1194

Thassios

Παρασκευή με ντέρμπι!

Καλημέρα! Παρασκευή σήμερα και είναι από τις λίγες φορές που έχουμε τέτοιο πρόγραμμα ώστε να ανεβάσω στήλη καθώς έχει κάποια παιχνίδια που από αυτή την στήλη δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα ειδικά όταν πρόκειται για ντέρμπι. Προτού αναλύσω τι θα παίξω σήμερα να αναφέρω απλά πως παραλίγο να κάνουμε μεγάλη ζημιά με τις απευθείας κόκκινες  την Τετάρτη που μας πέρασε αφού άμα ήθελε ο ρέφερι στην Γαλλία μπορούσε άνετα να δείξει απευθείας κόκκινη στον τερματοφύλακα που έκανε το πέναλτι στο 82’ .

Αυτός αποφάσισε να μην δείξει καν κίτρινη κάρτα ενώ αρχική επιλογή του (να ναι καλά το Βαρ) ήταν ότι δεν υπάρχει πέναλτι .

Σήμερα λοιπόν ξεχωρίσει το ντέρμπι στην Ιταλία και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που το  ‘’Derby della Capitale’’ ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα διεξάγεται Παρασκευή. Φυσικά και ποντάρουμε την κόκκινη κάρτα στον συγκεκριμένο αγώνα αφού μιλάμε για ένα ντέρμπι μίσους ενώ διαιτητής της αναμέτρησής είναι ο Daniele Orsato όπου φέτος έχει δείξει 2 κόκκινες σε 6 αγώνες αλλά και 34 κίτρινες.

Το 3,85 που βρίσκω για κόκκινη κάρτα έχει αξία για εμένα καθώς οι περισσότερες εταιρίες το δίνουν μάξιμουμ 3 ενώ ακόμη και η ομαδική κόκκινη σε απόδοση 7,7 μοιάζει να έχει αρκετή αξία και θα είναι αυτό που θα κρατήσω. Όταν μου δίνει 3,85 την κόκκινη στο παιχνίδι και 7,7 την κάθε ομαδική κόκκινη τότε θα σπάζω τις μονάδες της κόκκινης και θα ποντάρω από μισές σε κάθε ομαδική αφού το κέρδος θα είναι το ίδιο ενώ  στην περίπτωση που πάρουν οι ομάδες από μία κόκκινη κάρτα τότε πληρωνόμαστε διπλό ταμείο (ρίξτε μια ματιά και στο κόμπο που δίνει 34 σε μια εταιρία να πάρουν κόκκινη και οι δύο).

Έχουμε κι άλλα παιχνίδια για κόκκινη κάρτα υποψήφια για σήμερα όπως το μεγάλο ντέρμπι στην Πορτογαλία ανάμεσα σε Πόρτο και Μπενφίκα ενώ  καλή παράδοση σε κόκκινες έχουμε και  στο Ούνιον – Λεβερκούζεν με 3 κόκκινες στα τελευταία 4 ματς μεταξύ των ομάδων. Δεν θα πάρω σε κανένα από τα δύο κάτι πριγκέιμ αφού έχω το live καθώς στην περίπτωση του Πορτογαλικού δεν με τρελαίνει πολύ ο διαιτητής της αναμέτρησης ενώ στο Γερμανικό θέλω να δω εικόνα καθώς οι ομάδες φέτος είναι από αυτές που παρουσιάζονται σχετικά ήρεμες (1 κόκκινη η Ούνιον και καμία η Λεβερκούζεν).

Πάμε τώρα στη  Γαλλία και στο παιχνίδι της Μονπελιέ με τη Μονακό όπου η γηπεδούχος ομάδα μάλλον τρέμει όταν η αντίπαλοι πλησιάζουν μέσα στην περιοχή της. Γιατί αυτό ;; Γιατί αυτή τη στιγμή ίσως είναι η μοναδική ομάδα από τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έχει δεχθεί 9 γκολ από πέναλτι. Δεν είναι και λίγο όταν από τα 32 γκολ τα 9 (πάνω από το 26%) τα έχει φάει από την άσπρη βούλα.

Σήμερα λοιπόν αντιμετωπίζει την Μονακό που γενικά κάνεις πολλές προσπάθειες μέσα από την περιοχή ενώ έχει σκοράρει και 5 φορές από το πέναλτι . Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Aurelien Petit που φέτος έχει δείξει 7 πέναλτι σε 7 ματς και μοιάζει ο ιδανικός ρέφερι για να ποντάρουμε την Μονακό να σκοράρει πέναλτι που βρίσκω σε απόδοση 4,5 (δείτε και το ”πέναλτι και κόκκινη” γιατί η παράδοση έχει κόκκινες).

Αυτά λοιπόν για σήμερα (ανεβάζω νωρίς γιατί φοβάμαι την πτώση της απόδοσης) όπου έχουμε μια ‘’γεμάτη’’ Παρασκευή ενώ μαζί θα τα πούμε από νωρίς το απόγευμα στο chat όπου έχουμε την ‘’ομαδική ‘’ μας μελέτη για το Σαββατοκύριακο.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS