770

Billaras

Παιχνίδι μόνο απ΄το Νησί!

Να χαρώ εγώ κάτι αουτσάιντερ, ή μάλλον να…χαρώ εγώ κάτι καραφαβόρες! Τέτοια να μου δίνουν, σαν να μου δίνουν ψωμί-βούτυτο-μαχαίρι και απλώς εγώ να πρέπει να το αλείψω!

Καλό μεσημέρι, καλά περάσαμε πιστεύω την Κυριακή, χθες χαρήκαμε το “ρεπό” μας. Τρία σημεία, μέσος όρος πάνω από το 6,00. Και..δεν έφαγαν ούτε γκολ! Καλά, αμα το έπαιρνε και η Τζένοα εντάξει, θα ήταν αποθέωση.

Το άξιζε κιόλας. Αλλά και με Τβέντε-Ζιλ Βιθέντε ήταν λουκουμάκι. Συνολικά, τρεις κόντρες “ευρωπαίων” που έπιασαν τόπο 100%. Και αν μετανοιώνω γιά κάτι, είναι που δεν έχωσα και την Γουλβς μέσα, ποιά Εβερτον φέτος; Ακόμα ένα μπάζο που οι μπουκ σταθερά το πριμοδοτούν…

Anyway, όλα ήταν καλά, έφτασα μέσα Μαρτίου στο πικ μου, το ζητούμενο είναι είτε να το ανεβάσω κι άλλο, είτε να μείνω εκεί.

Και πάω στο σήμερα… Οκ, έχει λαμπερά ματς. Μπορώ να τα προσπεράσω όλα; Αν θέλετε την απόψη μου γι αυτά, ιδού: https://www.youtube.com/watch?v=ILUA17KHm5c . Στην εκπομπή Ball Boys που κάνουμε γιά το κανάλι της Kingbet μαζί με τον Σωτήρη Κωσταβάρα, μιλάμε-γιατί αυτό είναι το concept- μόνο γιά Champions Leaugue. Στατιστικά, τιπς, ανάλυση ωραία, δείτε το ευχάριστα 20 λεπτάκια και παίξτε ότι σας αρέσει.

Προσωπικά όμως, γιά την τσέπη μου και γιά το Betsellers, η μέρα που pre game θα προτείνω (ή θα παίξω) late γκολ ας πούμε στο Ολντ Τράφορντ απόψε, δεν έχει έρθει ακόμα και δεν θα έρθει ποτέ. Eδώ το…ψωμάκι μας είναι άλλο (γέλια). Σαν το κρυφό σχολειό είμαστε ένα πράμα, χεχεχεχε!

Και το ψωμάκι μας είναι στο Νησί. Οχι στο σεντόνι. Την Πέμπτη ίσως έχει κάτι και στα άλλα ευρωπαϊκά, αλλά σήμερα-αύριο δεν αγγίζω κάτι από τα λαμπερά.

Οπότε, μόνο Αγγλία έχει το μενού. Το μόνο μου ερώτημα ήταν ένα. Αν θα έδινα απο σήμερα και αυριανά (εγγλέζικα) ή όχι. Γιά τα ευρωπαικά θα γίνει (μικρό) update Πέμπτη μεσημέρι.

Γιά το Νησί, τα πράγματα είναι απλά. Εχω ξεχωρίσει ΕΠΤΑ σημεία. Αν έβαζα και Τότεναμ μέσα (τίμιο φαβορί) θα ήτα οκτώ. Αλλά την αφήνω, δεν παίζω μικρά. Οπότε μόνο επτά αουτσάιντερ.

Ποιά είναι αυτά;

Ντέρμπι-Μάνσφιλντ-Σαλφορντ-Μπρανφορντ σήμερα/ΚΠΡ-Αρσεναλ αύριο/Νιουκάστλ την Πέμπτη.

Απ’ τα τρία της Premier League τα δύο είναι και πολύ πολύ κρίσιμα. Εβερτον-Νιουκάστλ και Αρσεναλ-Λίβερπουλ. Αίμα και άμμος. Η Εβερτον αν χάσει ξανά, θα μείνει εκτός ζώνης απλά λόγω γκολ, αλλά θα έχει φάει το ένα “κανονάκι της”, έχει τρία ματς λιγότερα από την Γουότφορντ.

Η Νιουκάστλ έχασε μετά από εννιά ματς με σφαγή. Ηταν και πάλι καλή. Και όπως έγραψα και γιά το Εβερτον-Γουλβς, απορώ γιατί οι μπουκ δίνουν (ξανά) φαβορί την ομάδα του Λάμπαρντ! Επειδή καίγεται; Και; Καιγόταν και με τη Γουλβς. Ή μήπως ξεμπέρδεψε και θα το…δώσει η Νιουκάστλ; Στο άλλο τεράστιο ματς, η Αρσεναλ είναι ξεκάθαρα πολύ καλά, είναι σε μομέντουμ.

Και οι αποδόσεις την αδικούν, όσο κι αν η Λίβερπουλ δεν χαρίζει. Σίγουρα δεν θα έπαιζα καμιά από τις δύο ομάδες του Μέρσεϊσάιντ.

Στην Championship με προκαλεί η απόδοση της Ντέρμπι, τα δίνει όλα σε κάθε ματς και το κλειδι εδώ είναι φυσικά το ντεφορμάρισμα και κυρίως η απώλεια του Μπρέρετον στην Μπλάκμπερν. Χωρίς τον γκολτζή της έχει μιά νίκη σε εννιά ματς, στα οκτώ δεν έβαλε γκολ, αυτό είναι τεράστιο αρνητικό.

Το άλλο που με ιντριγκάρει είναι αυριο το Νότιγχαμ-ΚΠΡ. Η Νότιγχαμ σε πέντε μέρες υποδέχεται σε τεράστιο ματς κυπέλλου την Λίβερπουλ! Ολος ο οργανισμός της ζει και αναπνέει γιά αυτό το παιχνίδι. Και αν το μυαλό είναι εκεί, η ΚΠΡ που χτυπάει πλέι οφ μπορεί το μεγάλο διπλό, αξίζει το 3,90.

Για να κλείσουμε, στις μικρότερες κατηγορίες το ενδιαφέρον στρέφεται στην 2η.

Σε 1η και Νάσιοναλ Λιγκ δεν έχει κάτι αξιόλογο αλλά στην 2η, τσεκάρω και Μάνσφιλντ (ομάδα με 11-3-1 στα 15 δεν την υποτιμάς κι ας έκανε προχθές 1η ήττα), τσεκάρω και Σάλφορντ (τρία σερί ματς ούτε γκολ δεν έβαλε η Ροτσντέιλ), τσεκάρω και Μπράντφορντ η οποία με Μαρκ Χιούζ να ντεμπουτάρει στον πάγκο της, το έσκασε το…παπάκι μέσα στην Φόρεστ Γκριν και η Χάρτλπουλ -που την έλεγξα προχθές λόγω Λέιτον- όντως βγάζει σκάσιμο και απογοήτευση.

Ντέρμπι στο 4,75-Μάνσφιλντ στο 3,20-Σάλφορντ στο 3,00-Μπράντφορντ στο 2,90-ΚΠΡ στο 3,90-Αρσεναλ στο 3,50-Νιουκάστλ στο 3,10 για όλο το τριήμερο. Διαλέξτε πλέον. Θέμα του καθενός, τι του “μιλάει”.

Τα κοιτάω από εδώ, τα κοιτάω από εκει και καταλήγω. Σβήνω εντελώς Μπράντφορντ (δεν με ψήνει το 2,90 και δεν έχει και στόχους εδώ που τα λέμε), σβηνω εντελώς και Νιουκάστλ, μην κάτσει και στο Χ.

Αν ανέβει το 3,10 ή το ξανασκεφτώ, το αξιοποιώ την Πέμπτη. Σβήνω και Αρσεναλ γιατί τα αρχικά σχεδόν 4αρια έγιναν 3,5αρια. Και επίσης είναι αύριο, αν δω να παίρνει την ανηφόρα ο άσος εδω είμαστε. Γενικώς, πλήν Μπράντφορντ τα άλλα δύο δεν τα διαγράφω εντελώς, απλώς δεν τα ποντάρω σημερα. Μένουν τέσσερα. Θα ρισκάρω. Μονό η Ντέρμπι και σε trixie τα άλλα τρία.

Ολα έχουν και πρώιμη.

Κλείσαμε (γιά σήμερα). Πέμπτη σίγουρα update, αύριο…θα δούμε. Και βέβαια τα λέμε στο chat απόψε. Το ξαναγράφω επίσης, δείτε την εκπομπή που κάναμε γιά το κανάλι της Kingbet αν θέλετε “σεντονάτες” ιδέες. Ξανα το λινκ: https://www.youtube.com/watch?v=ILUA17KHm5c

Παλαιότερα άρθρα του Billaras