4420

Billaras

Περιμένοντας τα…χθεσινά!

Σήμερα μου ήταν δύσκολο να γράψω. Πρώτον, επειδή πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι, οφείλω να εκφράσω την αγωνία μου γιά τον Φαμπρίς Μουάμπα, τον παίκτης της Μπόλτον μου, της ομάδας μου. Το ξέρετε ήδη, κατέρρευσε την ώρα του ματς χθες στο Λονδίνο, καρδιακή προσβολή. Πάλεψαν οι γιατροί και τον επανέφεραν στη ζωή, οι στιγμές στο γήπεδο της Τότεναμ σε καθήλωναν.

Χαίρομαι που δεν έχω δει κάποια μαύρη ανακοίνωση, ο Μουάμπα είναι στην εντατική καρδιολογικής κλινικής, όσο περνάνε οι ώρες είναι καλό, θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει… Πάμε στα δικά μας. Χθες τίποτα. Κανένα πρόβλημα, τα είπαμε, πήγα…σβηστός. Κερδίζοντας όλη την περασμένη εβδομάδα, εδώ που τα λέμε, θα ήταν και λίγο αφύσικο να κερδίσω και χθες.

Οκ, μπορώ να μιλήσω γιά ατυχίες (κόκκινη και σε Μπράιτον και σε Πορτ Βέιλ απο νωρίς), αλλά δεν έχει νόημα. Κυρίως γιατί και οι δικές μου επιλογές ήταν κακές (πχ Παρί), ενώ κακές ήταν και οι…μη επιλογές μου (αυτό το Χ της Κρ.Πάλας, γιατί το άφησα έξω;). Οπότε, έχασα 360 μονάδες και τέλος. Σήμερα θέλω να κερδίσω. Ο βασικότερος λόγος που μου ήταν δύσκολο να γράψω ήταν αυτός.

Τρέχει, έχει πονταριστεί, καλό παιχνίδι από χθες. Αν δεν ξέρω τι θα γίνει στο βασικό μου μπετ (η Βιγιαρεάλ ξεκινάει σε λίγα λεπτά, όταν εσείς διαβάζετε αυτές τις γραμμές θα έχει ήδη ξεκινήσει), πως να κινηθώ και τι να γράψω; Θέλω να το λάβετε σοβαρά υπ'όψην σας αυτό. Και να ξέρετε ότι θα είμαι στο chat σήμερα γιά να “ανακοινώσω” τυχόν μεταβολές στο παιχνίδι μου….

Τέλος πάντων. Ας προσπαθήσω να συγκεντρωθώ και να γράψω γιά τα…υπόλοιπα. Λίγα είναι. Και δεν υπάρχει και λόγος να ανοιχτώ αφού έχω ποντάρει δυνατά απο χθες. Τι έχω κρατήσει; Σάλκε (την προσθέσα σήμερα), Νιουκάστλ από σωστά φαβορί. Φέγενορντ (επίσης την πρόσθεσα σήμερα) και Σανταντέρ (αυριανό) από αουτσάιντερ. Και μερικά over. Σε Λιλ (καλοπλήρωμένο), Ρόμα (αυριανό και δυνατό).

Αυτά είναι όλα, πέρα βέβαια από αυτά που ήδη έχω παίξει και πιστεύω πολύ (Λέτσε 1, Μπολονια Χ, Ξάνθη Χ). Γιά Σάλκε και Φέγενορντ ο…παρανομαστής ήταν κοινός. Τα ματς Τβέντε-Σάλκε. Και στα δυό ματς, η Τβέντε ήταν κακή. Και στο ενδιάμεσο γνώρισε και μιά βαρβάτη ήττα απο την Ναϊμέγκεν. Σαν να…ξεμπούκωσε μετά την 6αρα στην PSV. Την ίδια ώρα, το…ανάποδο έκανε η Σάλκε.

Ενω δεν πήγαινε καλά, και στα δύο ματς με την Τβέντε ήταν καλή και στο ενδιάμεσο έπαιξε ωραία μπάλα και κέρδισε το Αμβούργο. Την άποψη μου γιά την Καϊζερσλάουτερν την ξέρετε, κάκιστη ομάδα που θα αναγκαστεί και να ανοιχτεί μπας και κάνει επιτέλους νίκη. Παράλληλα, η Φέγενορντ έχει δόντια, κοφτερά μάλιστα. Κοίταξα και άλλες μπόμπες (Χέρενφεν, Αταλάντα) αλλά τις άφησα γιά διάφορους λόγους.

Το δε μεγάλο σημείο της Σανταντέρ δεν είναι και…τόσο καθαρό. Μακάρι να κερδίζει τώρα η Βιγιαρεάλ, θα “βοηθήσει”. Η Σαντατέρ έχει παράδοση διπλών στην Εσπανιόλ, πολύ “φιλόξενη” έδρα. Βέβαια, το σημείο είναι σκληρό, ζόρικο, δεν στηρίζεται στην φόρμα, αλλά… κάπου αλλού. Και όποιος το ποντάρει, θέλει..άντερο και υπομονή.

Αν δεν κάνει το χατήρι η Εσπανιόλ, μπορεί να πέσει και…ντόρτι! Τα over μου κάνουν πολύ, η Νιουκάστλ είναι καλά (και η Νόριτς σαν να…ξέμεινε από ενδιαφέρον). Αν την “εψαχνα” παραπάνω, ίσως ρίσκαρα με το 1.91 του over 3,5 γκολ στο PSV- Xέρενφεν. Είναι κι αυτό μια επιλογή, περιμένω…φεστιβάλ τερμάτων. Κλείσαμε. Μικρά πονταρίσματα, όπως είπα και χθες, ας…περάσουν Βιγιαρεάλ-Λέτσε και Μπολόνια Χ και.

.ας τα χάσω όλα, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πως θα κινηθώ; Σε μονά αποδεκτά (γιά trading- κάλυψη στο live) οι Φέγενορντ και Σανταντέρ. Μεγάλα σημεία. Τεράστια. Και από εκεί και πέρα; Δυό τριάδες, όπου θα …ανακατέψω Νιουκάστλ, Σάλκε, Λιλ over, Ρόμα over, PSV over 3,5 αυτό, και…ξανά την Λέτσε. Η χημεία εδώ ανήκει στον καθένα σας. Ανάλογα πως σας χτυπάνε στο μάτι….

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 25.440 μονάδες. Ανοιχτά μπετ από 17/3: Γκροσέτο Χ (2.85)-Χετάφε Χ (3.30)-Μπολόνια Χ (2.80)- Ξάνθη Χ (3.10), σε yankee 2-3-4, από 45 μονάδες σε κάθε δυάδα (270 μονάδες σύνολο), από 15 σε κάθε τριάδα (σύνολο 60) και 10 στην τετράδα. Trixie (2-3): Βιγιαρεάλ 2 (3.00)-Μπολόνια Χ (2.80)-Λέτσε 1 (2.05), από 140 μονάδες σε κάθε δυάδα (420 μονάδες) και 29 στην τριάδα.

Ποντάρισμα 18/3: Μονό αποδεκτό: Φέγενορντ 2 (5.50), 60 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Σανταντέρ 2 (6.00), 60 μονάδες. Τριάδα: Νιουκάστλ 1-Λιλ over 2,5-Ρόμα over 2,5 (6.22), 100 μονάδες. Τριάδα: Σάλκε 2-PSV over 3,5-Λέτσε 1 (7.63), 80 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 300 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.140 μονάδες. Προφανές ότι δεν χτυπάω ψηλά. Το έχω κάνει ήδη αλλού. Χωρίς να υποτιμώ τα νέα μπετ, η επικέντρωση στόχων είναι απαραίτητη.

Η Βιγιαρεάλ έκανε ημίχρονο όσο τέλειωνα την στήλη και έιναι στο 0-0. Τίποτα άλλο, ραντεβού στο chat, νέα στήλη (με γεμάτο πρόγραμμα) την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras