777

Billaras

Παιχνίδι διημέρου!

Αδιάφορη η Τρίτη (στοιχηματικά), αδιάφορη και η Τετάρτη στο ίδιο επίπεδο. Γιατί αγωνιστικά, χθες είχαμε…μαγεία. Καθαρή μαγεία. Οι τελευταίοι των μοϊκανών, οι τελευταίοι αληθινοί galacticos, Μπενζεμά και Μόντριτς, έκαναν αίσχη. Την ωρα που οι Νειμάρ-Μέσι περπατάνε και μαρκάρουν με τα μάτια, οι “γεροντάρες” της Ρεάλ έδειξαν γιατί παίζουνε εκει, στην πολυνίκη, στη βασίλισσα.

Και όχι στην…πουπουλένια Παρί. Το απολαύσαμε το χθεσινό, ήταν Champions League, ήταν Ρεάλ, ήταν αυτό που θέλει ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος.

Και πάμε στο σήμερα που-εξωστοιχηματικά- γίνεται χαμός με την Τσέλσι και τον Αμπράμοβιτς, αλλά στο κουμάρι έχουμε 5+8+4 ματς (Europa, Conference, Premier League). Δεκαεπτά παιχνίδια λοιπόν…

Στο Europa ενα μονάχα με απασχόλησε, το Σεβίλλη-Γουέστ Χαμ.

Θεωρώ ότι έχει λαθάκι στο g/g, θεωρώ ότι η Σεβίλλη θα το πάρει έστω και δύσκολα το ματς, οπότε κάταλήγω σε κάτι σαν 1+g/g (του 5,50). Οποιος θέλει “ψιλαδάκια” ας παίξει σκέτο g/g.

Στο Conference, εχω ακόμα δύο παρόμοια. ΠΑΟΚ και Μαρσέιγ. Τους δίνω τύχες νίκης αλλά θεωρώ ότι θα φάνε και γκολ. Ο ΠΑΟΚ αν δεν κάνω λάθος μόνο από τη Λινκολν δεν έφαγε, ενώ στο Μαρσέιγ-Βασιλεία μην ξεχνάμε ότι τεχνικός των ελβετών είναι ο γνωστός μας γιά το φουλ επιθετικό παιχνίδι του, ο Αμπασκάλ-πρώην του Βόλου! Κι εδώ όποιος θέλει μαζεμένα, ας πάει στα σκέτα g/g.

Εγω κρατάω 1+g/g και εδώ. Του ΠΑΟΚ ειναι ζόρικο, στο 6,50 και της Μαρσέιγ στο 3,00. Σημείωση: Αυτά παίζονται στο “φτιάξε αγορά” γιά να πάρουμε κάποια πρώιμη σε κάποια τυχόν αρχικά 2-0 να “δέσουμε” τον άσο.

Τέλος, μου αρέσει ξέρος ο άσος της Μπόντο Γκλιμτ. Εκεί μέσα, στον νορβηγικό βορρά έχει μακελέψει και Ρόμα και Σέλτικ και άλλες. Κακώς είναι στο 3,00.

Στο Νησί τώρα, στέκομαι στο Σαουθάμπτον-Νιουκάστλ. Η Σαουθάμπτον έφαγε μιά 4αρα, λίγο βαριά, έδειχνε φορμαρισμένη. Εντός είναι δυνατή, οριακά την λές και “κάστρο”. Με μιά ήττα φέτος μόνο κι αυτή ήταν τέλη Σεπτέμβρη, οριακή, 0-1 από Γουλβς. Συνολο έχει 10 αήττητη εντός και φέτος έχει 5-7-1 σε 13 ματς πρωταθλήματος. Η Νιουκάστλ το ξέρετε, οκτώ αήττητη.

Μας πλήρωσε και προ ημερών. Κοιτώντας μιά βαθμολογία, πλέον είναι στο +7 από τη ζώνη και έχει κάμποσες απο κάτω της. Μήπως απόψε πει “μιά χαρά είναι το ποντάκι”; Καλη η απόδοση του διπλού, αλλά μήπως το Χ στο 3,60 είναι η σωστή επιλογή; Εχω σκαλώσει ότι θα το σταυρώσουν, αυτό δείχνουν και τα νούμερα.

Aυτά ήταν όλα. Ή μήπως δεν ήταν ολα;

Υπάρχει και κάτι αυριανό που οφείλω-αφού δεν γράφω αύριο και δεν έχουμε εκπομπή (θα ξεκινήσουμε από την άλλη εβδομάδα σερί ως το Μάη, επιστρέφω Αθήνα μεθαύριο) να το γράψω σήμερα.

Η Χάτερσφιλντ στην Championship. Οι μπουκ μας…κάνουν πλάκα εδώ. Η Γουέστ Μπρομ έκανε νίκη μετά από καιρό. Η πρώτη του Στιβ Μπρους. Οκ, καλά έκανε, αλλά μέχρι εδώ. Δεν γίνεται να είναι στο 1,85! Γιατί αυτόματα η Χάτερσφιλντ πάει στο 4,75!! Μιλάμε γιά ομάδα που είναι τρίτη (δεύτερη βασικά, τρίτη στην ισοβαθμία με την Μπόρνεμουθ), γιά ομάδα που έκανε ρεκόρ συλλόγου, που έχασε τελευταία φορά το Νοέμβριο κι έκτοτε τρέχει 9-7-0! Δεκαέξι ματς αήττητη.

Πως στο καλό είναι εκεί; Θα’πρεπε να είναι στο 3,30 ταβάνι, μιλάμε γιά 1,5 μονάδα λάθος.

Τώρα τα μάζεψα ολα. Στάθηκα σε έξι ματς από τα 18 ματς (με το αυριανό). Και είπα, όποιος θέλει light, ας ψάξει τα σκέτα g/g. Εγώ ψάχνω πιό ψηλά σήμερα-αύριο.

Απ’ τα έξι, θέλω να κοψω σίγουρα. Οχι να απλωθώ, έρχεται και ΣΚ. Ο καθένας ας αποφασίσει, εγώ κατέληξα.

Κόβω Μπόντο γιά αρχή και μετά κόβω Σεβίλλη. Μενουν τα άλλα τέσσερα. Ενα διπλό, ένα Χ και δύο combo. Θα κόψω και ΠΑΟΚ, σεβόμενος ότι η Γάνδη είναι σε φόρμα. Και πήγα στα τελικά τρία. Θα κάνω trixie με λίγες μοναδούλες (7) αλλά θα βάλω και ακόμα 2 στο αυριανό μόνο του. Mαρσέιγ (από το “φτιάξε αγορά”) και Χάτερσφιλντ εχουνε και πρώιμη.

Νέα στήλη Σάββατο μεσημέρι, απόψε τα λέμε μετά τις 8 και στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras