251

Billaras

Παιχνίδι με combos και γκολ!

Eχουμε να τα πούμε μέρες, απ΄την περασμένη Κυριακή, μιάς και μεσοβδόμαδα δεν έπαιξα τίποτα. Βασικά, αρχίκα είχα τσαντιστεί που δεν είχα κέρδος την περασμένη Κυριακή (με τον ΟΦΗ πανεύκολα πιασμένο με πρώιμη). Είχα Χ-2 με g/g το βέλγικο, ήρθε…0-0. Και διπλό είχα τη Ρεν, ματς που το είχα δει…πριν γίνει. Φουριόζα Λανς, μπαίνει μπροστά, πολύ καλύτερη.

Μόλις γίνεται 1-1, κλακάζ. Οτι είχε πάθει με Μπρεστ. Ελα που η Ρεν τα έχανε μόνη της! Ειδικά όταν μπήκαν αλλαγές Μάτιτς και η παιχτούρα ο βέλγος βιδολόγος ο Ντοκού, τρία τετ α τετ χαμένα είχαν και έμεινε 1-1. Ο Ντοκού πριν πάει στη Σίτι δεν μπορούσε να αποχαιρετήσει με ένα γκολ; Αμαρτία ήταν…

Μετά ήρθαν τα σεντονάτα Τρίτη-Τετάρτη και δεν ψήθηκα.

Και την Πέμπτη είχα μόνο τον ΠΑΟΚ ως καμάρι (τα έγραψα σε Kingbet και Metrosport, τα είπα και στο vidcast αν θυμάστε, ομάδα Χαρτς δεν υφίσταται στην Ευρώπη), αλλά έπεσε 2,35 και έκανα πίσω. Οπότε προσπέρασα και δεν έπαιξα τίποτα. Δεν το μετάνοιωσα, εβλεπα κάτι απίθανες προτάσεις αριστερά και δεξιά και έλεγα μεσα μου “άραξε αγόρι μου, τέλη Αυγούστου είναι, στα τέλη Μαιού πάλι εκείνοι θα ψάχνουν τον πάτο του κουβά”.

Γιά τα ελληνικά ματς (βασικά για ΑΕΚ και ΠΑΟ, αφού Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν καθαρίσει) θα τα πούμε την Τρίτη μιά και καλή, οπότε πάμε στα φρέσκα (αφού επισημάνω ότι έχουν…βομβαρδίσει άπαντες στο Betsellers απο χθες).

Στα φρέσκα, το κουπόνι δεν είναι καλό. Τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια, ή για τα μάτια όποιου σέβεται τα λεφτά του, τις στοιχηματικές αρχες του, τον στοιχηματικό εγωϊσμό του και την μελέτη του.

Αμα θέλετε να γεμίσουμε 1,75 τότε…πάσο, έχει άφθονα. Και τραγικούληδες έχει άφθονους…

Λοιπόν, μην το κουράζω. Ως ασόδια με αξία σήμερα έχω βρει….τέσσερα συν ένα! Στόουκ-ΟΦΗ-Νορθάμπτον-Χιρόνα και…Τσέρνο Μόρε στη Βουλγαρία!

Σας κούφανα με το τελευταίο; Αφού μελετάω τα πάντα, έπεσε το μάτι μου κι εκεί, η πρωτοπόρος με 5-1-0 ως τώρα και δίνει 3,80 μέσα στην μετριότατη ΤΣΣΚΑ (είχε 5,00 αρχικά το διπλό, πήγε στο 420, έπεσε κι άλλο).

Ιδέα δεν έχω περί Βούλγαρων στο πρωτάθλημά τους, αλλά οφείλω να το αναφέρω. Εχει και…πρώιμη πληρωμή.

Οσο για τα άλλα; Η Στοουκ έπεσε στο 3,00 από 3,30. Η Νορθάμπτον έπεσε 2,70 από 3,00. Η Μίλγουολ έχει θέματα εσωτερικά (εντελώς άδικα κράζουν τον προπονητή, ζητάνε απόλυσή του, όντως με την Νόριτς που το είδα ήταν κάκιστη) και η Τσέλτεναμ έχει…τσακωθεί με το γκολ, ακόμα δεν εχει σκοράρει σε πέντε ματς (4 πρωτάθλημα και 1 Λιγκ Καπ)! Η Στόουκ είναι καλά, έχει βρει ένα λαχείο μπροστα με τον Βιντιγκάλ, η δε Νορθάμπτον έσπασε το ρόδι με νικη επί της Πιτέρμπορο.

Για τον ΟΦΗ δεν έχω να πω πολλά, τον πιστεύω, ήδη τον “έχω” 1 στα 1, απλά σκαλώνω στην κάκιστη παράδοσή του στην Τρίπολη (7-4-0). Και για την Χιρόνα, το μπετ είναι περισσότερο κόντρα Σεβίλλης που πίσω είναι…πιό τρύπια απο τις τρύπιες (4 έφαγε προχθες).

Οοολα τα ασόδιά μου αυτά είναι. Και σε όλα έχω μικροενδοιασμούς.

Η μέρα όμως, έχει “κάτι άλλο” σήμερα πιστεύω.

Εχει εναλλακτικά bets. Εχει καλά combos. Οταν πρωτομελέτησα το κουπόνι, εκεί κατέληξα άμεσα.

Τι εννοω; Γερμανία, Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν: Κρα κάνει για over 3,5+g/g (2,50). Δείτε τι έκαναν στην πρεμιέρα, δείτε τα περσινά τους σκορ.

Premier League: Μπόρνεμουθ-Τότεναμ τώρα νωρίς. Κρα κάνει για 2+under 3,5 (3,20). Πόσα θα μπουν δηλαδή; Ο Ποστέκογλου την έχει σφίξει την Τότεναμ, την βλέπω και καλά.

Σκέτο διπλό δεν αξίζει.

Γαλλία: Και τα δύο αποψινά, κάνουν κρα για g/g συνδυαστικά είτε με over, είτε με άσους. Παρι+g/g μας κάνει 3,10 και Μαρσέιγ +g/g μας κάνει 3,25.

Και για να κλείσω και λίγο…ελληνικά, πέραν του ΟΦΗ, ΑΕΚ και ΠΑΟ θα έχουν μυαλό στο σεντονάκι, πιθανώς να έχουν και σώμα. Αλλαγές θα κάνουν πολλές, πληρώνουν άντερα είτε οι κόντρες τους είτε τα under τους! Δεν πάω σε κόντρα (γιατί δεν με έψησε ο Βόλος που είδα ενώ στο ΑΕΚ-Πανσερραικός μιά χαρά με έψησαν οι Σέρρες αλλά -το γράφω ευθέως- δεν κοντράρω την διαιτησία.

Το κοράκι του αγώνα ισως παίξει φουλ ΑΕΚ, τον θυμάμαι τον Γκορτσίλα σε ένα ΑΕΚ Β-Ολυμπιακός Β πέρυσι, Γενάρης του 2023 τι πέναλτι είχε δωσει υπέρ της ΑΕΚ)! Τα under πάντως ειναι τεράστια. ΠΑΟ στο 2,00 και ΑΕΚ στο 2,50! Τεράστια!

Αυτά ήταν όλα, ασόδια και combos. Τι κρατάω-τι πετάω;

Πετάω τα δύο εγγλέζικα ασόδια. Δεν ψήθηκα, έχουν και πτώση.

Ενα Σάββατο πριν, πήγα μόνο με το Νησί. Τώρα…ζερό από το Νησί σε ξερά ασόδια. Αφηνω και το βουλγάρικο, δείτε το όμως ξανά. Αφήνω και την Χιρόνα, μην κάνει κανένα ξέσπασμα εντός η Σεβίλλη. Και το κερασάκι: Αφηνω ΚΑΙ ΟΦΗ, με τρομάζει η παράδοση. Κοινως δεν παίζω…κανένα ασόδιο! Καιρός πανιά-καιρός κουπιά. Οταν δεν με ψήνει κάτι, δεν πιέζω τον εαυτό μου, έχει Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα, έχει ίσως πάμε σε αποδόσεις-βουνά, τώρα δεν παίζω αφού δεν με τρελλαίνουν.

Και έτσι, έμεινα με τα combo και τα over/under. Εδώ θέλει χημεία. Ο καθένας ας κάνει τη δική του.

Εγώ θα κάνω ένα trixie αρχικά. Τότεναμ 2+under 3,5 (3,20), Παρί 1+g/g (3,10) και Μαρσέιγ 1+g/g (3,25). Προσέξτε: Παίζω στο “φτιάξε αγορά” έτσι ώστε αν γίνουν τα σημεία 2-0 ή 0-2 να τα πληρωθώ με πρώιμη και να περιμένω μόνο τα γκολ μετά.

Και παίζω και μιά δυάδα με ΑΕΚ under-Γκλαντμπαχ over 3,5+g/g.

Ψηλή δυάδα, 2,50Χ2,50=6,25. Και τέλος. Πάω “σβηστά”, λίγο…πονηρά και…καρτερικά. Θα τα πούμε στο chat μετά τις 4, αλλά θα φύγω στις 7 να πάω γήπεδο. Αύριο update (τα ίδια…χάλια έχει και αύριο η μέρα).

Οδηγίες προς…νέους ναυτιλομένους vol 4

Επειδή έχουμε κάμποσο νέο αίμα, προσέξτε λίγο τα παρακάτω, αυτά τα έγραψα στις τρεις τελευταίες στήλες και τα ξαναγράφω τέταρτη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.

Πρώτον (και βασικότερον), ακολουθήστε μας στο twitter (https://twitter.com/betsellerscom ). Και ενεργοποιήστε και τις ειδοποιήσεις του. Από εκεί θα σας ειδοποιούμε γιά όλα. Τώρα μόλις ανεβάσω αυτή τη στήλη πχ, θα τουιτάρω! Και γιά live σε chat/telegram, γενικώς όλες οι ειδοποίησεις “σκάνε” στο twitter μας.

Δεύτερον, τα live bets δινονται ταυτόχρονα σε chat και telegram.

Ομως δεν μπορεί να είστε ολοι στο chat, οπότε εδώ το λινκ του telegram για να έρθετε εκεί: https://t.me/+OwZV1w0uaghhNTI0 . Προσέξτε, θα χρειάστει να περάσετε από την έγκρισή μας γιά να μπείτε, οπότε μην πάει κανείς και το δώσει σε…κανέναν φίλο του, δεν θα περάσουμε καλά μετά.

Είναι ΜΟΝΟ γιά τα μέλη μας.

Τρίτον, έχουμε φυσικά και Facebook να μας ακολουθήσετε https://www.facebook.com/betsellers και instagram (εδώ κάνουμε και give aways οταν ξεκινήσουν τα streamings): https://www.instagram.com/betsellers_billaras/ .

Τέταρτον και τελευταίο (σημαντικό): Οταν γίνεστε πλέον μέλη, στο προφίλ σας κάπου έχει ένα κουτάκι που λεει “πως θα εμφανιζεστε δημόσια”.

ΕΚΕΙ ακριβως, βάλτε ένα νικ νείμ, ΜΗΝ έχετε το ονοματεπώνυμό σας. Το λέω γιατί όταν θα ξεκινήσουμε να μαζευόμαστε στο chat, μην…πήξουμε στα ονόματα, όλοι έχουν νικ νέιμ. Πηγαίνετε λοιπόν στο πρόφίλ σας, βάλτε ένα εκει που λεει πως να εμφανίζεστε δημόσια, πατήστε ανανέωση προφίλ και είστε έτοιμοι!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras