698

Thassios

Παιχνίδι με σκορ

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Τώρα δηλαδή δεν έχετε κι εσείς μια πίκρα;; Ξέρω ότι δε μπορώ να πω ”πόσο κοντά ήμασταν” γιατί χάθηκαν τα 2 από 3 αλλά ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να γίνει το μεγάλο μπαμ. Η Νις το γύρισε , η Λάτσιο το είχε στα χέρια της μέχρι το 80′ και η Μπεσίκτας έχανε καλές ευκαιρίες για το 2-1. Και στα τρία ματς προηγήθηκε η ομάδα που επιλέξαμε αλλά δυστυχώς μας τα χάλασαν τα φαβορί.

Ας είναι. Η Τριάδα Λάτσιο , Μπεσίκτας και Νις πλήρωναν κάπου στο 7 και εμείς τις περιμέναμε σε απόδοση 900. Όπως είπα και χθες θέλουμε και λίγο τύχη. Καλή η μελέτη και το διάβασμα αλλά άμα δεν θέλει η μπάλα δεν σου κάνει το χατήρι. Τα Ξημερώματα πάντως πλήρωσαν καλά για μια ακόμη φορά οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι ενώ οι Κορεάτες μας τα πήγαν λίγο ανάποδα.

Έβλεπα τα παιχνίδια και ομολογώ ότι τα πρώτα γκολ μπήκαν λίγο ανάποδα. Θα τους ξαναδούμε αυτούς.

Σήμερα έχω ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια για ποντάρισμα. Σε Τουρκία το ματς της Αδάνα , στην Ελβετία το παιχνίδι της Ζυρίχης και στην Ιταλία το ματς της Μίλαν. Σε όλα τα ματς μου αρέσει το anytime score 2-1 υπέρ των φαβορί. Στην Τουρκία αδιάφορες και οι δύο , στην Ελβετία ναι μεν θέλει το ματς η Λουκέρνη αλλά με ταυτόχρονη ήττα της Σιόν.

Η Ζυρίχη δεν χαρίζεται και θεωρώ ότι θα κλείσουν τη χρονιά με νίκη. Θα είναι ένα ανοιχτό ματς αφού η Λουκέρνη θα ψάχνει τη νίκη αλλά με τους γηπεδούχος να είναι καλύτερη ομάδα. Τέλος πάμε στη Μίλαν όπου παίζει μέσα στην Σασουόλο. Η Μίλαν θέλει απλά την ισοπαλία σε αυτό το ματς για να είναι πρωταθλήτρια ότι και να κάνει η Ίντερ. Η Σασουόλο είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά και βλέπουμε πολλά γκολ στα παιχνίδια της.

Περιμένω πάνω απο δύο γκολ στην αναμέτρηση με το 1-2 anytime score να έχει την μεγαλύτερη αξία και μετά ας λήξει και 3-3 άμα θέλουν.

Οπότε αυτά τα τρία θα τα κάνω ένα ωραίο τρίξι. Πάμε τώρα και στο τελευταίο ματς που έρχεται από το Περού. Η Σπορτ Μποις υποδέχεται την Κάρλος Μανούτσι. Αντίθετες οι φόρμες των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι έχουν 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 5 ματς και οι φιλοξενούμενοι 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Θεωρώ ότι θα το πάρουν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι είναι από τις ομάδες που κυνηγάνε το πρώτο γκολ και μετά η άμυνά τους μπάζει από παντού φυσικά. Κοιτάω την ανατροπή υπέρ της Σπορτ Μπόις ενώ περιμένω και πολλά γκολ στην αναμέτρηση. Η Παράδοση μας λέει ότι τα τελευταία τέσσερα εκεί μέσα έληξαν 3-3, 0-4 , 3-3 , 3-2 και κάτι τέτοιο περιμένω και σήμερα.

Κρατάω την ανατροπή και τα anytime score 3-1 και 3-2.

Αυτά είναι όλα όσα θα ποντάρω. Νωρίς επίσης μου αρέσουν οι ανατροπές στο ματς της 2η κατηγορίας της Δανίας ανάμεσα στην ΑΒ και την Β93 Κοπεγχάγη. Σε όλα τα υπόλοιπα που έχουμε ενδιαφέρον , όπως σε Ισπανία ή Αγγλία θα τα δούμε στο live. Στην Αγγλία έχουμε ούτως η άλλως και τους ειδικούς!

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή! Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS