143

Thassios

Πεντάδα που καίει

Καλημέρα Betsellerades μου!

Το πρώτο που πρέπει να σχολιάσω είναι φυσικά το Betselleradiko ταξίδι μας. Πολύ γέλιο, πολύ πείραγμα , όμορφες αναμνήσεις που είναι από αυτές που θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου. Ωραίο ταξίδι και τρομερή φιλοξενία από το Γερμανούλη που μας είχε πασάδες. Είδα μετά από πολύ καιρό τον Παυλάρα μας ενώ γνώρισα και τον κορνεράκια της καρδιάς μας.

Γενικά σούπερ και απίθανη εμπειρία. Κρίμα που δε φέραμε και τη πρόκριση στην ΑΕΚ.

Πάμε τώρα στα δικά μας τα στοιχηματικά όπου έχουμε βουνό μπροστά μας. Φουλ κουπόνι το ΣΚ ενώ ακολουθούν και εμβόλιμες την άλλη εβδομάδα.

Ξεκινάω από την Αγγλία και το Νιουκάστλ – Φούλαμ. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τη Μίλαν απέδειξαν ότι δεν είναι καλά.

Βασικά έβγαζαν μια κούραση ενώ σήμερα θα απουσιάζει και ο Tripier. Η Φούλαμ από την άλλη σαν κάτι να γίνεται καλά. Όλοι θεωρήσαμε ότι το 5-0 απέναντι στην Νότιγχαμ ήταν κάτι που έτυχε αλλά πήγε μετά και έριξε άλλα 5 στη Γουέστ Χαμ. Έτσι έχει 16 γκολ στα τελευταία 4 ματς. Κάτι γίνεται καλά επιθετικά. Δεν ξέρω αν θα πάρει αποτέλεσμα απόψε αλλά θεωρώ ότι έχει αξία το όβερ 1,5 γκολ ομαδικά της στο 3.

Το κρατάω απέναντι στη Νιουκάστλ που δείχνει αδυναμίες στην άμυνα.

Κάτι άλλο από Αγγλία δεν κρατάω. Το μόνο που θέλω να προσέξτε είναι το ματς Σουίντον – Μπάροου. Φορμαρισμένοι οι φιλοξενούμενοι όπου μπορούν να φύγουν με το διπλό αλλά η Σουίντον είναι δυνατή εντός στο ημίχρονο όπως έγραψα και στη στήλη με τα στατιστικά.

Το νου σας στην ανατροπή!

Πάω στη Γερμανία όπου περιμένω πολλά γκολ στα παιχνίδια των Ντάρμσταντ και Άουγκσμπουργκ. Και στα δύο κρατάω τα g/g ημιχρόνου με αυτό της Ντόρτμουντ να είναι ελαφρώς πιο δυνατό αν και πληρώνει 3,4. Οριακά παίζεται! Εγκρίνει και ο Γερμανός εδώ.

Στη 2η Γερμανία καλό είναι το g/g 2ου ημιχρόνου σε Νυρεμβέργη και Αμβούργο αλλά μου ξυνίζει λίγο το 2,5 που βλέπω σαν απόδοση.

Πάμε στα υπόλοιπα και κάνω στάση στη Σερβία. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δίνουν τόσο ψηλά το g/g στο Σπαρτάκ – Ερυθρός. Είδατε τι ανέφερα χθες στη στήλη! Ο Ερυθρός έπαιξε με τη Σίτι μεσοβδόμαδα και τα έδωσε όλα ενώ εκτός έδρας δέχεται εύκολα γκολ. Πολύ καλή η απόδοση του g/g + όβερ 2,5 μιας και θα του βγει λίγο και η κούραση. Η Σπαρτάκ Σουμπότιτσα μπορεί να έχει την 3η χειρότερη επίθεση αλλά εντός κάτι κάνει επιθετικά.

Μετά πάμε στις κάρτες. Εδώ υπάρχει θέμα. Έχω 5 παιχνίδια φωτιά, πολύ δυνατά στα μάτια μου. Ξεκινάω από τη Πορτογαλία όπου και τα στα τρία περιμένω να πέσει πολύ ξύλο. Ρίο Άβε – Βιζέλα και Αρούκα – Ζιλ Βιθέντε είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Περιμένω παιχνίδια δυνατά καθώς θέλουν νίκες με τέτοιους αντιπάλους.

Εξαιρετική παράδοση στο Αρούκα – Ζιλ Βιθέντε με πολλά κόμπο κόκκινων. Κρατάω το ειδικό ”όβερ 4,5 κίτρινες + κόκκινη” αλλά και το κόμπο σε εξαιρετική απόδοση. Με εξαιρετικό διαιτητή που φέτος έχει 3 κόκκινες σε 5 ματς (Manuel Oliveira).

Στο Ρίο Άβε – Βιζέλα σίγουρα καίγονται για νίκη και οι δύο απλά εδώ με προβληματίζει ότι οι γηπεδούχοι είναι λίγο soft για Πορτογάλοι.

Πάντως κι εδώ έχουμε εξαιρετικό διαιτητή με 4 κόκκινες φέτος σε 5 ματς. ο Correia μας είχε κεράσει εκείνο το κόμπο κόκκινων στο Μποαβίστα – Φαμαλικάο και σήμερα μπορεί να εξελιχθεί έτσι το ματς αφού η Ζιλ Βιθέντε θα ρίξει λίγο ξύλο μπας και πάρει κάτι. Εδώ οι αποδόσεις είναι πολύ καλές για Πορτογάλους.

Μετά πάμε στο Μποαβίστα – Γκιμαράες και δείτε λίγο τη πρόσφατη παράδοση. Ο κακός χαμός και με τη Μποαβίστα να βράζει μετά τα αρνητικά αποτελέσματα (έχει 7 σερί ήττες) και τον προπονητή να παραιτείται. Πάντως δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην ομάδα αλλά και θέματα γηπέδου με τον Petit να λέει ότι πολλές φορές οι παίκτες μετά την προπόνηση έκανα μπάνιο σπίτια τους.

Όλο αυτά φέρνουν πολλά νεύρα.

Ήδη από αυτή την αγαπημένη ομαδούλα έχουμε πληρωθεί δύο κόμπο και δεν αποκλείω σήμερα ο Verissimo να το τριτώσει. Από την άλλη η Γκιμαράες είναι από τις ομάδες που απαντάει στις προκλήσεις ξύλου. Με το παρακάτω ειδικό θα πάμε αλλά και το κόμπο.

Είναι από τις σπάνιες φορές , και νομίζω πρώτη φορά φέτος που έχει τρία ματς φωτιά στη Πορτογαλία. Ένα κλικ παραπάνω μου κάνει η Αρούκα αλλά και πάλι δε ξέρω αν μπορώ να πάω πάσο στα άλλα. Θα το σκεφτώ στο τέλος.

Πάμε τώρα στην Ισπανία. Πως μπορώ να μην κρατήσω τα ζευγάρια Θέλτα – Γρανάδα και Σεβίλλη – Χετάφε.

Η Θέλτα μας έχει πληρώσει 2 φορές φέτος με τις κάρτες αφού βγάζει νεύρα μιας και συνεχίζει τα αρνητικά αποτελέσματα. Μετά την Αλμερία που δε βλέπω πως μπορεί να σωθεί , αυτές οι δύο που κοντράρονται σήμερα είναι υποψήφιες για τη 2η αλλά και για την θέση της 3ης ομάδας που θα πέσει.

Σίγουρα θα είναι δυνατό ματς και με πολλή γκρίνια.

Εδώ το μόνο θέμα είναι ο Sanchez Maria που δεν είναι από τους κοκκινάκηδες. Τον είχα ποντάρει και στο Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο και δεν έβγαλε κόκκινη αν και ήταν πολύ τίμιος με τις κίτρινες. Έβγαλε 9 στο σύνολο. Στο Ευρωπαϊκό έβγαλε 7 κίτρινες. Τα πάντα όπως ξέρετε είναι θέμα απόδοσης. Το 5,5 που βλέπω στην κόκκινη είναι μεγάλο λάθος. Πόσο μάλλον με όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο που πάει στο 7.

Δε μπορώ να το προσπεράσω.

Πάμε και στο Σεβίλλη – Χετάφε. Ο κακός χαμός στις τάξεις της Σεβίλλης με τους οπαδούς να γιουχάρουν στο αεροδρόμιο τους παίκτες και να τα ψάλλουν στον Ramos.

Σήμερα είναι ματς ζωή και θανάτου αφού πρέπει να κερδίσουν ώστε να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα αλλά να σταματήσει να τρίζει η καρέκλα του Diego Alonso. Με Χετάφε απέναντι δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα του ξύλου και των κόκκινων. Εδώ λίγο πιο υποψιασμένοι οι μπουκ αφού το παραπάνω ειδικό το δίνουν 4,75. Πάντως κι αυτή είναι μια καλή απόδοση για τέτοιο ματς.

Αυτά είναι όλα όσα είδα. Από κάρτες αλλά και από γκολ. Μια 5αδα δυνατή με κάρτες και λίγα παιχνίδια με γκολ.

Και τώρα το αιώνιο ερώτημα. Τι παίζουμε και πως. Λοιπόν για αρχή θα κάνω μια ξερή δυάδα με γκολ. Τα όβερ 1,5 ομαδικά της Φούλαμ με το g/g ημιχρόνου σε Άουγκσμπουργκ.

Και πάμε τώρα στις κάρτες. Θα πάω με 2 + 2. Αφήνω με βαριά καρδιά το Ρίο Άβε – Βιζέλα. Ποντάρω τα δύο Ισπανικά και τα άλλα δύο Πορτογαλικά. Στους Πορτογάλους θα ποντάρω και τα κόμπο.

Συνολικά δηλαδή 6 μονά και 1 δυάδα. Απλά είναι δύο διπλά πονταρίσματα. Με ένα κερδισμένο χάνω ελάχιστα.

Δυνατό πρόγραμμα σήμερα , περιμένω να πέσει ξύλο. Ας μας δικαιώσουν τα παιδιά.

Τα λέμε το απόγευμα στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS