973

Billaras

Πειράζει να μην παίξω τίποτα;

H ώρα κοντεύει 15,30 καταμεσήμερο. Εχω να ανεβάσω στήλη τόσο αργά κάτι…χρόνια. Οχι, δεν συνέβη κάτι, απολύτως τίποτα δεν συνέβη. Ολα καλά, πέρασα ένα σούπερ Σαββατοκύριακο με αρνιά και γουρνοπούλες (το δεύτερο “ου” μετά το “ρ” δεν προφέρεται άμα είσαι στον Μοριά), επέστρεψα και από το πρωϊ μελετάω αυτά που μελέτησα…και χθες.

Πέρα από τα γλέντια, το Σάββατο είδα και μπαλίτσα, την Κυριακή όχι. Δεν έχω να σχολιάσω και πολλά, κάνει μπαμ ότι σε συντριπτικό βαθμό οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Δείτε την Σίτι, δείτε τη Μπάγερν, δείτε όσες θέλετε. Και όσες είναι καλά τώρα, μάλλον ανησυχητικό είναι. Οσο γιά το στοίχημα; Πέρασε με γκολ στο…110′ το over (με 0-0 ως το 77′ και το over να έχει φτάσει στο 21,00 παρακαλώ, η φωτό της στήλης από το νικητήριο γκολ), αλλά τα άλλα τίποτα.

Δεν άξιζε να κερδίσει η Τρανμίρ, η Λιντς τα έχασε όλα μετά το ακαριαίο 2-1 (ενώ με εκνεύρισε που ήταν 11αδα ο Φιλιπς, αν το ήξερα μπορεί και να μην πόνταρα), η Μπόχουμ με δέκα από πολύ νωρίς, πάπαλα.

Ξανάρχομαι λοιπόν στα φρέσκα. Να βάλω την…κασέτα; Αμα θέλετε να παίξετε, προφανώς και θα βρείτε. Κι εγώ άμα ήθελα να σας γεμίσω σημεία και να γράφω κατεβατά, επίσης θα μπορούσα να το κάνω.

Αλλά εδώ δεν κυνηγάμε ούτε τα κλικ ούτε τις εντυπώσεις.

Θα είμαι λοιπόν ξεκάθαρος: ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΊΠΟΤΑ. Ούτε ευρώ. Πληρώνει 1,02 ότι πάντα θα υπάρξουν αυτοί που θα πουν “ελα μωρέ, πλάκα μας κάνει, δεν βρήκε δύο σημεία”;

Κι όμως, δεν βρήκα. Γιά να το πω σωστά, δεν βρήκα τίποτα με αξία. Το Σάββατο έδωσα το πρώτο over της σαιζόν γιατί το αξιολογούσα 1,70 και ήταν στο 2,20.

Μισή μονάδα επάνω. Τώρα θέλετε να δώσω 1,85 και 1,90 ας πούμε, που οριακά έχουν ένα 0,10-0,20 “λαθάκι”; Λίνκολν-Μπόλτον, ορίστε. Ηταν στο 2,00 πήγε στο 1,90, το αξιολογώ γιά 1,80 όταν η Μπόλτον έχει δύο στα δυο 3-3 φέτος! Να βρω άλλο ενα παρόμοιο και να δώσω δυάδα; Οχι, λυπάμαι, δεν το κάνω. Με το μαχαίρι στο λαιμό μου μοιάζει μεγάλο το 2,30 στο Πιτέρμπορο-Κάρντιφ.

Τα είδατε και το Σάββατο. Ε, ούτε αυτή τη δυάδα δεν θα δώσω.

Και από σημεία; Σαχτάρ-Λούτον-Μόρκαμ-Ολνταμ είναι τέσσερα που “κάτι” μου λένε ως λαθάκια. Αλλά και πάλι, όταν δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα, όταν οι εγγλέζες έχουν παίξει δύο ματς, μπορεί να κάνω εγώ λάθος. Ή να δούμε να πετάει αυτή που προχθές σερνόταν!

Ορίστε, έβαλα την κασέτα, σας τα είπα και την ξαναβγάζω.

Mελέτησα ωρες χθες, μελέτησα ώρες σήμερα και κατέληξα στο no bet! Αν τυχόν δω κάτι αύριο ή την Πέμπτη, θα δείτε update (παρεπιπτόντως, γελάω με τις αποδόσεις των ελληνικών ομάδων). Σήμερα τίποτα, προτιμώ να είμαι στο chat και να ελέγχω το live. Οπότε, ελάτε στο chat απόψε και κάθε βράδυ, εκεί ίσως μας προκύψει κάτι. Αν όχι, δεν πειράζει, δεν βιάζομαι, σας έγραψα και την Παρασκευή (και το ξέρατε) ποιό είναι το πλάνο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras