3648

Billaras

Πασούλες στη σέντρα…

Κάθε χρόνο, όταν ξεκινάει η χρονιά, ανοίγω ένα φάκελο και όλα τα κείμενα τα αριθμώ. Πχ Βetsellers 1, 2, 3 κλπ. Ή Kingbet 1, 2 κλπ. Οταν φτάνει ή περάσει το 100ο κείμενο στο σάιτ, ξέρω ότι…καλοκαίριασε. Αυτό είναι το Betsellers 102. Πάει να πει….μυρίζει Μουντιάλ! Χθες βράδυ, κάναμε μιά εκπομπή με τον Μάκη, όπως πάντα, στο betradio. Ηταν ουσιαστικά η προτελευταία (μαζί) γιά φέτος.

Και η τελευταία της σαιζόν. Την άλλη Παρασκευή λόγω σοβαρών υποχρεώσεων δεν θα είμαι στο ράδιο, οπότε με τον Μάκη μονάχα θα κλείσει η σαιζόν. Και μετά, θα υπάρξει ένα κενό, χωρίς εκπομπή. Η τελευταία θα είναι Ιούνιο…Παρασκευή και 13, ακριβώς πριν την έναρξη του Μουντιάλ, ένα δύωρο (ή και παραπάνω) γιά όλα. Χθες λοιπόν, η εκπομπή εξελίχθηκε διαφορετικά.

Σαν “κουβεντούλα”. Στοιχηματική κουβεντούλα. Και λίγο απολογισμός (αυτός θα γίνει αναλυτικά μέσα σε όλο το διάστημα από την μεθεπόμενη Δευτέρα 19 του μήνα, με 2-3 κέιμενα, εδώ στο site) και λίγο επί προσωπικού, και λίγο από όλα γιά το στοίχημα γενικότερα. Και οι ακροατές και εμείς την απολαύσαμε. Είχε απήχηχη μεγάλη, δεν το περίμενα, είδα κι εγώ χθες πχ να ζητάνε πάνω απο 30 άτομα μαζεμένα το excel που έχει φτιάξει ο Liakos στο φόρουμ.

Δεν το ζήταγαν τον Σεπτέμβρη, το ζήτησαν Μάιο! Κάλιο αργά, παρά ποτέ. Δείχνει ότι οι παίκτες του Betsellers αλλάζουν. Μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα, σαιζόν με τη σαιζόν. Και αλλάζουν προς το καλύτερο. Αυτό που εξ'αρχής είχα στόχο, τον πέτυχα και με το παραπάνω. Να γίνουμε μεγάλη παρέα, (τώρα που γράφω, το site έχει 6.837 μέλη, κάποιοι λίγοι είναι διπλογραμμένοι, άρα μιλάμε για 6.

500 φίλους περίπου), οι μοναδικοί επισκέπτες το είπα και χθες, είναι κατά μέσο όρο φέτος κάπου 11.000!! Φτάσαμε (ρεκόρ) και τους 13.800 κάπου στον Νοέμβριο. Και αυτή η παρέα ξεχωρίζει γιατί…το παιχνίδι μας ξεχωρίζει. Είπαμε “κάτι άλλο”. Τα λέμε χρόνια βασικά, αλλά μέσω ενός site κάθε φορά αυτό γίνεται όλο και πιό καταννοητό. Η βελτιώση του καθένα είναι χειροπιαστή.

Μικρή ή μεγάλη, υπάρχει. Αρα, κάτι κάνουμε καλά εδώ στο Betsellers. Και πιστέψτε με, δεν είναι το (όποιο) κέρδος. Απλά το κέρδος λειτουργεί ως “πειθώ”. Ως “μαγνήτης”. Το βλέπει ο άλλος και ζυγώνει, μπαίνει στην διαδικασία. Το στοίχημα είναι δεκάδες πράγματα μαζί. Που καταλήγουν (αν συνδυαστούν σωστά) στο κέρδος. Εδώ λοιπόν εμείς, αυτό θέλαμε.

Τα…δεκάδες να γίνουν καταννοητά και προσιτά, να γίνουν βίωμα στον καθένα. Γιά να έρθει μετά το κέρδος. Δεν είμαστε ποτέ του “πάρε κόσμε”. Είμαστε του “μάθε κόσμε”. Κι όποιος θέλει και αντέχει και έχει υπομονή και μυαλό ανοιχτό, μαθαίνει…. Αυτά ως πρόλογο. Από εκεί και πέρα; Ο Μάκης το έγραψε, το λέω κι εγώ, το ξέρετε.

Παίζουμε τα… χασομέρια. Μιάς καλής σαιζόν τα χασομέρια. Ειδικά σήμερα, είναι γιά…πασούλες στο κέντρο. Η Γαλλία έχει το κυρίως μενού. Μπορώ να τα αναφέρω και ως…ΠΡΟΠΟ! Μονακό 2, Εβιάν 1, Σοσό 2, Γκινγκαμπ 1, Λιόν over, Μονπελιέ over, Ναντ g/g, Μπορντό over. Αυτά είναι ως “μονόστηλο”, χωρίς αποδόσεις. Αν σε αυτά προσθέσετε και μιά Ιντερ, ένα ακόμα over στην Λεβάντε, άντε και 2-3 μεγαλούτσικα (Αλκμάαρ, Γκρόνιγκεν, Βαγιεκάνο), έκλεισε η μέρα.

Κάτι ψειράκια, δεν τα κοιτάω καν, ας έρθουν 25-0, δεν ασχολούμαι, όπως δεν ασχοληθήκαμε ποτέ εδώ. Να παίξω το 2.20 στο 1.85 ελέω Μάη, ας πάει και το παλιάμπελο. Αλλά να παίξω το 2.40 στο 1.55 ελέω Μάη, δεν το κάνω. Χάρισμά τους. Να μην το ψειρίζω πολύ. Δεν παίζω κανένα σημερινό μεγάλο, μόνο παρολί και μεσαία σημεία. Απλώς από σήμερα, τα τρία (και ως τώρα) μοναδικά μεγάλα, θα τα κάνω ένα trixie.

Ανάλυση αύριο. Είναι οι Σάουθεντ (3.25), Οσασούνα (3.10) και Φορτούνα (3.00). Είπα αρχικά να τα κάνω yankee από σήμερα με την Σοσό, αλλά άλλαξα γνώμη. Αρα, έχουμε ήδη ένα trixie αυριανό, θα μείνουν (πάλι) μόνο τα υπόλοιπα μικρομεσαία γιά αύριο. Και επιστρέφουμε στο σήμερα. Θέμα καθαρά χημείας είναι. Ολα μαζί όπως τα ανέφερα, είναι μιά δεκάδα. Χωρίς επεξηγήσεις γιατί τα βάζω αυτά μαζί ή γιατί πετάω κάποια άλλα, θα παίξω: Ιντερ-Εβιαν-Γκινγκαμπ ένα παρολί, τρεις άσοι.

Επίσης μιά δυάδα Σοσό 2-Μπορντό over, και τέλος, ένα ακόμα παρολί με Λεβάντε over, Ναντ g/g και Λιόν over. Και πάπαλα. Παιχνίδι…. που έκανα 15 χρόνια πριν!!! Αλλά τέτοια εποχή, δεν έχει και κάτι άλλο, είπαμε, πασούλες στην σέντρα παίζουμε, κάτι σαν….το φιλικό της φωτογραφίας! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 12.500 μονάδες. Ποντάρισμα 10/5: Δυάδα: Σοσό 2-Μπορντό over (4.

8) με 120 μονάδες. Παρολί: Λεβάντε over-Ναντ g/g-Λιόν over (5.79) με 90 μονάδες. Παρολί: Ιντερ 1-Εβιάν 1-Γκινγκαμπ 1 (4.88) με 110 μονάδες. Trixie Κυριακής: Σάουθεντ 2 (3.25)-Οσασούνα 2 (3.10)-Φορτούνα Ντ. 1 (3.00) με 50 μονάδες κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, όλο μαζί 170 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 490 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 12.010 μονάδες. Δεν θέλω και πολλά, ένα παρολί να πάρω τα λεφτά μου πίσω, ή μάλλον να βγάλω και κατιτίς, γιατί ατόφιο σημερινό το παιχνίδι είναι 320 μονάδες, το trixie είναι αυριανό.

Με τα παρολί ξέρετε πως πάει. Χημεία είναι. Κάντε την δική σας. Και παιξτε χαλαρά. ΟΧΙ ανοίγματα τέτοια εποχή, δεν έχει νόημα, είναι λάθος. Ραντεβού άυριο πάλι, ίδια ώρα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras