1174

Billaras

Παιχνίδι με τις Κάτω Χώρες!

Η Τότεναμ δεν τα κατάφερε την Πέμπτη, αλλά το έχω ήδη ξεχάσει. Πήρα τη Λίνκολν την Τρίτη, πήρα την Μπέρνλι την Τετάρτη, αρκούσαν. Γιά την ακρίβεια, όπως είπα και χθες στο Betsellers Radio, την Τότεναμ την ξέχασα από το…ημίχρονο. Μπορεί να είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, να πιστεύω στο σημείο μου κι ας χάνει 3-0, να ξέρω ότι τίποτα δεν τελειώνει αν δεν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης, αλλά προχθές αυτά πήγαν περίπατο.

Γιατί…ξέρω την Τότεναμ. Το’φαγε στο 48′ (χειρότερο σημείο δεν υπάρχει) και στα αποδυτήρια είδαν τον Κέιν να βάζει πάγο στους αστραγάλους του και να μην βγαίνει ξανά από τη φυσούνα. Game over. Οχι αγωνιστικά. Νοητικά. Απαξ και δέχθηκαν αυτό το διπλό σοκ, δεν είχαν επιστροφή…

Πάμε πλέον στα φρέσκα. Οσοι μας ακούσατε με τον Μάκη, θα καταλάβατε.

Το Νησί είναι μάπα. Εντελώς. Ο Μάκης νομίζω πρώτη φορά δεν παίζει τίποτα Σάββατο (με φουλ αγγλίδες), εδώ και εννιά χρόνια! Και θα κάνω περίπου το ίδιο.

Μιά Γουέστ Μπρομ λοξοκοιτάω, αλήθεια είναι αυτό. Της πλάκας ομάδα μεν, αλλά σάμπως η Φούλαμ τι είναι; Δεν γίνεται να είναι φαβόρα η Φούλαμ, δεν στέκει! Και το δεύτερο που κοιτάω (και αυτό θα το παίξω έστω ως fun bet) είναι το loss/lead της Γιουνάιτεντ.

Ομάδα με 8-2-0 εκτός και αυτό το “τρώω πρώτη γκολ, το γυρίζω” το κάνει συνέχεια! Συνέχεια όμως, έχω χάσει το μέτρημα! Δίνει 10,00, αυτό θα παιχθεί μονάχο του (στην “πράσινη” θα το βρείτε στα ειδικά του αγώνα).

Θα τα…ξαναπούμε αύριο με την Premier League, πάω παρακάτω. Στην Championship, τα είπαμε, το έγραψα στην Kingbet αλλά..έκανα βλακεία χθες και δεν το πόνταρα, το καλύτερο σημείο ήταν η Ρέντινγκ.

Ανετο τρίμπαλο, σημείο του 3,5. Πάει, μου ξέφυγε. Σήμερα τζίφος. Οπως τζίφος και οι άλλες κατηγορίες (1η-2η-Νάσιοναλ). Μιά Μάνσφιλντ που είχα τσεκάρει, αναβλήθηκε. Οκ, όποιος θέλει ας παίξει το over 3,5 της Ροτσντέιλ στο 2,60, αλλά εδώ μιλάμε γιά σημεία τώρα…

Εδώ λοιπόν κολλάει το “περίπου” που έγραψα παραπάνω γιά την Αγγλία.

Ας πούμε λοιπόν ότι βάζω στην ακρη την Μπρομ.

Και φεύγω από το Νησί.

Μπολόνια, Λεβερκούζεν, Ρεν, Σοσιεδάδ, Βόλος, Μουσκρόν, Φένλο είναι τα μεγάλα σημεία εκτός Νησιού. Μετά από μελέτη, έφυγαν σχετικά εύκολα τα πρώτα τέσσερα. Η Μπολόνια ντεφορμέ και ο Ζλάταν παίζει (η κόκκινη του κυπέλλου δεν μετράει τώρα), η Λεβερκούζεν άρχισε τα παλιά της καμώματα, αυτά της αφερεγγυότητας, η Ρεν έχει χαμηλή απόδοση (και η Μαρσέιγ νέο φορ), και η Σοσιεδάδ και ντεφορμέ και πολλές απουσίες.

Τα αναφέρω, θα τα ελέγχω στο live.

Αρα μου μένουν Βόλος-Μουσκρόν-Φένλο. Και η Γουέστ Μπρομ. Αυτά τα τέσσερα. Λέω να τα κάνω πέντε με ένα αυριανό που όμως είναι νωρίς και δεν θέλω να τρέχω να δω με τι θα το βάλω. Αν στραβώσουν τα σημερινά, θα το ξαναβάλω. Είναι η Χέρενφεν μέσα στην Τβεντε.

Και πλέον, επιλέγω από αυτή την τελική 5αδα…

Εουπεν με τρελλά φορτωμένο πρόγραμμα (8ο ματς σε 24 μέρες) και πολλούς απόντες στην άμυνα.

Και η Μουσκρόν όλο και ανεβαίνει, από ατυχία έχασε κι άλλο τρίποντο προχθες (1-1 με πέναλτι στο 94′ την ισοφάιρισε η Αντερλεχτ).

Η Φορτούνα είναι καλά, αλλά η Φένλο…καλύτερα. Ντερμπάκι το ματς, την Φένλο Γιακουμάκης λαμπρός την οδηγεί. Σκοράρει γιά πλάκα, έχουμε πάθει κι εμείς (και ολοι) πλάκα, αξίζει ένα ρίσκο.

Και τέλος, λέω ως τρίτο να βάλω το αυριανό.

Η Τβέντε έχει σερί κακών αποτελεσμάτων (πέντε σερί ήττες εντός) και η Χέρενφεν επιτέλους ξέσπασε, με τρίμπαλο στη Φέγενορντ. Μου κάνει πολύ αυτό.

Βόλος (εδώ παίζει δυνατά η κόκκινη που πρότεινε ο Θάσιος) και Μπρομ θα ελεγχονται live όπως και τα άλλα που άφησα.

Κλείσαμε, παιχνίδι με τις Κάτω Χώρες σήμερα. Ενα trixie (γίνεται και patent) και ένα μονό της Γιουνάιτεντ.

Τα λέμε μετά στο chat φυσικά, ενώ αύριο νέα στήλη κανονικά, ίδια ώρα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras