4370

Billaras

Περιμένωντας απο χθες…

Τζίφος χθες. Μιά τα κακά αποτελέσματα (ειδικά νωρίς), μιά η κακή χημεία, δεν πήρα τίποτα πίσω. Καθαρή ήττα. Μέσα στο πρόγραμμα, σαφώς. Θα μπορούσα να κερδίσω κάτι, αν δεν έμπαινε από ένα “στραβό” σε κάθε παρολί (Αρσεναλ στο ένα, Γκλάντμπαχ στο άλλο). Είναι πάντα σκληρό να μαζεύεις 4 στα 6 (στα μικρά) και να βάζεις από ένα στραβό σε κάθε παρολί, αλλά και μέρος του παιχνιδιού είναι και δείχνει πόσο περίεργο παιχνίδι μπορεί να σου κάνει μιά (και καλά) απλή τριάδα.

Και βέβαια, με “αν και θα” δεν παίζεις κουμάρι. Είπαμε, έπαιξα πίο…προσιτά, πιό “φυσιολογικά” (γιά τους πολλούς) και την πάτησα. Καθαρή ήττα λοιπόν, μετά από καιρό, αν κάτι κρατάω από χθες είναι που απέφυγα μερικές ακόμα παγίδες (τύπου Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ή Νάπολι) και τίποτα παραπάνω. Εξάλλου, από χθες πίστευα πιό πολύ το…σήμερα και εξακολουθώ να το πιστεύω!! Πάμε στα φρέσκα.

Οτι είχα αναφέρει από χθες, ισχύει. Δεν αλλάζω ούτε ένα ματς. Η αρχική μου διαλογή ήταν με Σεντ Ετιέν, Μάλαγα over, Λιλ over (από μικρά), Ααχεν, Σαν Πάουλι, Εσκισεχίρ, Σοσό και Ουντινέζε (από μεσαία), ΚΠΡ και….Πάρμα (από μεγάλα) και τα χινάρια σε Ινγκολστάντ, Αταλάντα, Χερέθ και Βαλενσιέν. Οταν λέω “δεν αλλάζω ούτε ένα ματς”, εννοώ ότι δεν προσθέτω.

Εννοείται ότι θα αφαιρέσω από τα παραπάνω, σιγά μην τα παίξω όλα! Απλά δεν προσθέτω κάτι στο προτελευταίο βήμα μου. Είδα-τσέκαρα μερικά ακόμα. Πχ την Ρόντα. Ή την Οσέρ. Ή την Φεϊρένσε που φορτώνεται (κάνουν απεργία οι παίκτες της Λειρία, ίσως και να μην γίνει καν το ματς, αν γίνει ίσως παίξουν πολλοί έφηβοι, γι αυτό και η…βουτιά του διπλού, πολλές εταιρίες το έφραξαν, όπως και ο ΟΠΑΠ).

Ή την Ατλέτικο Μαδρίτης. Και ένα χινάρι ακόμα, στο Νανσί-Καέν. Τα…ξαναματακοίταξα, τα έψαχνα πολλή ώρα, τελικά δεν προσθέτω κανένα. Μένω με την αρχική μου διαλογή. Και πάνω σε αυτή πλέον, χτίζω το παιχνίδι μου. Από χθες έχω ποντάρει μιά καλή δυάδα. Ας την πούμε το…καμάρι μου γιά το διήμερο. Εσκισεχίρ άσος-Σοσό άσος. Η Εσκισεχίρ θέλει να βγει Ευρώπη, κυνηγάει την θέση της στα πλέι οφ, άρα κίνητρο.

Επαιξαν πρόσφατα σε ουδέτερο και η Μπόυρσα κέρδισε 0-3. Μόνο που αυτό ήταν γιά το κύπελλο το ματς. Η Μπούρσα κατά 99% (γιά να μην πω 100%) είναι ήδη Ευρώπη. Πήγε τελικό κυπέλλου με την Φενέρ (στις 9/5). Και έχει δύο “παράθυρα”. Να το πάρει φυσικά. Και να μην το πάρει όμως, αν η Φενέρ βγει Τσάμπιονς Λιγκ (τώρα είναι 2η στα πλέι οφ και με +9 από την τρίτη Τραμπζονσπόρ στην ειδική βαθμολογία δηλαδή…μιά ανάσα από τα προκριματικά), τότε βγαίνει έτσι κι αλλιώς η Μπόυρσα ως φιναλίστ.

Καταλαβαίνετε ότι η Μπούρσα μπορεί σήμερα να είναι άκρως χαλαρή, με το μυαλό στον τελικό και με εισιτήριο…σχεδόν στην τσέπη. Η Εσκισεχίρ το θέλει και φυσικά το μπορεί. Στη δε Σοσό, δίνουν τη μεγάλη μάχη. Και έχουν χρυσή ευκαιρία. Παίζοντας Οσέρ-Μπρεστ μεταξύ τους και με τις Αζαξιό, Ντιζόν να δίνουν ζόρικα εκτός ματς, η Σοσό με νίκη απόψε βγαίνει από τη ζώνη.

Καλή ομάδα είναι, δεν κοιτάω μόνο το “θέλει”, αλλά ξέρω ότι μπορεί κιόλας. Το 6-1 με την Παρί και πλασματικό είναι και την πείσμωσε. Η Μπορντό δεν πάει πουθενά (μα…πουθενά), μόλις προχθές έκανε νίκη μετά απο καιρό (την…Μαρσέιγ κέρδισε, ως μη γενόμενη), ο προπονητής της ήταν σχεδόν μιά δεκαετία στην Σοσό (ως κόουτς ακαδημιών και μετά γιά τρία χρόνια-ως πέρυσι- πρώτος προπονητής) και δεν βρίσκω λόγο να την γκρεμίσει.

Και αγωνιστικά μου κάνει ο άσος και εξωαγωνιστικά. Πάω στα υπόλοιπα. Τι πετάω; Την Ααχεν γιατί παίζει…εξάποντο. Βασικά την είχα κρατήσει σκεπτόμενος ελαφρώς πεισματάρικα, μετά την άτυχη ήττα της πριν έξι μέρες. Αλλά οκ, αναγνωρίζω ότι θα γίνει μακελειό και…που να μπλέκω; Πετάω και το Χ της Βαλενσιέν. Μπορεί και να “σπάσει” προς τα δεξιά.

Οπότε, τι έμεινε; Τρία μικρά (Σεντ Ετιέν, Μάλαγα over, Λιλ over), δύο μεσαία (Ουντινέζε και Σαν Πάουλι), δύο…μπαμ (ΚΠΡ και Πάρμα) και τρία χινάρια (Ινγκολστάντ, Αταλάντα, Χερέθ). Φυσικά και η δυάδα που ήδη έχω παίξει. Το παιχνίδι μου αρχίζει και “σχηματίζεται”. Μαζί τα τρία μικρά (εδώ να πω ότι η Σεντ Ετιέν μπορεί να πάει και στο over, άρα κάποιος που δεν θέλει έναν άσο στο παρολί, μπορεί να πάει με παρολί τριών over).

Τα δύο μεσαία πάλι μαζί, σε μιά ακόμα δυάδα (με νίκη Ουντινέζε πάνε όλες μαζί στους 55 και αρχίζει το…γλέντι). Τα δύο μπαμ σε μονά (θα ήμουν πολύ ζεστός με ΚΠΡ αν έπαιζε και ο Ταράαμπντ, αλλά κι έτσι θα ρισκάρω, δεν γίνεται να μην ρισκάρω βλέποντας δίδυμο Τέρι-Φερέιρα στην άμυνα της Τσέλσι και περιμένοντας και κούραση, ενώ γιά την Πάρμα, ας το…δώσει αν θέλει, εγώ ξέρω ότι…ακριβώς επειδή δεν δίνει, χάσαμε λεφτά την Τετάρτη.

Και πάω “ανάποδα” στη λογική, δεν δέχομαι να είναι στο 2.00 η Λέτσε και στο σχεδόν 4.00 η Πάρμα. Και παίζω διπλό). Και τέλος,τα τρία χινάρια σε “πακέτο”, σε ένα μικρό trixie. Πριν πάω στην κάβα, να σας πω ότι πέρασε από το μυαλό μου να παίξω ενα yankee με δύο χινάρια δυνατά (Αταλάντα και Χερέθ) και….ξανά τις Εσκισεχίρ, Σοσό! Κατέληξα ότι θα ήταν λάθος.

Δεν το κάνω. Λέω όμως, ότι αν σπάσει νωρίς η τουρκάλα, ίσως …τα ανακατέψω λίγο μετά, αφού θα μου μένει “αναξιοποίητη” η γαλλίδα και θα έχω ακόμα την Χερέθ να παίζει βράδυ. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 26.840 μονάδες. Ανοιχτά μπετ από 28/4: Εσκισεχίρ 1-Σοσό 1 (5.5), 205 μονάδες. Ποντάρισμα 29/4: Μονό αποδεκτό: ΚΠΡ 2 (8.80), 40 μονάδες.

Μονό αποδεκτό: Πάρμα 2 (3.95), 70 μονάδες. Trixie ισοπαλιών: Αταλάντα Χ (2.30)-Ινγκολσταντ Χ (3.25)-Χερέθ Χ (3.10), από 60 μονάδες σε κάθε δυάδα (σύνολο 180) και 20 στην τριάδα. Ολα μαζί, 200 μονάδες. Δυάδα: Ουντινέζε 1-Σαν Πάουλι 2 (4.2), 120 μονάδες. Παρολί: Σεντ Ετιέν 1-Μάλαγα over-Λιλ over (5.3), 110 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 540 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 26.300 μονάδες. Αυτά είναι.

Είδατε ότι παίζω 540 μονάδες σήμερα, να “πατσίσω” τις 930 χθεσινές. Λιγότερα δηλαδή, γιά να είμαι στον μέσο όρο του κανονικού μου πονταρίσματος. Τα μονά θα γίνουν trading στο ανταλλακτήριο αν με βολέψει το σκορ, ενώ εννοείται ότι αιχμή του δόρατος είναι η…χθεσινή δυάδα. Ξαναλέω, αν τυχόν χαλάσει η τουρκάλα, θα αναμίξω την Σοσό με κάτι άλλο (αν είμαι στο chat θα ενημερώσω όπως πάντα).

Τίποτα άλλο, νέα στήλη (και κανονικά ράδιο το μεσημέρι) την Τρίτη.   ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KING BET ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ EXPRESS HOLIDAYS Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Express Holidays αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε Ελλάδα, Κύπρο & Βαλκάνια ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ KING BET ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ 4 ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012 Συγκεντρώστε 7 κουπόνια που θα δημοσιευθούν στην KING BET από σήμερα μέχρι τις 18 Μαΐου 2012, στείλτε τα μαζί με ένα δελτίο συμμετοχής που θα δημοσιευτεί στις 11, 15 & 18 Μαΐου 2012 στη διεύθυνση «Σεβαστουπόλεως 80, Τ.

Κ. 11526 Αθήνα» ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής Αθήνα – Βαρσοβία – Αθήνα 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στη Βαρσοβία Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Βαρσοβίας Μεταφορά από και προς το γήπεδο Φόροι αεροδρομίου Εισιτήριο αγώνα στην ελληνική κερκίδα Πανοραμική ξενάγηση πόλης κατά την άφιξη µε ελληνόφωνο ξεναγό ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ: www.

kingpress.gr

Παλαιότερα άρθρα του Billaras