3280

Billaras

Παρόμοια προσέγγιση!

Χαλαρά και ωραία ήταν χθες. Βγήκαν τα…σουβλάκια και οι πίτσες που θα καταναλωθούν μεσοβδόμαδα στο σεντόνια (γέλια). Ηρθε το παρολί και μάλλον εύκολα, πήρα και “κατιτίς” στα live των Μπάγερν και Ρεάλ γιά τα οποία σας είχα προϊδεάσει ότι ήταν γιά κόντρα. Οκ, χάλασε κόσμο η Χαλ, αλλά εκεί έτσι “αποφάσισε η μπάλα”. Μιλάμε γιά ματς του 2-0, 3-0 που ήρθε 0-1.

Γενικά, γιά μέρα που πήγα σβηστός, δεν έχω παράπονο. Χωρίς περιστροφές, πέρασε και η ώρα, πάω στο σήμερα. Ήδη έσβησα Μαγιόρκα over και Ινγκολσταντ διπλό γιατί παίζουνε νωρίς. Προσεγγίζω τη μέρα όπως και χθες, χωρίς μεγάλες απαιτήσεις. Ιδού η…συλλογή μου: Αλτάχ, Τσέλσι (και άσος και over), Ελτσε, Καλλονή Χ, Ολυμπιακός, Οσασούνα, Σαραγόσα, Παναιτωλικός, Μονακό, Σεβίλλη και αύριο Χ η Βαγιεκάνο.

Αυτά τα λίγα είναι. Ξεκινάω με…τις ομορφιές μας. Βλέπετε έχω ελληνικά ματς. Με τα 1.20 και 1.30 δεν ασχολούμαι, ας έρθουν ότι θέλουν. Θα σβήσω και Καλλονή Χ γιατί στο 1.75 δεν το παίζουν ούτε οι φυλακισμένοι. Οπως και τον άσο του Παναιτωλικού στο 1.44. Πάνε αυτά. Θέλω να έρθουν όμως και θα σας πω γιατί: Ο Πλατανιάς πέφτει ΜΟΝΟ με τριπλή ισοβαθμία (με Πανθρακικό και Λεβαδειακό).

Με τετραπλή σώζεται! Η Βέροια (που σώζεται ότι και να γίνει) είναι ο ρυθμιστής (και γιά τον Πανιώνιο). Μπορεί εν ολίγοις κάλλιστα να “σπάσει” ο Πανιώνιος και το Χ στην Κρήτη αν χάσει η Βέροια, αυτό είναι το ματς-κλειδί. Και αυτό που με απασχολεί είναι όχι το ματς της Νέας Σμύρνης, αλλά της Κρήτης. Στο 2.05 ο Ολυμπιακός μου κάνει, να βάλει και γκολάκια ο Μήτρογλου να περάσει τον Μπαράλες.

Ηδη το Χ ανέβηκε και το διπλό έπεσε τις τελευταίες μέρες. Αν η Βέροια χάνει λοιπόν, οι χανιώτες δεν ασχολούνται με το ματς. Κρατάω λοιπόν και σε απόδοση ανεκτή, τον Ολυμπιακό. Και φεύγω από την Σούπερ Λίγδα, με την ευχή (μην με παρεξηγήσουν οι βοιωτοί, δεν έχει να κάνει με την ομάδα αλλά…με ότι έχει από πίσω η ομάδα) να πέσει ο Λεβαδειακός (και ας ξαναγυρίσει του χρόνου καθαρός και συμπαθής).

Θα σβήσω και Οσασούνα γιατί βούλιαξε στο 1.65, οπότε τι μένει πιά; Αλταχ-Μονακό-Βαγιεκάνο Χ-Σεβίλλη απο μεγάλα και Τσέλσι (άσος και over), Ολυμπιακός-Σαραγόσα από μικρά. Αυτά είναι όλα. Νομίζω δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Η Αλτάχ πολύ ψηλά ένω έχει έδρα-φρούριο, η Μονακό “μανούλα” εκτός έδρας, το ισπανικό Χ είναι αρκετά βολικό αύριο, η Σεβίλλη δεν έχει να σκέφτεται την ρεβάνς του Europa και η Θέλτα έχει σοβαρές απουσίες στην επίθεση, η Σαραγόσα έχει βαρύ όνομα και…βαρύ κίνητρο, η Τσέλσι πιστεύω ότι άνετη πλέον θα δώσει σκορ και θέαμα (αρκετά άνετη πλέον είναι και η Λίβερπουλ που δεν θα κουνηθεί από την 5η θέση), γιά τον Ολυμπιακό τα είπαμε.

Θα παίξω δυάδα Τσέλσι-Ολυμπιακός και δυάδα Τσέλσι over- Σαραγόσα 1. Δύο δυάδες. Και Σεβίλλη-Βαγιεκάνο Χ-Αλτάχ σε trixie. Αφήνω την Μονακό γιατί δεν ξέρω τι θα μου προκύψει από τον τρελλό-Μπιέλσα και την ομάδα του. Με φοβίζει το γεγονός ότι οι παίκτες (και ο κόσμος) τον θέλουν, άρα μπορεί να δούμε εμφάνιση-συσπείρωση. Αυτά είναι όλα. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.

000+2.000 μονάδες. Κέρδη από 9/5: 361 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 661 μονάδες. Ποντάρισμα 10/5: Δυάδα: Τσέλσι 1-Ολυμπιακός 2 (4.2) με 90 μονάδες. Δυάδα: Τσέλσι over- Σαραγόσα 1 (4.1) με 91 μονάδες. Trixie: Αλτάχ 1 (4.20)-Σεβίλλη 2 (2.62)-Βαγιεκάνο Χ (3.50) με 40 μονάδες οι δυάδες και 10 η τριάδα, όλο μαζί 130 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 311 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 350 μονάδες. Χαλαρά πάω, εξήγησα το γιατί.

Τα ξαναλέμε την Τρίτη απόγευμα, ως τότε, απολαύστε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα του gazzetta .gr γιά την Μπόρνεμουθ και το παραμύθι της! Εδώ το λινκ: http://www.gazzetta.gr/specials/741277/impossible-dream .

Παλαιότερα άρθρα του Billaras