378

Thassios

Παιχνίδι με κάρτες, γκολ και σκορ

Καλησπέρα betsellarades μου!

Τζίφος το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μιας και χάσαμε και τη Κυριακή. Ειδικά αυτό που έγινε σε Γαλλία και Αυστρία το χωνεύεις δύσκολα. Έχουμε παίξει και τα δύο παιχνίδια g/g + όβερ 3,5 και ήρθαν 0-4 και 4-0 αντίστοιχα. Και άντε λες στην Αυστρία κέρδισε το φαβορί. Αμ στην Γαλλία τι να λέμε που η Μονακό έφαγε 4 γκολ σε ένα διπλό που έδινε 6 απόδοση και δεν έβαλε ούτε ένα.

Οπότε από την αρχή είχε φανεί η μέρα.

Πάμε τώρα στα φρέσκα όπου έχει μπόλικους αγώνες και έχουμε και αρκετές επιλογές.

Ξεκινάω από Ελλάδα όπου θα κάνω στάση στο ματς της ΑΕΚ. Κανονικά καθαρά αγωνιστικά η ΑΕΚ ρίχνει τρία γκολ σε αυτόν τον Ολυμπιακό και τελειώσαμε. Αλλά στο τελευταίo ματς που έδωσε η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟ τα έδωσε όλα και σαν να την είδα λίγο σκασμένη.

Είχε και τα θέματα με τις ιώσεις και γενικά σήμερα δεν τη περιμένω να μπορεί να πατήσει πολύ το γκάζι σε όλο το ματς. Από την άλλη ο Ολυμπιακός νομίζω ότι θα τα δώσει όλα σήμερα μιας και κάτι μου λέει ότι θέλει όσο τίποτα άλλο να μην πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Με όλα αυτά που γίνονται (εκτός γηπέδου). Γκρίνιες από τις διαιτησίες και πόσα άλλα.

Αγωνιστικά δε μπορεί να κοντράρει την ΑΕΚ γι’ αυτό και θεωρώ ότι θα το ρίξει στα νέυρα , στη κλωτσιά και γενικά θα προσπαθήσει να ”χαλάσει” το παιχνίδι. Κάπως έτσι το περιμένω εγώ (μπορεί να δούμε ένα υπέροχο ματς , και μακάρι, με πολλά γκολ και ωραίες φάσεις). Οπότε θα ποντάρω κάρτες. Η μάλλον θα ποντάρω στο ξύλο του Ολυμπιακού.

Ρέφερι έχω καλό για κόκκινη και γι αυτό θα ποντάρω την ομαδική κόκκινη του Ολυμπιακού. Άντε και λίγο το κόμπο.

Προχωράμε και επόμενη στάση είναι στη Γαλλία. Ένα από τα ντέρμπι της Βρετάνης αλλά και εξάποντο ματς παραμονής. Μπρεστ εναντίον Ναντ και περιμένω δυνατό ματς. Ειδικά από τους φιλοξενούμενους μετά την μεγάλη ήττα στο τελικό του κυπέλλου , το μόνο που τους μένει είναι να χάσουν και το αποψινό.

Κι εδώ έχουμε καλό ρέφερι και η κόκκινη βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση. Από τα τελευταία παιχνίδια που ποντάρουμε κάρτες και στους Γάλλους γι’ αυτό θα πάρω και λίγο το κόμπο σε απόδοση 67.

Μένοντας στα σημερινά θα κάνω στάση στην Ιταλία και στο ματς της Βερόνα και της Ίντερ. Εδώ είναι μεν φαβορί η Ίντερ και σωστά τη δίνουν οι μπουκ αλλά θεωρώ ότι υπάρχει λαθάκι στο g/g.

H Ίντερ εκτός έδρας δέχεται γκολ (τα 25 από τα 35 γκολ) και είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο ποσοστό σε g/g εκτός έδρας (11 g/g σε 15 ματς). Οπότε το κόμπο 2 + g/g που βλέπω σε απόδοση 4 είναι λάθος και θα το ποντάρω (από τα φτιάξε αφορά για τη πρώιμη). Κρατάω και το g/g σε απόδοση 2 (παράδοση λέει .

Μετά πάμε στα Βαλένθια – Βιγιαρεάλ. Εδώ στα μάτια μου το ματς ξεκινάει από το 1-1.

Η Βαλένθια θέλει σαν τρελή το παιχνίδι ενώ η Βιγιαρεάλ που έχει έχει 5 σερί g/g δεν είμαι σίγουρος αν θα κυνηγήσει πλέον τη 4η θέση μετά τη χθεσινή νίκη της Σοσιεδάδ. Η Βαλένθια στα τρία τελευταία εντός έχει δεχθεί πρώτη γκολ έχοντας απολογισμό 1-1-1. Έχασε από Σεβίλλη , έφερε Χ με Βαγιεκάνο και κέρδισε με ανατροπή την Βαγιαδολίδ. Κάπως έτσι περιμένω να εξελιχθεί και το αποψινό παιχνίδι.

Το 1-1 anytime score δίνει 2,6 και είναι μια τίμια επιλογή μιας και το g/g δίνει 1,65. Από κοντά και την ημιανατροπή με απόδοση 5,5 (πρώτη γκολ Βιγιαρεάλ + 1Χ).

Μετά φεύγουμε από την Ευρώπη και πάμε στους Λατίνους. Στο Libertadores κάνω στάση στον ομιλο C όπου δε μπορώ να καταλάβω γιατί μας δίνουν και στα δύο παιχνίδια φαβορί τα ng. Είναι ένας όμιλος όπου έχουμε δύο αγωνιστικές μόνο g/g.

Και θεωρώ ότι έτσι θα πάει. Έχουμε μια δυνατή Παλμέιρας όπου 6 σερί αγώνες δέχεται γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και μετά μια Μπολιβάρ όπου ναι μεν μακριά από τη Βολιβία χάνει δύναμη αλλά έχει καλή επίθεση και θεωρώ ότι ένα γκολ το έχει άνετα.

Το g/g και όβερ 2,5 δίνει 2,70 στο ματς της Σέρο Πορτένο και θεωρώ ότι είναι μεγάλο ενώ στη Παλμέϊρας το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 στα μάτια μου (όπως στο ματς της Βαλένθια) και πληρώνει το anytime 2,80.

Αυτά τα δύο κρατάω από το Libertadores.

Αυτά ήταν όλα.

Έχουμε και λέμε. Μονά τις κάρτες σε Ελλάδα και Γαλλία. Μονά και δυάδα τα κόμπο τους με τις κόκκινες. Μονό το κόμπο της Ίντερ ενώ θα κάνω και δύο δυάδες. Μία με το g/g της Ίντερ και το ”g/g + όβερ” της Σέρο Πορτένο και μία με τα δύο anytime score σε Βαλένθια και Παλμέϊρας.

Δίνω βάρος ελαφρώς στα γκολ.

Παίζω 6 μονάδες στις κάρτες και 8 μονάδες στα γκολ. Με ένα κερδισμένο χάνω κάτι ψιλά. Με δύο είμαι καλά.

Αύριο θα έχουμε λογικά update γιατί κάτι έχω εντοπίσει ενώ επόμενη στήλη θα είναι το Σάββατο το πρωί με τα στατιστικά φυσικά να έχουν προηγηθεί τη Παρασκευή.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS