2242

Μάκης Μηνδρινός

Περιορισμένες επιλογές

Χαιρετώ! Για μένα προσωπικά το κουπόνι του Σ/Κ πέρασε και δεν ακούμπησε. Το περίμενα, το έβλεπα ότι δεν είχε μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτό έπαιξα ελάχιστα. Από την άλλη, προφανώς θα ήθελα επιστροφές από το μοναδικό σημείο που μπήκε στο παιχνίδι μου. Και, εντελώς αντικειμενικά, η Πουλ Τάουν δεν άξιζε να χάσει στην έδρα της Μπρέιντρι (1-0).

Είχε 2-3 ευκαιριάρες στο 0-0, δέχθηκε το γκολ με κοντινή κεφαλιά, είχε ευκαιρίες (και δοκάρι) να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Οσοι θέλετε και δεν… βαριέστε ψάξτε τα στιγμιότυπα, υπάρχουν (η Μπρέιντρι είναι με τα πορτοκαλί και η Πουλ με τα θαλασσί). Κατά τ’ άλλα, ό,τι και να έπαιζα από αυτά που μου είχα διαλέξει αρχικά, θα έχανα: η Κέμπριτζ έχασε 1-0, η Νιουκάστλ προηγήθηκε 2-0 αλλά έφαγε… δίποντο στο τέλος και το 0-2 έγινε 2-2 και η Ντόβερ επίσης προηγήθηκε αλλά έφαγε… τρίποντο στο τελευταίο 20λεπτο.

Ακόμα και το παρολί (ή δυάδα) με τα over που ανέφερα να έπαιζα (Μπρίστολ Ρόβερς – Σκάνκθορπ 1-1, Πόρτσμουθ – Μπλάκπουλ 0-2, Φούλαμ – Γουλβς) πάλι θα έχανα, αφού όλα σταμάτησαν στα δύο γκολ. Κακό Σ/Κ (για μένα), καλό το γεγονός ότι δεν έπαιξα σχεδόν τίποτα, πάμε παρακάτω. Στα αγωνιστικά, η Σίτι πήρε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Αγγλία.

Στη φάση του πρώτου γκολ αποτυπώνεται ολόκληρη η αμυντική εικόνα της Αρσεναλ τα τελευταία χρόνια: έφαγε τετ α τετ (και γκολ) μετά από βολέ του αντίπαλου γκολκίπερ. Σε τελικό, σε ματς που κρίνεται τίτλος! Τι να πεις… Δεν ήταν μόνο ο φίλος ierolohitis που μου έγραψε για αξία στο 6.00+ της Αρσεναλ, ήταν κι άλλοι που μου έστειλαν. Η απάντηση που έδωσα είναι ότι «η απόδοση όντως είναι μεγάλη για τελικό, αν παίζεις μόνο απόδοση, παίξε Αρσεναλ.

Αλλά αγωνιστικά δεν βλέπω πώς η Αρσεναλ θα βάλει περισσότερα γκολ από αυτά που θα δεχθεί». Οι δύο ομάδες ξαναπαίζουν την Πέμπτη, στην έδρα της Αρσεναλ αυτή τη φορά, για το πρωτάθλημα. Δεν αλλάζει κάτι στην άποψη που προανέφερα, αν και η αλήθεια είναι ότι το ματς αυτό είναι διαφορετικό. Γι’ αυτό είναι και διαφορετική η απόδοση.

Το έχω ξαναγράψει κατά καιρούς, είναι πολύ δύσκολο κάποιος (ειδικά στο ποδόσφαιρο) να κερδίσει την ίδια ομάδα δύο φορές σε 5 μέρες. Όχι ότι δεν γίνεται, αλλά είναι δύσκολο. Θεωρώ ότι αυτή τη φορά η Αρσεναλ θα σκοράρει, αλλά με τα χάλια που έχει πίσω δεν μπορώ να την εμπιστευθώ. Στα υπόλοιπα μεσοβδόμαδα, έχουμε διάφορα σκόρπια στην Αγγλία, την οποία πλήττει ο χιονιάς τις τελευταίες ώρες και ήδη στις μικρές κατηγορίες η μία αναβολή διαδέχεται την άλλη.

Επειδή οι εταιρίες τα έχουν ακόμα όλα τα ματς προς στοιχηματισμό, ενημερώνω… Από τις γνωστές τις δικές μας: * Για τη Νάσιοναλ Λιγκ, το Γκάισλι – Μπάροου αναβλήθηκε. Στο δε Μπόρεχαμ – Μέιντενχεντ επικρατεί η κατάσταση που βλέπετε στη βασική φωτογραφία… Σε λίγη ώρα θα γίνει έλεγχος αγωνιστικού χώρου. * Δεν θα γίνει το Σπένιμουρ – Μπρόμλι για το FA Trophy.

* Οι άνθρωποι της Τέλφορντ κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να πάει στο γήπεδο για να βοηθήσει με το χιόνι, μπας και γίνει το Τέλφορντ – Νάνιτον για τον Βορρά της Νάσιοναλ Λιγκ (είναι το μοναδικό ματς που έχει το πρόγραμμα μεσοβδόμαδα από αυτή την κατηγορία). * Το Τρούρο – Κόνκορντ για τον Νότο της Νάσιοναλ Λιγκ αναβλήθηκε. * Για το Γουίστον – Σεντ Αλμπανς προς το παρόν δεν υπάρχουν νεότερα, αλλά δύσκολο να γίνει… * Μέχρι το πρωί ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Χάμπτον για το ματς με την Χάνγκερφορντ ήταν ΟΚ.

Πλέον, χιονίζει, οπότε κι αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει. * Παρόμοια κατάσταση και στο Χάβαντ – Γκλόουτσεστερ. Η πρόγνωση λέει -3 με -4 την ώρα του αγώνα, το πιθανότερο είναι να μη διεξαχθεί. Τι μένει; Τρία ματς στη Λιγκ 1: Γουίμπλεντον – Μπλάκμπερν, Μπρίστολ Ρόβερς – Γουίγκαν και Πίτερμπορο – Γουόλσολ. Η Πίτερμπορο με υπηρεσιακό προπονητή, ο ΜακΚαν αποτελεί παρελθόν.

Κανένα δεν μ’ αρέσει στοιχηματικά. Όπως αδιάφορο μου είναι και το μοναδική ματς για τη Λιγκ 2, Γουίκομ – Κόβεντρι. Στον ημιτελικό του Λιγκ Τρόφι, δεν με… ψήνει η Γέοβιλ ότι μπορεί να κάνει τη μαγκιά στην έδρα της Σριούσμπερι. Τίποτα κι εδώ. Τα ίδια και στα δύο της Τσάμπιονσιπ. Στο Κύπελλο, δύο αγώνες-ρεβάνς: Σουόνσι – Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Αδιάφορο στοιχηματικά το Τότεναμ – Ρότσντεϊλ.

Στο άλλο μπορεί να γίνει κουβέντα, αλλά όχι πριν δούμε ενδεκάδες. Η Σουόνσι στο πρώτο ματς έκανε ροτέισον, τώρα έρχεται από βαριά ήττα (4-1 από την Μπράιτον) και μπροστά της έχει εξάποντο με τη Γουέστ Χαμ. Αν ο Καρβαχάλ ανοίξει κι άλλο το ροτέισον, μπορούμε να συζητήσουμε σοβαρά όσο η απόδοση του διπλού πλησιάζει στο 6.00 (5.75 είναι τώρα).

Και, βέβαια, να δούμε και ενδεκάδα Σέφιλντ, εδώ όμως δεν περιμένω ιδιαίτερες αλλαγές, λόγω των έτσι κι αλλιώς πολλών απουσιών που έχει. Οπότε προς το παρόν No Bet και βλέπουμε μόνο για το Σουόνσι – Σέφιλντ Γουένσντεϊ αν προκύψει σημείο μετά την ανακοίνωση των ενδεκάδων. Αν παίξω κάτι θα κάνω update, θα ενημερώσω και μέσω twitter. Διαφορετικά, τα λέμε ξανά την Παρασκευή.

Twitter: @makismindrinos   Αρχική κάβα (04/08): 0 μονάδες Προηγούμενο υπόλοιπο (24/02): 55 μονάδες Νέο υπόλοιπο (27/02): 55 μονάδες  

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος