60

Thassios

Παιχνίδι με δυάδες

Καλημέρα παικταράδες μου!

Τη Κυριακή περάσαμε και δεν ακουμπήσαμε. Το μόνο που αξίζαμε ήταν η Ρεν αφού είχε αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί αυτή στο σκορ ή ακόμη και να ισοφαρίσει αρκετά νωρίς στο ματς. Αλλά η Λοριάν είχε τη μπάλα με το μέρος της. Στο Ολλανδικό ήταν μεγάλο λαθάκι οι αποδόσεις στα γκολ αφού μπήκαν 7 συνολικά.

Η Λαμία ήταν κάκιστη και σωστά δεν σκόραρε. Το βράδυ με τις κάρτες είπαμε. Δεν κάθομαι να ασχοληθώ γιατί δε βγήκαν. Ότι θέλουν κάνουν. Ειδικά ο Ρέφερι στη Πορτογαλία χάρισες 2-3 κίτρινες καραμπινάτες. Βέβαια με το διασυρμό της Μπενφίκα , δεν θα είχαμε και πολλές τύχες.

Πάμε σε φρέσκα τώρα όπου τα Ευρωπαϊκά είναι σε πρώτο πλάνο.

Ας τα δούμε.

Στο Καραμπάγκ – Λεβερκούζεν κοίταξα λίγο το g/g γιατί οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί εντός άλλα με αυτά τη τρομακτική Λεβερκούζεν λέω να μην τα βάλω.

Στο Ρόμα – Μπράιτον σωστά ο Billaras είδε το κόμπο , όπως και κλασικά μπορούμε να δούμε το 2-1 anytime score αλλά εγώ Ρόμα δεν ακουμπάω ξανά στη στήλη μου. Ούτως η άλλως έχουμε ποντάρει το trixie του Παππού.

Στο Σπάρτα Πράγας – Λίβερπουλ θα κάνω στάση. Εδώ έχουμε τους Τσέχους που πετάνε φωτιές. Έβαλαν 6 γκολ στην Γαλατά και την απέκλεισαν παίζοντας ωραία μπάλα. Πρόσφατη εικόνα έχουμε. Από την άλλη η Λίβερπουλ ξέρει ότι είναι διπλοί αγώνες και ότι την Κυριακή ακολουθεί μεγάλο ντέρμπι με τη Σϊτι. Δεν θεωρώ ότι θα πατήσει τέρμα τα γκάζια.

Η Σπάρτα θα ψάξει το γκολ μιας και ξέρει ότι θα περάσει δύσκολα μετά στην Αγγλία. Οι μπουκ έχουν μυριστεί σωστά το ματς αφού δίνουν φαβορί το g/g στο 1,6 ενώ και ο άσσος φτάνει το 4 μάξιμουμ σε απόδοση. Μου αρέσει ωστόσο το συνδυαστικό κόμπο 1Χ + g/g στο 2,90 αλλά και τα anytime score 1-1 και 2-1. Άμα περνάει η ώρα και είναι 1-1 , η Λίβερπουλ θεωρώ ότι θα το λήξει και θα ετοιμάζεται ήδη για το ντέρμπι.

Στο Μπενφίκα – Ρέιντζερς το αφήνω μετά την κακή εικόνα που έδειξαν οι γηπεδούχοι στο ντέρμπι. Εδώ μπορούμε να στραφούμε στις κάρτες καθώς ο Γερμανός ρέφερι είναι κοκκινάκιας στον θεσμό ενώ και οι ομάδες έχουν καλά τσεκούρια.

Στο Μίλαν – Σλάβια πάω πάσο. Δε μου βγαίνει κάτι.

Στο Μαρσέϊγ – Βιγιαρεάλ κρατάω το 1-1 anytime score.

Είναι ένα παιχνίδι που ξεκινάει από εκεί καθώς και οι δύο ομάδες δέχονται εύκολα γκολ ενώ βρίσκουν τη μπάλα προς τα δίχτυα. Πάντως δε θα μου κάνει εντύπωση αν λήξει και 1-1. Σαν anytime δίνει 2,6 και είναι τίμιο.

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και στο Φράιμπουργκ – Γουέστ Χαμ. Στο 2,60 κι αυτό το 1-1 anytime.

Περνάμε τώρα στο Conference.

Ξεκινάω από τη ΠΑΟΚΑΡΑ.

Σήμερα όλες οι Ελληνικές ομάδες έτσι γράφονται , με κεφαλαία. Ένα κλικ λίγο στο ΠΑΟΚ ελέω Κροατών. Το πρώτο που είδα εδώ είναι ο διαιτητής. Θεωρώ ότι θα έχει ξύλο το ματς. Αλλά δυστυχώς δεν μου βάλανε κάποιο κοκκινάκια. Ο Aghayev δεν είναι για σοβαρό παιχνίδι με κάρτες και περιμένω να βγάλει κάπου στις 4-5 κίτρινες που κάνει κλασικά. Από εκεί και πέρα οι Κροάτες ξέρουν τι κόλαση θα περάσουν μετά στη Τούμπα και θα θελήσουν να ψάξουν το γκολ σήμερα ώστε να έχουν το προβάδισμα.

Ο ΠΑΟΚ θα τους περιμένει και με τη σωστή ομάδα μπορεί να τους πετάει αντεπιθέσεις φωτιά. Δεν βλέπω 0-0 στο ματς αλλά όχι και 5 γκολ ας πούμε (κάπου το 0-1,1-1 βαριά 1-2). Επίσης με τον ΠΑΟΚ να έχει πάλι πάρει τα πάνω του πιστεύω ότι το ματς δεν ξεφεύγει από το Χ2. Άμα τα συνδυάσω όλα τα παραπάνω παίρνω το παρακάτω ειδικό :

Ωραίο και τίμιο για ένα trixie ή δυάδα.

Πάμε στα επόμενα.

Στο Άγιαξ – Άστον Βίλα δε βλέπω το ματς να φεύγει από δεξιά. Αλλά πολύ χαμηλή η απόδοση του διπλού.

Δεν θα πει όχι και στην ισοπαλία και η Βίλα. Καλός ρέφερι για κόκκινη εδώ αλλά σαν πρώτο ματς θα πάω πάσο.

Στο Μόλντε – Κλαμπ Μπριζ η Νορβηγοί μας τρόμαξαν με την τρομερή εμφάνισή τους στα διπλά ματς με τη Λέγκια. Στρωτή μπάλα και επιθετικά φυσάνε παρόλο που δεν έχουν πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα. Η Κλαμπ Μπριζ επίσης επιθετικά φυσάει και στον όμιλο της είχε πάλι ομάδα από τη Νορβηγία (Μπόντο Γκλιμτ) όπου την είχε κερδίσει 0-1 μέσα στη Νορβηγία αλλά θα έπρεπε να έχει δεχτεί γκολ.

Το ματς στα μάτια μου ξεκινάει από το 1-1 και μετά γέρνει προς το διπλό. Στο 2,50 εδώ το anytime 1-1.

Το ίδιο σκορ βλέπω και Σεν Ζιλουάζ – Φενέρ. Αμφότερες τρώνε γκολ ενώ επιθετικά πατάνε καλά. Δεν θα χαλάσει την ισοπαλία η Φενέρ. Στο 2,50 κι εδώ το anytime 1-1.

Πάω πάσο στο Στουρμ – Λιλ μιας και δε βλέπω κάπου αξία ενώ στον Πειραιά βλέπω να επικρατεί η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ αλλά ο άσος παίζει πολύ χαμηλά για τα δικά μου γούστα.

Το νου μας πάντως εδώ με τον αντιπαθητικό Pawson στην σφυρίχτρα.

Στο Χάιφα – Φιορεντίνα σκέφτηκα λίγο την κόντρα (με διπλή φυσικά) αλλά μάλλον θα πάω πάσο γιατί άλλο η Γκενκ και άλλο η Φιορεντίνα. Πέρα από εκείνα τα δύο ματς δεν έχω άλλη εικόνα της ομάδας των γηπεδούχων. Πάντως το κόμπο 1Χ + άντερ 3,5 γκολ δίνει 3,2.

Κλείνοντας στο Σερβέτ – Πλζεν δε μπορώ να εκφέρω άποψη.

Δεν θεωρώ ότι μπορώ να τις πιάσω από κάπου. Είτε λήξει 0-0 ,είτε 3-3, δεν θα μου κάνει εντύπωση.

Αυτά λοιπόν ήταν όλα τα Ευρωπαϊκά με ένα γρήγορο πέρασμα.

Τι παίζω;; Λέω να κάνω τρεις δυαδούλες.

Η πρώτη θα είναι τα κόμπο σε Λίβερπουλ και ΠΑΟΚ.

Οι άλλες δύο δυάδες θα είναι με τα anytime score 1-1. Και κλασικά λίγο στη τετράδα.

Κρατάω τα ματς των Μαρσέϊγ , Μόλντε , Φράιμπουργκ και Ζεν Ζιλουάζ.
Εσείς κάνετε τη δική σας χημεία.

Μπορείτε να πάτε και σε κάποιο trixie αν θέλετε. Φυσικά και παίζουν φουλ οι Λατίνες αλλά δεν έχω κάτι μου έκανε το κλικ. Από τον επόμενο γύρο θα τις ξαναδούμε.

Τα λέμε στο στέκι μας με την έναρξη των πρώτων παιχνιδιών. Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε και καλά ψησίματα!!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS