3830

Billaras

Παιχνίδι που δεν μ΄αρέσει…

Χλιαρά ήταν χθες, χλιαρά είναι και σήμερα. Μιά ξυνίλα μου έμεινε είναι η αλήθεια, με την ισοφάριση της Γκέιτσχεντ, όχι γιατί δεν έχω “χωνέψει” (αυτό θα έλειπε) ότι τα γκολ στο 90' είναι στο πρόγραμμα (ειδικά όταν παίζεις αουτσάιντερ), αλλά να, 6αρακι ήταν, μην με αδικείς, ένα και μοναδικό κράτησα στο FA CUP, είναι λίγο σαν να το “δικαιούμαι” όταν έχω φτάσει τόσο κοντά (θυμίζω, ήταν 0-2 ως το 79').

Anyway, περιμένω -και αισιοδοξώ- την Κοπεγχάγη να πάρω το ένα παρολί και να “μετατρέψω” τη μέρα χθες ως “μη γενόμενη”. Και να πάμε στο σήμερα. Το έγραψα ήδη. Χλιαρά χθες, ομοίως και σήμερα. Ψάχνοντας μεγάλα σημεία, κατ' αρχάς να πω ότι ΔΕΝ ψάχτηκα για Νάπολι και ΠΑΟΚ. Οκ, τεράστιες οι αποδόσεις, επ' ουδενί δεν παίζω (αστείους) άσους, αλλά δεν παίζω και κόντρα, γιατί δεν με πείθουν.

Ακολουθως, έσβησα τουλάχιστον μιά τετράδα, εκεί που όντως ψάχτηκα αρκετά. Αλμάαρ, Μπριζ (ειδικά αυτήν εδώ), Μπρέντα και Μποταφόγκο. Γιά Χ και Ψ λόγους, τις άφησα. Κι έτσι, σε μεγάλες επιλογές, μου έμειναν….δύο. Που είναι από τα….λημέρια μου. Αρσεναλ και …Στόουκ. Γιά την Αρσεναλ τα ξέρετε. ΔΕΝ θα το έπαιζα, αλλά είδα κάτι. Γυρίζει ο Φλαμινί.

Βέβαια, η μπάλα δεν έχει μπέσα. Η απουσία Φλαμινί ήταν ο λόγος που δεν την πόνταρα στο Βεστφάλεν, η επιστροφή Φλαμινί είναι που με κάνει να την κρατήσω τώρα. Στη Γερμανία κέρδισε, ελπίζω να μην γίνει το…ανάποδο εδώ. Πάντως βάση αγωνιστικής ανάλυσης, την πλέον φορμαρισμένη, με τον Φλαμινί πίσω, στο 3.40, δεν γίνεται να την προσπεράσεις.

Εχω ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που με έπεισε η Γιουνάιτεντ… Οσο γιά τη Στόουκ; Δεν είναι τόσο “μπετ πάνω της”, όσο μπετ “κόντρα της Σουόνσι”. Την κοιτάω, την ξανακοιτάω, έχει σκάσει. Αυτή είναι η σωστή λέξη. Βάζω στοίχημα ότι ο Λάουντρουπ περιμένει πως και πως την διακοπή γιά ανάσες. Στη Ρωσία έπαιξε μόλις την Πέμπτη, έχασε και τον Μίτσου στην επίθεση, έρχεται και από ήττα στο ντέρμπι με την Κάρντιφ, αλλά και παραπίσω να πάτε, δεν βλέπεις ομάδα φρέσκια.

Βλέπεις σκασμένη. Η Στόουκ του…Χιούζ, σαφώς δεν είναι κάτι αμάν-αμάν, μιά μετριότητα είναι. Αλλά όλα κρίνονται από την απόδοση. Στο 4.75, δεν το αφήνω. Περίμενα ως 4.30 ταβάνι, εκεί το αξιολογούσα εγώ. Δεν θέλω να πείσω κανέναν, μου'χει καρφωθεί εξ'αρχής και θα το ποντάρω. Και μετά…φαβόρες. Πήρα όλες τις επιλογές που είχα διαθέσιμες.

Δεν ξαναπαίζω Κοπεγχάγη, αλλά την πιστεύω (γιά κάποιον που δεν την έπαιξε από χθες). Πήγα σε πολλά g/g και over. Στο Φενέρ-Γαλατά ας πούμε. “Μυρίζει” ψηλό σκορ (1.70 το over). Στο άλλο μεγάλο ματς, στο Σεντ Ετιέν-Λυών, το ίδιο (2.00 το over). Στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είναι ψηλά το g/g, στο 2.00. Εχω και Μίλαν (ο Θεός να βάλει το χέρι του, είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που θα παίξω υπέρ της, οριακά πήγε στο 1.

90, αλλά με το μπάζο παίζει…), έχω ξανά Τρόμσο (στο 2.40), έχω και ένα ματσάκι που έγραψε ένας φίλος στα σχόλια, το μελέτησα και μου έκανε, το Πούμας-Κρουζ Αζούλ. Ψόφια η μιά με απουσίες, μιά χαρά και φουλ φόρμα η άλλη, δεν νομίζω να θέλει να γκελάρει και να πέσει πάνω σε καμιά Τολούκα στα πλέι οφ. Στο 2.10 το διπλό. Αντε και μιά Δυναμό Δρέσδης σε μίνι-ντερμπάκι, αφού είναι μιά χαρά και η αντίπαλο έρχεται από 6αρα στα αυτιά (1.

80 ο άσος). ΟΛΟ αυτό, να σας το πω με μιά λέξη, ΔΕΝ μου αρέσει. Οταν ψάχνεις παικτικές αξίες, δεν βρίσκεις (δεν σε καλύπτουν τα περισσότερα ματς) και στρέφεσαι στις “εναλλακτικές” (που γιά την μάζα των παικτών του στοιχήματος δεν είναι ενναλακτικές αλλά….βασικές κάτι που είναι καταστροφικό), το πράγμα χαλάει. Κόμπλεξ δεν έχω.

Θα παίξω (παίζω) κι έτσι. Θα βρώ -σαν τα παραπάνω- που είναι καλή η απόδοση. Και θα προσαρμοστώ. Αλλά ΔΕΝ είναι το παιχνίδι μου και δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις όταν παίζω έτσι. Πχ, θα περάσει η Κοπεγχάγη και ένα ακόμα παρολί σημερινό; Οκ, φάγαμε την ώρα μας, δεν χάσαμε, ενδεχομένως πήραμε και κανά ψιλό, αλλά αύριο θα το έχω ξεχάσει… Λοιπόν, με χλιαρή διάθεση, πως θα πορευτώ; Τρόμσο και Σεντ Ετιέν over μαζί σε δυάδα (4.

8). Παρολάκι με Μίλαν 2-Φενέρ over-Ολυμπιακός g/g (6.46). Και τις αγγλίδες μονές και δυάδα. Αφησα έξω Κρουζ Αζούλ και Δυναμό γιατί δεν έχω εικόνα τους. Να ρισκάρω σε ένα 4αρι-5αρι-6αρι που δεν έχω δει μιά ομάδα, πάει στο καλό. Να ρισκάρω σε φαβόρα; Χλωμό. Οπως και να'χει, σε τέτοια μέρα, ο καθένας κάνει τη δική του χημεία. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες.

Προηγούμενο υπόλοιπο: 11.900 μονάδες. Ανοιχτά μπετ από 9/11: Μπιλμπάο over (2-1)-Νόρτζελαντ 1 (3-0)-Κοπεγχάγη 2 (5.6), 80 μονάδες. Ποντάρισμα 10/11: Δυάδα: Σεντ Ετιέν over-Τρόμσο 2 (4.8) με 140 μονάδες. Παρολί: Μίλαν 2-Φενέρ over-Ολυμπιακός g/g (6.46) με 100 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Αρσεναλ 2 (3.40), με 80 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Στόουκ 2 (4.75) με 60 μονάδες. Δυάδα Αρσεναλ-Στόουκ (16.

15) με 20 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 400 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 11.500 μονάδες. Δεν χρειάζεται να αναλύσω κάτι άλλο. Ας πάρω την Κοπεγχάγη και ότι άλλο θέλει να έρθει, καλώς να ορίσει. Από αύριο χαλαρώνουμε, τίποτα δεν έχει, αλλά θα “πούμε κατιτίς” την Τρίτη με νέα στήλη, ενώ είναι καλή ευκαιρία να βρίσκομα και καθημερινά στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras