230

Thassios

Παιχνίδι διημέρου

Καλημέρα betsellerades μου!

Τι θέλαμε;; Μία από τις πολλές φάσεις της Βραζιλίας να μπει γκολ για να γίνει το 0-2. Δύο ακυρωθέντα γκολ στο 1ο ημίχρονο (σωστά γιατί ήταν οφσάιντ, το ένα στη τρίχα) και άλλες 3-4 καλές φάσεις πριν το τελικό 0-1 στο 90′. Η μπάλα δεν ήθελε να μπει ώστε να πιάσουμε αυτό το ωραίο 13αρι. Προχωράμε! Είπαμε εμείς δε παίζουμε μπάλα.

Προχωράμε στα φρέσκα. Όπως πολλοί θα έχετε δει , έχω ανεβάσει ήδη προτάσεις για τη Κυριακή. Καταρχήν να πω ότι θα είναι στήλη διημέρου. Με δύο μέρες διαφορετικές. Σήμερα δεν έχει κάτι αξιόλογο ενώ αύριο (που ξεκινάμε από τα ξημερώματα) είναι μια καλή μέρα σε ότι αφορά το πρόγραμμα. Ο Λόγος λοιπόν που ανέβασα από χθες το πρωί τις προτάσεις είναι ότι περιμένω πτώση των αποδόσεων.

Οπότε σήμερα μόνο στήλη και με ανάλυση για τα αυριανά.

Πάμε στα του Σαββάτου όπου είπαμε ότι έχει λίγα πράγματα.

Πρώτη στάση στην Αγγλία όπου η Μαν Γιουν υποδέχεται τη Μπράιτον. Σε αυτό το παιχνίδι περιμένω κάρτες. Και οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής είναι από αυτές που παίρνουν κάρτες (13 η Μπράιτον και 12 η Μαν Γιουν) και σε ένα παιχνίδι που περιμένω ρυθμό μπορεί να δούμε και πολλά φάουλ.

Οπότε κοίταξα λίγο τις αποδόσεις με τις κάρτες και μου αρέσει το ειδικό ” όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + όβερ 1,5 κίτρινες η κάθε ομάδα” σε απόδοση 2,70.

Συνεχίζω με Αγγλία όπου έχω ένα παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στην Κάρντιφ και τη Σουόνσι και η κόκκινη είναι τίμια στο 4. Μιας που έπιασα την Αγγλία τη κλείνω με ένα αυριανό ντέρμπι που ανέφεραν και τα παιδιά στην εκπομπή.

Είναι το Μίλγουλ – Λιντς και η κόκκινη εδώ δίνει 4,5. Στο πρώτο ματς ο ρέφερι φέτος έχει ήδη 2 κόκκινες σε 4 ματς. Στο Κυριακάτικο έχουμε ίσως τον χειρότερο ρέφερι που θα μπορούσαν να βάλουν. Chris Kavanagh έχω ποντάρει ελάχιστες φορές στο παρελθόν και από τότε δεν τον ακουμπάω. Θα δούμε στη διαλογή αν θα κρατήσω κάτι.

Επόμενη στάση στη Πορτογαλία.

Φαρένσε – Μπράγκα όπου περιμένω ένα παιχνίδι με γκολ. Η Μπράγκα έπαιξε το εξ αναβολής μεσοβδόμαδα με την Μορεϊρένσε και έφερε μια ωραία ανατροπή με σκορ 2-3 ενώ έδειξε ότι έχει αμυντικά θεματάκια. Έχει 4 σερί g/g και τα δύο είναι με όβερ 3,5. Από την άλλη η Φαρένσε εντός έδρας ξεμπούκωσε με τη 5αρα απέναντι στην Τσάβες ενώ την είδα και με τη Πόρτο όπου τη ζόρισε.

Περιμένω να σκοράρει σήμερα ένα γκολ γι’ αυτό (αλλιώς θα πάρει μια επαγγελματική νίκη η Μπράγκα μιας που έχει και τη Νάπολι μεσοβδόμαδα) και μου αρέσει το g/g + όβερ 3,5 στο παιχνίδι ή το anytime score 1-2. Στο 3 το πρώτο και στο 3,85 το anytime score.

To Βράδυ τώρα έχουμε ένα ματς στην Αργεντινή ανάμεσα στην Σαν Λορέντζο και την Ράσινγκ Κλουμπ όπου βγαίνουν κόκκινες (4 κόκκινες στα 2 τελευταία) και ίσως να αξίζει ένα μπετ.

Βέβαια θα ήθελα κάποιον άλλον εκτός από τον Ραπαλίνι στη σφυρίχτρα αν και ήταν τίμιος στο Περού – Βραζιλία.

Λίγο νωρίτερα έχουμε και το ντέρμπι της Βάσκο ντα γκάμα με την Φλουμινένσε (βέβαια δεν είναι το ίδιο ακραίο όπως το Βάσκο ντα γκάμα – Φλαμένγκο ή το Fla-Flu) όπου μπορεί κάποιος να ψάξει κάρτες. Κι εδώ όμως ο ρέφερι δεν είναι καλός.

Γενικά πάντως βλέπω ότι επιλέγουν να βάλουν σφιχτούς διαιτητές σε ματς που μυρίζουν μπαρούτι και κάποια στιγμή θα το συζητήσουμε αυτό. Είναι ένα αγκάθι για τις κάρτες.

Ξημερώματα έχουμε ένα καλό παιχνίδι για πολλά γκολ αλλά και ανατροπή από τις μικρές κατηγορίες της Αμερικής. Το Μέμφις- Χάρτφορντ λοιπόν είναι αυτό που θα κρατήσω.

Η Χάρτφορντ είναι η τελευταία της βαθμολογίας αλλά εκτός έδρας βλέπουμε να παλεύει όλα τα ματς. Έχει 11 στα 13 g/g εκτός έδρας ενώ τα 7 από τα 13 ήταν g/g στο ημίχρονο. Κλείνοντας , στα 8 από τα 13 ματς έχει προηγηθεί στο σκορ με τα 6 να τα έχει χάσει. Οπότε καλό και για ανατροπή.

Προχωράμε τώρα προς της Κυριακή.

Το πρώτο ματς χρονικά που κάναμε early bet είναι το ντέρμπι κορυφής στο Περού.

Όταν βλέπω ντέρμπι κορυφής και Περού δε γίνεται να μην ποντάρω κάρτες. Όλο το Περού μιλάει και περιμένει το αυριανό (ξημερώματα) παιχνίδι όπου θα κρίνει τη πρωτιά του Κλαουζούρα (ενώ καραδοκεί και η Μελγκάρ). Μιλάμε για δύο μεγάλα ονόματα του Περού και περιμένω να πέσουν κορμιά. Το μόνο αρνητικό είναι ο ρέφερι γι’ αυτό και έβαλα μόνο 2 μονάδες ποντάρισμα.

Για μια ακόμη φορά σφυρίζει το μεταξύ τους ο Kevin Ortega (4η σερί) και είναι σφικτός σε τέτοια παιχνίδια. Γι αυτό και τον έβαλαν. Οπότε δεν είναι η κόκκινη τόσο εύκολη όσο φαντάζει. Θα πρέπει να ξεφύγουν πολύ τα νεύρα και αυτό ουσιαστικά ποντάρω.

Πάμε και στα υπόλοιπα της Κυριακής. Από τα Ελληνικά ντέρμπι δεν θα ποντάρω κάρτες. Το μόνο που κρατάω είναι ένα ειδικό στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Έχουμε δει την ΑΕΚ ότι δέχεται σχεδόν πάντα πρώτη γκολ ενώ περιμένω στο παιχνίδι να σκοράρουν και οι δύο. Αυτό λοιπόν δίνει 3,70 (πρώτο γκολ Ολυμπιακός + g/g). Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεν έχουμε καλό διαιτητή για κόκκινη. Ο Παπαπέτρου είναι λίγο σφιχτός. Πάντως με Σιδηρόπουλο στο βαρ και αυτόν στην σφυρίχτρα , περιμένω αν θα ξεκινήσουν τα νεύρα να είναι από κανένα πέναλτι.

Δηλαδή βλέπω πέναλτι στο παιχνίδι. Απλά στο 2,60 δεν αξίζει ποντάρισμα. Θέλετε ”κόκκινη και πέναλτι”:;. Αυτό στο 8 αξίζει μια τουφεκιά.

Και πάμε τώρα στην Ισπανία όπου έχω ποντάρει ήδη στο Χετάφε – Οσασούνα. Εδώ έχω δύο ομάδες που ρίχνουν ξύλο. Η Χετάφε ήδη φέτος έχει επιβεβαιώσει το πρώτο κόμπο κόκκινων αλλά και η Οσασούνα όπου σε 4 ματς έχει δεχθεί 2 κόκκινες.

Στα τρία τελευταία μεταξύ τους είχαμε 3 κόκκινες. Ο Ρέφερι της αναμέτρησης βγάζει κόκκινες κάρτες ενώ τα δύο τελευταία κόμπο κόκκινων τα έχει επιβεβαιώσει με τη Χετάφε στο γήπεδο. Θεωρώ ότι και οι δύο θέλουν μια νίκη και περιμένω ένα δυνατό ματς.

Κλείνοντας πάμε και στο σημείο της στήλης που έρχεται από το Μεξικό. Πετάει φωτιές η Ατλέτικο Σαν Λούις όπου έχει 4 σερί νίκες (μάλιστα στα 3 χωρίς να δεχθεί γκολ) μετά την επανέναρξη του Apertuta και βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη η Πούμας έχει μόλις 2 νίκες σε αυτές τις 7 αγωνιστικές έχοντας εντός έδρας 1-2-0 απολογισμό ενώ δέχεται εύκολα γκολ. Τη δεδομένη στιγμή η Ατλέτικο πατάει καλύτερα και δεν θα το έδινα το διπλό πάνω από 2,80 προσωπικά. Οπότε στο 3,3 που το έχουμε ποντάρει υπάρχει αξία (έχουμε και πρώιμη εδώ).

Αυτά ήταν λοιπόν όλα όσα είδα για το διήμερο.

Είναι πολλά, έχω ποντάρει κάποια , γι αυτό και θα γίνει μια κάποια διαλογή.

Συνολικά λοιπόν έχω ποντάρει 10 μονάδες μέχρι στιγμής. Οι 7 μονάδες είναι σε κάρτες. Οπότε δεν θέλω να βάλω άλλες μονάδες σε κάρτες. Οι 3 μονάδες είναι στο σημείο από το Μεξικό. Οπότε οριακά θέλω να βάλω άλλες 5-6 μονάδες σε γκολ. Να τα μοιράσω δηλαδή. Επομένως αφήνω όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που ανέφερα για κάρτες (Μπράιτον, Βάσκο ντα Γκάμα, Σαν Λορέντζο, Κάρντιφ, Μίλγουολ , ΠΑΟΚ).

Περνάμε στα γκολ. Λοιπόν θα κάνω το εξής. Θα παίξω ένα τρίξι με τα εξής : g/g + όβερ 3,5 σε Μπράγκα , το g/g ημιχρόνου σε Μέμφις και το ειδικό της ΑΕΚ (όλα από τα ”φτιάξε αγορά”). Θα ρίξω και 1 μονάδα στην ανατροπή υπέρ της Μέμφις.

Αυτά ήταν όλα…Πλούσιο το μενού για το διήμερο αλλά κρατάω τις μονάδες σε φυσιολογικά επίπεδα (15 μονάδες σύνολο διημέρου) ενώ άμα προσέξετε σχεδόν όλες οι μονάδες είναι σε ομάδες από πρωταθλήματα που δεν είχαν διακοπή.

Δεν ορμάμε δηλαδή σε επανέναρξη πρωταθλημάτων και αυτό είναι σημαντικό. Ακόμη και η Μπράγκα είχε ματς μεσοβδόμαδα που μας πέρασε.

Ας ελπίσουμε να κάνουμε μια καλή νίκη γιατί την έχει ανάγκη η στήλη! Θα δείτε νέες προτάσεις σήμερα ενώ τις προηγούμενες μπορείτε να τις βρείτε στη καρτέλα ”όλες οι προτάσεις”.

Τα λέμε στο chat το απόγευμα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS