444

Billaras

Παιχνίδι διημέρου!

Οπως το τελευταίο διάστημα, έτσι και χθες, δεν έχασα. Πριν μια εβδομάδα ήταν η κόκκινη κάρτα της Μίντλεσμπρο, μεσοβδόμαδα ήταν η Σριούσμπερι στο 90′, χθες ήταν η πρώιμη της Τζίλιγχαμ. Δεν με χαλάει. Ποτέ δεν με χαλάει όταν δεν χάνω, ας μην βγάζω κέρδος καλό. Παίζω 5αρια, 6αρια και βάλε και έρχομαι…Χ. Το πήρα κι έφυγα που λένε. Ο πόνος, αυτό που σε χαλάει, είναι να χάνεις τα φαβόρια.

Πάντα θα πονάει αυτό. Και έτσι έγινε και χθες. Εγώ περίμενα πχ Αϊντραχτ ανατροπή κι άλλοι (οι πολλοί) περίμεναν Βόλφσμπουργκ ανατροπη. Καμιά δεν έκανε τούμπα το ματς, αλλά όλοι ξέρουμε ποιό πλήρωσε τους μπουκ αδρά και ταυτόχρονα μάτωσε τους παίκτες. Και αυτό ισχύει και όταν δεν είναι λάθος μπετ. Η Βόλφσμπουργκ χθες δεν ηταν λάθος, τίμιο φαβορί ήταν.

Πάμε τώρα στο σήμερα. Μελέτησα ώρες, δεν ψήθηκα να παίξω κάτι σε φαβορί, όπως δεν ψήθηκα γιά κανένα άλλο σημείο πλήν όσων είχα ήδη δει. Μένω στα ίδια. Ιδια έξι. Τέσσερα σημερινά-δύο αυριανά.

Τρία εγγλέζικα (Στιβενέιτζ-Ρέξαμ-Ντέρμπι), τρία εκτός Νησιού (Μόντσα-Οσασούνα-Βερόνα). Η ώρα είναι ήδη περασμένη, τα ματς τα έχουμε αναλύσει και στο Betsellers Radio, μου μένει η διαλογή, γιατί έξι είναι πολλά.

Στα εγγλέζικα ΚΑΙ στα τρία, κάνουμε (και όχι λίγο) και τα στραβά μάτια. Οι αποδόσεις έπρεπε να είναι ψηλότερα.

Τα ζυγισα. Θα αφήσω εκτός παιχνίδιού μου την Μόντσα και την Οσασούνα και τη Ρέξαμ. Στο εγγλέζικο που αφήνω η σκέψη μου ήταν απλή: Δέχομαι (έστω και με εκπτώσεις) να κοντράρω Στόουκ και Γουέστ Χαμ που δεν είναι καλά. Αλλά η Σέφιλντ είναι καλά.

Δεν είναι Κόβεντρι (που την έιχα κοντράρει με τη Ρέξαμ στον προηγούμενο γύρο). Οπότε μένω με τρία, σήμερα μόνο η Στιβενέιτζ. Και κάνω -όπως και χθες- ένα patent. Αφού τα δύο είναι αυριανά, θα έχουμε…μέλλον. Σήμερα δεν θα είμαι στο chat γιατί θα πάω γήπεδο, αλλά θα είμαι αύριο! Δευτερα βράδυ θα “τρέχουν” δύο σημεια. Ο στόχος, όπως και χθες.

Να πέρασει ένα από τα τρία αρχικά, να μην χάσω. Πρώιμη έχουν και τα τρία.

Τα λέμε αύριο βράδυ στο chat, επίσης αύριο στις 8 θα έχουμε νέο vidcast. Και νέα στήλη την Τρίτη.

Υ,Γ: To έβαλα και χθες, το ξαναβάζω και σήμερα, επειδή έχουμε κάμποσο νέο αίμα συνδρομητών, θυμιζω τα εξής: Αρχικά ότι μπορείτε να ακούτε την εκπομπή και μετά το live της Παρασκευής, αφού είναι ηχογραφημένη.

Πατάτε το κόκκινο κουμπί στην κορυφή της σελίδας (αφου έχετε κάνει log in φυσικά).

Επίσης: Οι ειδοποιήσεις μας έρχονται σε TWITTER ΚΑΙ ΤELEGRAM. Mπείτε εδώ https://twitter.com/betsellerscom και εδώ https://t.me/+OwZV1w0uaghhNTI0 . Στο telegram δινουμε απ’ευθείας το live σημείο, όλες οι άλλες ειδοποιήσεις στο twitter.

Ακολουθήστε μας και ανοίξτε ειδοποιήσεις. Κάτι ακόμα: Αφού έχετε κάνει νέα συνδρομή, μπορείτε στο προφίλα σας να αλλάξετε τη ρύθμιση που έχει “πως να εμφανίζεστε” και να βάλετε ένα nick name. Αυτό είναι καλό γιά να μην είστε με το ονοματεπώνυμό σας στο chat. Και βέβαια, έχουμε και Instagram, εκεί ακολουθήστε μας για διαγωνισμούς και άλλα, στο https://www.instagram.com/betsellers_billaras/ .

Παλαιότερα άρθρα του Billaras