191

Thassios

Μεγάλη πίεση

Καλημέρα Betsellerades μου!

Ξεκινάμε τον μαραθώνιο όπως ανέφερε ο Germanos καθώς ένα μήνα θα πάμε χωρίς ανάσα.

Βέβαια θέλει προσοχή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος μετά από μία διακοπή να πέφτεις με τα μούτρα.

Σήμερα το πρόγραμμα για μένα δεν είναι κακό. Προκύπτουν καλά παιχνίδια για γκολ αλλά και κάρτες. Ας ξεκινήσουμε από τις αγαπημένες μας καρτούλες όπου μας έχουν κλείσει το μάτι φέτος.

Νωρίς κάνω στάση στη Βουλγαρία όπου βρίσκω εξαιρετικές αποδόσεις στο μίνι ντέρμπι της Σόφιας. Η Λοκομοτίβ λοιπόν υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ 1948 (προσέξτε δεν είναι η ”μεγάλη” και γνωστή ΤΣΣΚΑ Σόφιας) και περιμένω ακόμη ένα ματς με πολλή ένταση. Στα τελευταία 4 ματς μεταξύ τους έχουμε δει 4 κόκκινες κάρτες στα 3 από αυτά. Βλέπω δηλαδή ότι τελευταία η κόντρα μεταξύ τους έχει ανέβει.

Κανονικά δεν είναι από τα καυτά ντέρμπι που λέμε στη Βουλγαρία αλλά η τάση μεταξύ τους τα τελευταία δύο χρόνια αυτό μου δείχνει (θέλουν να κλέψουν τη δόξα του μεγάλου ντέρμπι). H Λοκομοτίβ βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και θέλει μια νίκη εντός έδρας μιας και η τελευταία ήταν 5 Αυγούστου. Γενικά υπάρχει γκρίνια και είδαμε ένταση και το καλοκαίρι όπου άλλαξε πρόεδρο η ομάδα μιας και ήταν απαίτηση των οπαδών να φύγει.

Οπότε μετά τη νίκη ψυχολογίας πριν τη διακοπή , περιμένω σήμερα να μπούνε δυνατά οι γηπεδούχοι. Με καλό ρέφερι στην αναμέτρηση και το ειδικό ”κόκκινη + όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο” να δίνει 4,70 θα το τιμήσω.

Προχωράω και πάω στη βραδινή ζώνη όπου έχω δύο παιχνίδια. Το ένα που κάνω στάση είναι το Θέλτα – Ατλέτικο. Το έχουν μυριστεί οι μπουκ και έχουν ρίξει τις αποδόσεις στις κάρτες , ειδικά στη κόκκινη.

Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι που δεν σου γεμίζει το μάτι (ντέρμπι η κάτι τέτοιο) αλλά περιμένουν ξύλο , το ίδιο κι εγώ. Ξεκινάμε από τη παράδοση όπου στα δύο τελευταία παιχνίδια που παίξανε μέσα στη Θέλτα είχαμε 3 κόκκινες κάρτες. Μετά πάμε στη Θέλτα όπου την έχω δει σε όλα της τα παιχνίδια και βλέπω να βγάζει πολύ ένταση , ειδικά εντός έδρας, με τον Benitez να γκρινιάζει για τις Εθνικές και τους τραυματισμούς.

Νιώθει μια μεγάλη πίεση και οδηγεί σε ένταση στις τάξεις της και είναι λογικό αφού βρίσκεται στην 18η θέση και δε λέει να ξεκολλήσει (σχεδόν δύο μήνες χωρίς νίκη). Δεν είναι τυχαίο ότι στα τελευταία δύο εντός της είδαμε κόκκινη κάρτα. Από την άλλη η Ατλέτικο είναι σαφώς με το μυαλό στο Champions League αλλά δεν θα κάτσει να χάσει κιόλας μιας και δεν θέλει να απομακρυνθεί από τη κορυφή.

Άμα βγάλει την ίδια ένταση στο παιχνίδι της η Θέλτα , η Ατλέτικο έχει καλά παιδιά που θα απαντήσουν. Σε αυτό στηρίζομαι και θα ποντάρω το ειδικό ”όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη” σε απόδοση 4,80.

Πάμε τώρα στο άλλο βραδινό και στη Γαλλία. Στο Νις – Μαρσέϊγ λοιπόν έχουμε καυτό ντέρμπι. Γίνεται πάντα ένας κακός χαμός. Που γίνεται όμως ο κακός χαμός :;; Έξω στους φιλάθλους.

Γιατί μέσα στο γήπεδο η τελευταία κόκκινη που είδαμε ήταν το 2017. Ακούω δεξιά και αριστερά ” τεράστια μέτρα από την αστυνομία για το ματς” , ”υψίστου κινδύνου το ματς” , οπότε βαράτε κάρτες στο ματς. Συγνώμη αλλά τι σχέση έχουν οι φίλαθλοί που θέλουν να πλακωθούν (και λογικό η αστυνομία να παίρνει μέτρα) με τους ποδοσφαιριστές.

Μπας και υπάρχει εταιρία που δίνει στοιχήματα στους φιλάθλους και δε το ξέρω;;;Γιατί τότε να ποντάρω κι εγώ. Εγώ ένα ξέρω. Ότι έχουμε ένα καυτό (λέμε τώρα) ντέρμπι που στα τελευταία 10 ματς είδαμε στα 9, λιγότερες από 5 κάρτες και καμία κόκκινη. Οπότε τι ποντάρουμε ρε παιδιά. Επειδή είναι ντέρμπι στα χαρτιά μόνο και μόνο. Οι ποδοσφαιριστές δε το νιώθουν ντέρμπι στα μάτια μου.

Άλλο κομμάτι οι φίλαθλοί. Δηλαδή αν σε κάθε ματς που έπαιζαν ρίχναμε ποντάρισμα στη κόκκινη ή στις πολλές κάρτες , ο κουβάς θα ήταν σαν αυτός των δρόμων που πετάμε τα σκουπίδια. Ας βγούνε 10 κόκκινες απόψε, εγώ πάω πάσο. Υγεία να έχουμε και αν ξαφνικά θυμηθούν ότι είναι ντέρμπι , θα τους ποντάρουμε στο μέλλον.

Τελευταία ματς για κάρτες είναι δύο από τη Κολομβία.

Μαγδαλένα και Μπουκαραμάνγκα είναι δύο ομάδες που ρίχνουν πολύ ξύλο. Στα δύο τελευταία μεταξύ τους είχαμε 3 κόκκινες κάρτες ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει 2 κόκκινες στα τρία τελευταία εκτός. Στο 3,5 το ειδικό ”όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη” που είναι καλή απόδοση για Κολομβία.

Στο 3,10 το ίδιο ειδικό και στο πολύ καυτό ντέρμπι (αυτό είναι καυτό ντέρμπι , όχι σαν το Γαλλικό) της Μπογκοτά.

Το Super Clasico όπως το αποκαλούν στη Μπογκοτά (κοινή έδρα οι ομάδες) βρίσκει τη Μιγιονάριος πιο καλά αγωνιστικά και δε βλέπω να χάνει. Αλλά σε τέτοιο μας παίζεις κάρτες μόνο. Το μόνο αρνητικό είναι ο ρέφερι ( Eder Lora) που δε μου γεμίζει το μάτι.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα για κάρτες. Θα δούμε τι θα κρατήσω στη διαλογή στο τέλος.

Πάμε στα υπόλοιπα ειδικά όπου κάνω πρώτη στάση στην Ισπανία και στο Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα.

Δε μπορώ να μην κρατήσω το g/g + όβερ 2,5 στο εκπληκτικό 3,1. Πλάκα μας κάνουν. Δείτε λίγο τα εντός της Σοσιεδάδ (3-0,4-3,5-3) και τα εκτός της Μαγιόρκα (2-2,5-3) και θα καταλάβετε. Όσο συντηρητικά και να το πάει η Σοσιεδάδ λόγω σεντονιού , η Μαγιόρκα θα τη παρασύρει στο επιθετικό παιχνίδι. Εξαιρετική απόδοση στο κόμπο για να το αφήσω.

Συνεχίζω με Τσεχία και στο Λίμπερετς – Πλζεν όπου κρατάω το g/g ημιχρόνου.

Στα 4 εκτός η Πλζεν έχει 3 g/g ημιχρόνου και βλέπουμε παιχνίδια με θέαμα. Εντός η Λίμπρετς έφερε 2-3 με Σλάβια και 3-3 με Τεπλίτσε όπου επιβεβαίωσε και στα δύο το g/g ημιχρόνου και μάλιστα με όβερ 2,5. Στο 4,33 το g/g ημιχρόνου.

Στη Πολωνία έχουμε το Σλασκ – Λέγκια όπου σωστά ανέφεραν τα παιδιά στην εκπομπή ότι μπορούμε να κοιτάξουμε προς τον άσσο και την εξαιρετική Σλασκ.

Εγώ στα μάτια μου είναι ένα ματς που ξεκινάει από το 1-1 μιας και είναι ομάδες που σκοράρουν εύκολα. Αυτό θα κρατήσω. Στο 2,75 το anytime score 1-1.

Το ίδιο anytime σκέφτομαι και στο Άρης – Πανσερραϊκός. Ό Άρης δεν έχει άμυνα μπετό μιας και το είδαμε να τρώει γκολ από τη Κιφισιά , τέσσερα γκολ από την Ολυμπιακό ενώ και ο Αστέρας είχε βάλει 2 γκολ μέσα στο Χαριλάου.

Από την άλλη η ομάδα του Πανσερραϊκού έχει δοντάκια , την είδαμε να παίρνει ισοπαλία μέσα στην ΑΕΚ , να κερδίζει τα Γιάννενα 3-2 , να φέρνει 4-4 μέσα στην Κιφισιά. Γενικά σκοράρει. Θεωρώ ότι θα πετύχει γκολ και σήμερα. Στο 3,30 το anytime score 1-1 ενώ το απλό g/g δίνει 2,3.

Κλείνοντας και με τα γκολ κρατάω πάλι το 1-1 anytime score στο Σάο Πάολο – Γκρέμιο.

Σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Γκρέμιο από εκεί ξεκινούν. Σκοράρει εύκολα και περιμένω να το κάνει και σήμερα μέσα στη Σάο Πάολο που τα τρία τελευταία εντός της ήταν όλα g/g + όβερ 2,5 όπου στα δύο επιβεβαιώθηκε το 1-1 anytime score. Στο 2,75 κι εδώ το ειδικό.

Αυτά λοιπόν ήταν όλα. Πάμε τώρα στα δύσκολα. Διαλογή.

Μιας και είπα να αυξήσω τα τρίξι , θέλω σήμερα να βάλω ένα στο παιχνίδι μου.

Να είναι με γκολ ή κάρτες. Ιδού η απορία. Επειδή η απόδοση στο Βουλγάρικο και στην Ισπανία έχουν τη μεγαλύτερη αξία στα μάτια μου, δε θέλω να τα χαραμίσω σε τρίξι (όπου θέλω 2 στα 3 για κέρδος). Θα τα ποντάρω σε μονά και δυάδα. Τίποτα άλλο από κάρτες.

Επομένως μένει το τρίξι για τα γκολ. Εδώ μου αρέσουν όλα τα ίδιο εκτός από της Σοσιεδάδ που μου κάνει το κλικ παραπάνω. Οπότε ψάχνω δύο ακόμη. Κρατάω και τη τίμια Γκρέμιο (την έχουμε ποντάρει δύο φορές φέτος και ήταν σπαθί).

Και έχω το Πολωνικό , το Ελληνικό και το Τσέχικο. Αφήνω το ματς του Άρη γιατί δε ξέρω κατά πόσο θα είναι επηρεασμένη η ομάδα του Πανσερραϊκού από το θέμα του γηπέδου. Οπότε από τα άλλα δύο κρατάω το Πολωνικό γιατί η Πλζεν έχει και το Conference στη Κροατία και μπορεί να μην δώσει πολλά γκάζια. Οπότε κρατάω και το παρακάτω τρίξι.

Με αυτά λοιπόν θα πορευτούμε σήμερα. Θα ποντάρω σύνολο 13 μονάδες. Μέχρι τώρα το έχω κάνει μόνο μία φορά. Να πιάσω δηλαδή τις φυσιολογικές μονάδες ενός Σαββάτου.

Ο Λόγος φυσικά είναι ότι έχω ζημία στη κάβα και δεν έχει αλλάξει αυτό σήμερα. Απλά μου αρέσουν αρκετά τα ματς σήμερα και βλέποντας τα αυριανά μου μοιάζει καλύτερη μέρα. Οπότε ανεβάσω λίγο ποντάρισμα από τα φυσιολογικά μου.

Τα λέμε νωρίς στο chat όπου θα ποντάρουμε τα live μας ενώ νέα στήλη αύριο το πρωί. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS