4003

Billaras

Περιμένοντας την…Ισπανία

Νομίζω ότι καλά πέρασαν (στοιχηματικά μιλώντας) οι περισσότεροι το Σαββατοκύριακο. Οκ, υπήρξαν μερικές ατυχίες (ειδικά αυτή της Νις), προσωπικά ήμουν λιγο….γκαντεμάκος στην χημεία, αλλά δεν πρόκειται να γκρινιάξω, το αντίθετο. Με χαμόγελο είμαι. Και μάλιστα πλατύ. Εδώ στο Betsellers δείξαμε γιατί διαφέρουμε. Οχι εγώ, όλοι μας. Και εσείς ως αναγνώστες.

Οταν έγραφα “σιγά μην δώσω τρίαδα Κορούνια-Ρόμα over-Πόρτο”, κάτι ήξερα. Οταν αναφερόμουν στην Μαγιόρκα, κάτι ήξερα. Εχει σημασία αν δεν την έβαλα στην κάβα; Οπως δεν έβαλα στην κάβα και την περασμένη εβδομάδα την τριάδα ΠΑΣ-Τσέλσι-Μπρόντμπι, δεν έβαλα και την Μαγιόρκα. Σας λέω τώρα ότι την έπαιξα. Και καλό μπετ. Απαξιώ γιά την κάβα.

Οτι είχα να πω, το είπα μιά μέρα πριν. Και γιά το Σαραγόσα-Μπιλμπάο και γιά το Μαγιόρκα-Μπέτις. Πολύ πιό σοβαρά και χρήσιμα είναι αυτά (ελπίζω να φτιάχνετε αρχείο γιά τις επόμενες σαιζόν, είδατε πόσο “βοήθησε” ένα 4-3 του 2007 στη Σαραγόσα), όλα όσα λέμε εδώ (και γιά “στοιχηματική αξιοπρέπεια”), παρά τα σημεία. Η Ισπανία ήταν “αφρός” (δεν χάθηκε σημείο, Βαλένθια, Μπιλμπάο, Μαγιόρκα, Σαντατέρ), από τα υπόλοιπα είπαμε, μιά Νις θα την ήθελα, αλλά δεν πειράζει.

Εβαλε ο άλλος γκολ-φάουλ από τη…σέντρα, τι να κάνουμε; Μέσα στο παιχνίδι κι αυτά…. Το “καλά πέρασαν οι περισσότεροι” πάει γενικά, στα όσα είδα. Ξέρω πχ ότι πολλοί έπαιξαν live την Μίλαν γιά ανατροπή, όπως και την Χοφενχάιμ στο Ντόρτμουντ, οπότε….not bad! Εννοείται ότι δεν σκοπεύω να παίξω. Δεν έγραψα επειδή θα παίξω κάτι. Απλά γιά να τα…πούμε έγραψα.

Σκέφτομαι ότι Μπόκα, ΠΑΣ, Χοφενχάιμ μπορεί και να αξίζουν κόντρας, αλλά δεν παίζω. Νέα στήλη το Σάββατο. Και καλά θα κάνετε (μην το προσπερνάτε αυτό) να το σκεφτείτε καλά. Οταν παίζετε επτά μέρες την εβδομάδα, σας υπογράφω με χέρια και πόδια, μόνο χαμένοι θα βγείτε. Ειδικά τώρα, που είναι τέλη Μάη και όλα τελειώνουν… Να ευχηθώ σε όλους τους Κωνσταντίνους και τις Ελενίτσες, σπέσιαλ ευχές σε έναν από τους moderators, στον Ντίνο (Skotostriοus) και τα ξαναλέμε το Σάββατο, στο χαλαρό.

Εχουμε Τσάμπιονς Λιγκ τελικό, αλλά κυρίως έχουμε φινάλε Γαλλίας και την (αγαπημένη μας) Ισπανία! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 19/5: 336 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 22.036 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras