1281

Thassios

Παιχνίδι εκτός Europa!! – UPDATE!

Καλησπέρα παικταράδες μου! Χθες πήγα χαλαρά και καλά έκανα γιατί για μια ακόμη φορά έγινε ο κακός χαμός. Από την Ευρώπη και τον Orsato (ο ρέφερι στον ματς του Ολυμπιακού) που έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ δείχνοντας την πρώτη κίτρινη στο 92’ έως την Χιλή και το 1-0 της Ούνιον που είχαν ξεχάσει τι πάει να πει άντερ εντός. Οπότε ότι και να πόνταρα χθες θα έχανα (δεν είχα απαίτηση από το Αγγλικό μπετ καρτών φυσικά).

Σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και τον κορονοϊό να βαράει τις πόρτες πολλών ομάδων.

Σήμερα δεν θα ποντάρω κάτι από Europa League ενώ από τους υπόλοιπους αγώνες έχω ξεχωρίσει μια δυάδα και μία κόκκινη κάρτα.

Το πρώτο σημείο της δυάδας έρχεται από την Φιλανδία και τον αγώνα ανάμεσα σε Κουόπιο και Χάκα. Η Γηπεδούχος παλεύει να προλάβει την Ελσίνκι στην πρώτη θέση και σήμερα ,μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα , θα τα παίξει όλα για όλα .

Από την άλλη έχουμε όμως μία Χάκα η οποία ναι μεν βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θέλει βαθμούς για τα Playouts αλλά εκτός έδρας έχει 5 ματς αήττητη ενώ έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 3 παιχνίδια. Με τις δύο σερί ήττες της Κουόπιο (χωρίς να σκοράρει κιόλας) και την εκτός έδρας συμπεριφοράς της Χακά, το +1,5 χάντικαπ της φιλοξενούμενης που βρίσκω σε απόδοση 2 μου κάνει (κερδίζω ακόμη και αν χάσει η Χακά με 1 γκολ διαφορά).

Το δεύτερο σημείο της δυάδας έρχεται από το Libertadores και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα και την Ιντερνασιονάλ .Το ενδιαφέρον γέρνει προς τη Γηπεδούχο καθώς θέλει οπωσδήποτε νίκη για να περάσει στη 3η θέση της βαθμολογίας (και να βγει στο Sundamericana) και να περιμένει τη μη νίκη της Αμέρικα Κάλι μέσα στη Γκρέμιο.

Δεν θεωρώ ότι η Κάλι μπορεί να κάνει διπλό μέσα στην Γκρέμιο ενώ σε περίπτωση που χάνει με 3 γκολ διαφορά τότε η Κατόλικα περνάει και με ισοπαλία. Με δεδομένα όλα τα παραπάνω αλλά και την εκτός έδρας συμπεριφορά της Ιντερνασιονάλ (έχει 2 σερί 0-0 ) τότε το 1Χ και άντερ 3,5 που βρίσκω στο 1,97 είναι μια χαρά.

Πάμε στην Ισπανία και το παιχνίδι ανάμεσα στην Οβιέδο και την Βαγιεκάνο όπου περιμένω να έχουμε ξύλο και κάρτες.

Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις μεταξύ τους είχαμε πάνω από 4 κίτρινες κάρτες σε κάθε παιχνίδι ενώ στα τελευταία 3 είχαμε και 2 κόκκινες .Ο ρέφερι είναι ο Alejandro Muniz Ruiz που έχει 15 κόκκινες σε 22 παιχνίδια ενώ φέτος σε δύο παιχνίδια έχει δείξει 9 κίτρινες και 2 κόκκινες . Η κόκκινη που βρίσκω στο 4,05 θα αποτελέσει επιλογή για εμένα.

Με αυτά θα κινηθώ σήμερα ενώ θα δούμε αρκετά παιχνίδια στο live.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε!

UPDATE!!

Καθώς μελετούσα λίγο τα ειδικά παικτών για το ματς της Άστον Βίλα με την Λιντς έπεσε το μάτι μου σε ένα παίκτη της Λιντς. Αναφέρομαι στον Ροντρίγκο που δίνει 6 απόδοση να έχει 2 σουτ στην εστία τουλάχιστον (βρίσκεται στην καρτέλα ”ειδικά παικτών” και αναφέρεται ως ”προσπάθειες προς την εστία”).

Είναι παίκτης με μεγάλο μέσο όρο σε σουτ (κάπου στο 1,6 ανά ματς) και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Γουλβς είχε 3 σουτ με 1 εντός στόχου. Θα παίξω 1 μονάδα καθώς έχει αξία η απόδοση!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS