764

Thassios

Παιχνίδι διημέρου με μεγάλες αποδόσεις

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Ξεκινώντας λίγο ανάποδα , χθες δεν έγιναν τα παιχνίδια που περίμενα να γίνουν. Ναι μεν πιάσαμε το μπετ στο ματς της Ρέιντζερς αλλά τα παιχνίδια σε Σλάβια και ΠΑΟΚ δεν είχαν την ένταση και τη δυναμική που περίμενα ώστε να πάμε ταμείο. Την Τετάρτη πάντως ήμασταν τόσο κοντά σε ένα πολύ δυνατό ταμείο αφού ουσιαστικά περιμέναμε το πολυπόθητο γκολ στο 2ο ημίχρονο στο ματς της Ατλέτικο για να ”φάμε” αυτό το 21άρι.

Η μία ευκαιρία χανότανε μετά την άλλη και το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Είπαμε, ότι θέλει θα μας δώσει το θηρίο! Πάμε τώρα στην Κυριακή που μας πέρασε και που είχα δώσει ουσιαστικά μια ευκαιρία σε ένα καλό πρόγραμμα με κάρτες. Και λέω την λέξη ”ευκαιρία” γιατί το έχουμε τονίσει ότι φέτος βλέπουμε ότι οι κάρτες δε πάνε καλά και για μια ακόμη φορά μας το επιβεβαίωσαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Όταν σε 100 αγώνες ας πούμε βγαίνουν 15 κόκκινες μόνο (και αρκετές σε πρωταθλήματα που δεν προσφέρονται αποδόσεις) τότε καταλαβαίνεται πόσο δύσκολο είναι να πάνε/πάμε καλά. Αυτό είναι και ο λόγος που εξηγούσα σε ένα καλό φίλο του chat γιατί δεν έπαιξα σε μονό τη κόκκινη της Μπράγκα. Είναι καθαρά θέμα διαχείρισης. Κανονικά το χθεσινό θα το έκανα Patent και θα είχαμε με το μονό επιστροφή πονταρίσματος αλλά το Patent απαιτεί και τριπλάσιες μονάδες από αυτές που παίξαμε.

Δεν θα ήταν σωστό με την κάβα που έχω αυτή τη στιγμή να ανεβάσω τόσο ποντάρισμα σε κάρτες που βλέπω ότι δεν πάνε καλά. Οπότε από τώρα και ύστερα θα κοιτάξω να στοχεύω τουλάχιστον ψηλά σε αποδόσεις (κάτι σαν της Τετάρτης ας πούμε) σε συνδυαστικά με κάρτες και από εκεί και πέρα θα κρατήσουμε τα γκολ και τα υπόλοιπα ειδικά σε πιο λογικά πονταρίσματα.

Ξεκινάμε λοιπόν από το σημερινό πρόγραμμα όπου στα μάτια μου ξεχωρίζουν δύο παιχνίδια. Το πρώτο είναι στην Γαλλία ανάμεσα στην Ρεν και την Μονακό. Είναι ένα από τα ζευγάρια που θα παλέψουν για τις θέσεις του Champions League και περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι απόψε. Η Παράδοση μας λέει ότι θα δούμε ένα ματς που θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες αφού έχουν 10 συνεχόμενα g/g μεταξύ τους.

Η Ρεν προέρχεται από τέσσερα συνεχόμενα g/g ενώ η Μονακό από δύο. Οπότε περιμένω και σήμερα να σκοράρουν και οι δύο. Μετά αυτό που παρατηρώ είναι ότι η Ρεν συνηθίζει να μπαίνει δυναμικά στα εντός έδρας παιχνίδια και να σκοράρει πρώτη από το 1ο ημίχρονο κιόλας. Έχει σκοράρει και έχει κερδίσει σε 5 συνεχόμενα εντός έδρας ημίχρονα. Τέλος λόγω της σημαντικότητας του παιχνιδιού και με την Frappart να είναι τίμια στις κάρτες φέτος , περιμένω να πάρουν από τουλάχιστον μία κάρτα η κάθε ομάδα.

Όλα τα παραπάνω μου κάνουν μια απόδοση στο 3,70 αν ποντάρω το ειδικό ”g/g + να σκοραρει η Ρεν στο πρώτο ημίχρονο + οβερ 0,5 κάρτα Ρεν + όβερ 1,5 κάρτα Μονακό (ρίχνει λίγο παραπάνω ξύλο)και την κρατάω (από το match combo).

Συνεχίζουμε την ίδια ώρα όπου διεξάγεται το Σοσιεδάδ – Μπέτις. Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την 4άδα με την Σοσιεδάδ να το θέλει πολύ καθώς μετράει δύο συνεχόμενες 4άρες από την Μπέτις.

Περιμένω ένα ημίχρονο συντηρητικό όπως συνηθίζουν να το πηγαίνουν οι γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση με 5 νίκες στα 7 τελευταία ματς. Από την άλλη η Μπέτις λίγο πιο επιθετική ομάδα θα προσπαθήσει να σκοράρει στο ματς αν και δεν θα ανοιχτεί από το 1ο ημίχρονο καθώς απέχει στο +2 από την αντίπαλό. Θεωρώ ότι θα δούμε ένα παιχνίδι 2ου ημιχρόνου με γκολ αλλά και με κάρτες.

Μιλάμε για Ισπανίδες όπου θα πάρουν κάρτα ειδικά άμα ανεβεί η ένταση στο 2ο ημίχρονο ( από μία κόκκινη είχαν πάρει στο μεταξύ τους στο κύπελλο). Με τον Escuderos στην σφυρίχτρα που έχει φέτος μέσο όρο καρτών κοντά στο 7 περιμένω να δούμε πάνω από 5 κάρτες στο ματς. Να μην τα πολυλογώ , το ειδικό ”γκολ στο 2ο ημίχρονο + όβερ 5,5 κάρτες + όβερ 1,5 κάρτα Σοσιεδάδ + όβερ 2,5 κάρτες Μπέτις ” μου δίνει απόδοση 2,9 και είναι το 2ο ποντάρισμα που κρατάω απόψε.

Κάπου εδώ κλείνω με τα αποψινά και πάμε στα αυριανά Νωρίς το μεσημέρι αύριο περιμένω ακόμη ένα παιχνίδι κολασμένο όπως μαρτυράει και η παράδοση των ομάδων ανάμεσα σε Έλτσε και Μαγιόρκα. Δεν θα αργήσει το παιχνίδι να πάρει φωτιά μιας και βαθμολογικά δεν είναι καθόλου άνετες με το θέμα του υποβιβασμού. Ειδικά αν μπει ένα γκολ θα πέσουν κορμιά ειδικά στο 2ο ημίχρονο.

Ομάδες που παίρνουν κάρτες από το 1ο ημίχρονο ενώ και ο ρέφερι περιμένω να βγάλει πάνω από 6 κάρτες. Στις κόκκινες είναι λίγο δύσκολος αν και μπορεί άνετα να διπλώσει μία. Εγώ σύμφωνα και με αυτά που κινούμαι θα ποντάρω ένα υψηλής απόδοσης ποντάρισμα με όλα τα παραπάνω. Δηλαδή ”κάρτα και οι δύο στο ημίχρονο + όβερ 1 κάρτα και οι δύο στο 2 ημιχρονο + κόκκινη σε απόδοση 11.

Άμα βγει κόκκινη θεωρώ ότι θα έχουμε και κάπου 7-8 κίτρινες στο ματς.

Πάμε στην Πορτογαλία τώρα όπου λίγο πιο μετά έχουμε το καυτό για την αποφυγή του υποβιβασμού ματς ανάμεσα στην Μορειρένσε και την Τοντέλα. Δεν χρειάζεται ανάλυση. Νομίζω ότι θα δούμε άνετα τη κόκκινη ή ακόμη και κόκκινες. Ακόμη δεν έχω διαθέσιμες αποδόσεις για να δω αν αξίζει κάτι , οπότε το τσεκάρω άυριο και θα δείτε ανάλογο update στον πίνακα προτάσεων.

Κλείνοντας με τις κάρτες θεωρώ ότι κόκκινη θα έχουμε και στο Σπαρτάκ – Ρουμπιν (ακόμη δεν έχω αποδόσεις εδώ) αλλά και στο βραδινό ντέρμπι Λιλ – Λανς όπου σφυρίζει ο Jerome σε ένα ματς όπου μόνο νίκη θέλουν οι ομάδες να έχουν σκοπό να πιάσουν Ευρώπη. Μια μικρή παράδοση σε κόκκινες την έχουμε στο ζευγάρι γι αυτό και μπορεί κάποιος να στραφεί εκεί.

Στα δύο από τα τρία τελευταία η Λιλ είχε κοκκινη στο ματς ενώ είδαμε τι έγινε στο τελευταίο παιχνίδι της Λανς με 3 κοκκινες. Κρατάω τη κόκκινη σε απόδοση 4,3.

Μετά πάμε σε δύο παιχνίδια για αύριο που θεωρώ ότι θα δούμε αρκετά γκολ. Το ένα είναι από την Ολλανδία όπου Βόλενταμ και Άγιαξ Β’ είναι από τις ομάδες που σκοράρουν αρκετά.

Βλέπουμε συχνά γκολ και στα δύο ημίχρονα. Μπορεί κάποιος να επιλέξει το g/g ημιχρόνου αλλά και το g/g στο 2ο ημίχρονο. Εγώ θα επιλέξω τον συνδυασμό , δηλαδή g/g και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 7. Το ίδιο ρίσκο θα πάρω και στο άλλο ματς που διεξάγεται στη Ζυρίχη αφού περιμένω από δύο επιθετικές ομάδες να σκοράρουν αρκετά. Στο 10 εκεί το g/g και στα δύο ημίχρονα.

Οπότε με μονά και δυάδα τα δύο ματς ώστε να περιμένουμε θέαμα αύριο.

Για να συνοψίσουμε. Μια δυάδα θα ποντάρω τα σημερινά δύο ειδικά σε Ρεν και Σοσιεδάδ (η συγκεκριμένη εταιρία πλέον παίζει και τα combo δυάδα). Αύριο θα ποντάρω μονό το ειδικό σε Έλτσε ενώ θα κάνω και μια δυάδα με το ειδικό ”κάρτα και οι δύο σε κάθε ημίχρονο” στο ματς της Ισπανίας και τη κόκκινη στο ματς της Γαλλίας.

Τέλος τα μονά και τη δυάδα με τα πολλά γκολ.

Όπως βλέπεται ανεβάζω ρίσκο και χαμηλώνω ποντάρισμα ενώ με ένα κερδισμένο είμαι κατά πολύ απο πάνω. Έτσι θα κινηθούμε από τώρα και έπειτα. Τα λέμε απόψε το βράδυ στο chat ενώ όπως ανέφερα μπορεί να δείτε αύριο κάποιο update με νέο ποντάρισμα κυρίως απο Πορτογαλία μεριά.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS