίξω την Κοπεγχάγη μέσα στο «King Power». Την είδα καλά αυτή την ομάδα, μου άρεσε πολύ, έχει καλό ρόστερ και έχει καλές πιθανότητες για να κάνει την έκπληξη. Το διπλό στα 4,20 έχει μια μικρή αξία την οποία θέλω να πάρω. Ρίξτε μια ματιά στα στατιστικά αυτής της ομάδας και θα καταλάβετε αν και εγώ δεν είδα στατιστικά αλλά την έβαλα στο μάτι από τα ματς με τον ΑΠΟΕΛ σε Κύπρο και Δανία.

Tα τρία εγγλέζικα θα πάνε σε ένα trixie μιας και θα ήθελα πιο ψηλά τις αποδόσεις για patent. Τα δύο του Τσάμπιονς Λιγκ θα πάνε σε μονά και δυάδα. Trixie (2-3) MK Dons v Bristol Rovers 2 3,75 Millwall v Bolton 2 3,75 Gillingham v Walsall 2 3,25 Ποντάρισμα: Δυάδες *35 μον. Τριάδα *15 μον. Σύνολο: 120 μονάδες Μονά + Δυάδα Leverkusen v Tottenham 2 3,60 Leicester v FC Copenhagen 2 4,20 Ποντάρισμα: Tottenham *60 μον. Copenhagen *50 μον.

Δυάδα *20 μον. Σύνολο: 130 μονάδες Αρχική Banka: 3000 Μονάδες Υπόλοιπο: 3639 Μονάδες Ποντάρισμα (18/10): 250 Μονάδες Banka: 3389 Μονάδες Αυτά για σήμερα συμπαίκτες, ελπίζω να απολαύσουμε ποδόσφαιρο, να βγούμε κερδισμένοι και κάποιοι να βγούμε… αλλαγμένοι. Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε, τα λέμε ξανά αύριο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras