1042

Skotostrious

Πίστη στο πλάνο…

Καλημέρα σε όλες και όλους ! Κάποιες υποχρεώσεις εκτός προγράμματος δε μου επέτρεψαν να ανεβάσω στήλη χτες άλλα επιστρέφουμε σήμερα, τέταρτη μέρα του φεστιβάλ στο Royal Ascot και χωρίς καθυστέρηση πάμε να δούμε τι επιλογές έχουμε για σήμερα.

Ξεκινάμε από την τρίτη κούρσα του προγράμματος, ένα απ τα σημαντικότερα σπριντ της σεζόν, το Commonwealth Cup και θα στηρίξουμε ακόμα μια φορά την συμμετοχή του αμερικάνου πολυνίκη εκπαιδευτή Ward, CAMPANELLE στην προσπάθεια να ντουμπλάρει τις νίκες στο φεστιβάλ μετά την περσινή της επιτυχία στο σπριντ των διετών φοράδων.

Είχε τρεις νίκες στο κορυφαίο επίπεδο την σεζόν που πέρασε και μια τέταρτη θέση στην προσπάθεια της στο μίλι, απόσταση που αποδείχτηκε πως δε τη βολεύει. Επιστρέφει σήμερα στα σπριντ σε μια κούρσα που πιθανόν να ήταν το πλάνο του εκπαιδευτή της για τη φετινή σεζόν και με την παρουσία του πολυνίκη τζόκεϋ Frankie Dettori, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο αγαπημένο της ιπποδρόμιο.

Δεύτερη επιλογή στην επόμενη κούρσα του προγράμματος και θα στηρίξουμε τη νικήτρια των αγγλικών και δεύτερη των γαλλικών 1000 Guineas MOTHER EARTH στην προσπάθεια της να συνεχίσει τις επιτυχίες στο κορυφαίο επίπεδο. Θέτει τα στάνταρ σε μια άκρως ανταγωνιστική κούρσα έχοντας την καλύτερη φόρμα ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές καθώς οριακά δε κατάφερε να κάνει το νταμπλ στις πολύ σημαντικές αυτές Group 1 ιπποδρομίες.

Εκπροσωπεί κορυφαίο στάβλο με πολλές επιτυχίες στο φεστιβάλ άλλα και στην κούρσα αυτή και αν είναι στην κατάσταση που έδειξε στις τελευταίες της εξόδους αναμένεται να είναι πρωταγωνίστρια.

Kλείνουμε τις σημερινές επιλογές με τον BOOMSHALAA που αγωνίζεται στην κούρσα η οποία κλείνει το σημερινό πρόγραμμα, ένα χάντικαπ σπρίντ.

Ερχεται σήμερα με στόχο το χατ-τρικ στη φετινή σεζόν και έχει ως εφόδιο τις δύο πολύ άνετες νίκες που έκανε στις κούρσες προετοιμασίας. Ειδικά η τελευταία του νίκη στα 6 furlongs (1,200 μέτρα) έχοντας και ποινή στα βάρη σε σχέση με τον ανταγωνισμό ήταν πολύ εντυπωσιακή. Επιστρέφει σήμερα στα 5 furlongs (1,000 μέτρα) στο ντεμπούτο του στα χάντικαπ και με μια πολύ ευνοϊκή κλήρωση στο βατήρα 22 σε συνδυασμό με την πρόβλεψη για βροχή που θα φέρει το έδαφος σε κατάσταση που το εξυπηρετεί μας δίνει αρκετά στηρίγματα να ποντάρουμε πάνω του.

Συνοπτικά

Παρασκευή 18/06 17:40 Royal Ascot Commonwealth Cup : CAMPANELLE (5,00)

Παρασκευή 18/06 18:20 Royal Ascot Coronation Stakes : MOTHER EARTH (5,00)

Παρασκευή 18/06 20:10 Royal Ascot Palace Of Holyroodhouse Stakes : BOOMSHALAA (7,50)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Οι κούρσες βρίσκονται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 023 , αρ : 13 / κωδ : 025 , αρ : 06 / κωδ : 031 , αρ : 7).

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious